Superservice! Ik had hesjes besteld en ze bleken te groot. Er achteraan gebeld en gevraagd of ik snel kon ruilen: ik zou een foto maken van de verzendbevestiging, dan zouden zij de juiste maat tegeli... Se mere
Eenvoudige portal om te bestellen (in dit geval een sporttas + naam van m’n zoontje + embleem van de club. Binnen een paar werkdagen had ik het bericht dat de tas klaar was en ik deze kon ophale... Se mere
Bij ontvangst bleken de hordes veel lager dan verwacht (mijn fout). Na aanmelding voor retour geen reactie meer ontvangen en dus ook geen geld retour. Na plaatsing review snelle mail reactie gekregen... Se mere
Kort voor de feestdagen een mooie voetbaltas voor mijn zoon besteld. De details (logo, naam) werden keurig doorgenomen. Binnen enkele dagen kon ik de tas al afhalen. Keurig geholpen, niets dan lof. En... Se mere
SD Teamsport is de online bestelomgeving voor elke veeleisende sporter of vereniging die snel, compleet en voordelig op zoek is naar de allerbeste teamkleding en materialen
Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Na een reactie gehad te hebben hopelijk nu beter, kegels worden opnieuw opgestuurd

Besvarelse fra SD Teamsport
Bestellen ging eenvoudig - geen 5 omdat ik de maat een product wilde veranderen nadat ik het in de winkelmand had gestopt en dat ging alleen door product te verwijderen uit de winkelmand.

Besvarelse fra SD Teamsport
Binnen een paar werkdagen had ik het bericht dat de tas klaar was en ik deze kon ophalen.
Ziet er kwalitatief goed uit. Zowel het bestelproces als de tas zelf, kan ik aanbevelen.

Besvarelse fra SD Teamsport
Toen bleek dat het bestelde artikel er niet meer was, zijn ze met een mooi alternatief gekomen voor een mooie prijs

Besvarelse fra SD Teamsport
Deze tas is perfect voor een trainer. Alles past er in en je hebt nog genoeg ruimte over

Besvarelse fra SD Teamsport
Trainingsjas en bedrukking ziet er goed uit, enigste min puntje moest er zelf achteraan bellen of het klaar lag.
- op tijd en netjes geleverd.
- kwaliteit zoals verwacht.
- goede prijs kwaliteit verhouding
Per ongeluk verkeerde bal ontvangen. De volgende dag de juiste ontvangen. Professioneel en klantvriendelijk!