Fantastisk søde mennesker
Fantastisk søde mennesker - hurtig respons og god rådgivning og udbedring . Bedst i kbh
Vi har kun positive oplevelser med virksomheden.
Vi har brugt dem 3 gange. Opsætning og installering af varmepumpe - renovering af badeværelse incl. nye kloak rør- samt renovering af køkken incl ny gulvvarme.
De har altid overholdt aftaler og priser.
Kan kun anbefale denne virksomhed til andre
Bedste VVS firma
Imødekommende og professionelt vvs firma.
De løser opgaver indenfor rimelig tid og til gode men også fair priser.
Dette er klart det vvs firma som jeg bruger HVER gang jeg har problemer.
Kæmpe meget ros herfra og hvis der var flere stjerner at give af havde jeg os gjort det!
Jeg har af flere omgange brugt dette vvs firma, grunden til at jeg vender tilbage til dem skyldes at de er hurtige til at få løst opgaven, de er professionelle, imødekommende, punktlige, høflige og ordentlige - 5 stjerner herfra.
Der er massere andre firmaer - vælg en anden vvs’er - Spurgte udtrykkeligt i telefonen om de havde grej med og pakninger, til at kunne løse opgaven, så jeg kunne undgå at spilde tid -de sagde ja til at de havde de nødvendige materialer og da de så kom ud til lejligheden, havde de ingenting - som i slet ingen ting - og så skal man så betale ekstra for at de kan få en ny mand ud der faktisk har værktøjerne til at løse opgaven
Så ringer man til kundeservice - som blot går i forsvar og benægter.
Find en anden vvs’er ☺️
Dårlig opfølgning of kundeservice. De kom på besøg, lovede at vende tilbage på sagen, men gjorde det aldrig. I stedet fik vi bare en faktura. Derudover, slet ikke behjælpelige med at bestille den korrekte reservedel hjem der var brug for til toilettet. Utrolig sur og kedelig kundeservice at snakke med - ingen hjælp at hente. Derudover, utrolig dyrt. Hold jer væk
Har ikke respekt for beboerne. De kommer og slukker vandet samme dag som de hænger advarslen op. Uprofessionelt VVS'er.
Købte en ny varmtvandsbereder i 2022. Varmtvandsberederen har været fejlbehæftet ad flere omganger, men Schultz har fikset problemerne hurtigt og til sidst skiftet berederen kvit og frit.
Fin indledende dialog, og kompetent montør, men..
Desværre skal man ikke forvente at montøren har materialerne med, selvom man på forhånd oplyser hvad der skal laves. Og ja, det spildtid+ekstra kørsel bliver man faktureret for.
Derudover bliver man faktureret for den tid som bilens gps holder på adressen, og ikke den tid montøren bruger på opgaven.
Der var ikke meget imødekommenhed ved ovenstående indsigelse, andet end modargumentation og fastholdelse.
Skulle have skiftet blandingsbatteri og bruser i badeværelset. Venlig mand der kom ud, god service og chefen var god til at spørge ind til mine udfordringer og tage sig tid.
Prisen ved jeg ikke om var høj eller lav. Giver ca. 3.000. Men alt i alt er jeg super tilfreds. De kom sågar 3 dage før da der lige var et hul.
5 stjerner herfra. Hurtigt, effektivt og med et smil på læben. Vi fik leveret et nyt toilet samt vandhane til køkkenvasken. Bestillingen gik hurtigt og venligt over telefonen. Aftalen blev overholdt, de mødte to teknikere op på det aftalte tidspunkt. De gjorde fint rent efter sig, det hele med et smil. Vi er glade for købet og vil helt sikkert bruge dem igen.
Vældig dygtige og service indstille ansatte. Prisen var som aftalt og oplevelsen var god. 5 stjerner af mig!