Rajissimo Anmeldelser 67

3,0

Vi var i Rosengårdcentret lørdag omring 13.00. Vi blev mødt af 2 smilende piger. Vi fik muligheden for at smage på alle de forskellige is før vi besluttede os. Derudover var der også smagsprøver... Se mere

Fantastisk oplevelse i sidste uge hos Rajissimo i Nygade. Blev betjent af Christina som stod klar med diverse smagsprøver da hun observerede min frustration om hvilke smage der var gode at sammensætt... Se mere

3,0

Middel

Aldrig har jeg fået så lidt is for…

Aldrig har jeg fået så lidt is for pengene og så smagte det ikke engang godt. Mega skuffelse! En mellem softice i bæger til 40 kr. var ikke mere en et par mundfulde…. Simpelthen så skuffet. Jeg klagede til den stakkels pige, som svarede desværre chefen har sagt vi ikke må fylde mere op. Jeg var ikke den eneste der klagede mens vi var der :-(
Jeg vil Aldrig bruge penge der igen! Og vil aldrig anbefale stedet.

23. juli 2022

Uacceptabelt

Godaften, hermed en meget kedelig klage:
Jeg bestiller igår aftes is til min datter og jeg fra Rajissimo, (Østergade 4).
Her til aften får vi smagt på det, men det ender desværre meget galt.
I isen ligger der et stykke skarpt trekantet plastik, der næsten minder om glas, som min datter på 2 får slugt og galt i halsen. Hun kaster blod op og vi ender på Hvidovre Hospital.
Dette var mit livs værste aften og på ingen måde acceptabelt.
Til en anden gang, må der meget gerne tjekkes for, hvad der ender i isen - og andre ting for den sags skyld. Det kunne have haft alvorlige konsekvenser.
Jeg vil aldrig anbefale is derfra til nogen og ingen refundering kan gøre godt for denne oplevelse.
Det synes jeg bare I skal vide og notere.

Hilsen Natasha, en meget utilfreds og chokeret mor.

11. november 2021

Vi var i Rosengårdcentret lørdag omring…

Derudover var der også smagsprøver på churros.

Vi fik den bedste service. Vi fik desværre ikke fat i pigernes navne. Den ene havde armen tatoveret og den anden bar et spænde i håret. Hvis muligheden er der - så må beskeden gerne viderebringes. Vi kommer helt sikkert igen.

Marie & Mads.

3. oktober 2021

Softice kan ikke anbefales

Vi var i rosengårdscentret d. 1/5-21 og købe softice, total skuffelse min mand måtte løbe ud med en softice til ham og mig, total smeltene i hænderne på ham og mit barnebarn måtte tage mundbindet af og begynde at spise den, da den smeltede i løbet af 0,5, og de 3 softice gav vi 105,00 kr for, syntes simpelt hen ikke i kan være bekendt, at jeres unge mennesker der betjener os skal tage imod kritikken, af den LO...is.
Det er ikke 105,00 kr værd en anden gang. 🤬

2. maj 2021

Dårlig oplevelse med den ved Kgs. Nytorv

Ang. Rajissimo på Strøget ved Kgs. Nytorv.

Købte en Stick, 2 x churros med chokoladesovs og 2 x Caffe Latte.
Pris. 238 kr.

Sticken var tør og den lyserøde glasur nærmest smeltede og blev gennemsigtig og vandet på den.

De 2 gange churros var stegt hårdt og længe, så de var knasende sprøde næsten hele vejen igennem. Der var næsten intet blødt indeni dem. Så var der så meget olie i dem, at den rest af chokoladesovs, der var tilbage i bunden var blandet med olie og tyndtflydende.

Den ene kaffe var okay, men den anden var bitter og brændt i smagen.

11. oktober 2020

Super Is

Jeg nyder daglig I Rødovre Centrum en god hjemmelavet Is og en god kop kaffe og Ekspedienterne er altid så søde Tusinde Tak Per

3. oktober 2020

Elendig og uhøflig service!

Havde en ubehagelig oplevelse med min ven på Nygade (Kbh). Vi bestilte spanskrør med softice og de var ikke til at spise - de var alt for salte!
Vi blev nægtet at få pengene retur på trods af vi ikke spiste varen. Personalet hævdede at det ikke kunne lade sig gøre.
Ærgerlig sidste oplevelse hos Rajissimo!

3. august 2020

Sidste gang for vores vedkommende

Købte 2 gange churros, og de smagte for salt til det kunne spises. Har tidligere været glad for at købe hos jer, men det stopper desværre.
Oplevede at da vi ville have nye at personalet var arrogant og uforstående overfor kvaliteten ikke levede op til forventningerne.
Efter følgende bad vi om at få pengene tilbage, hvilket ikke kunne lade sig gøre ifølge personalet, som fortsatte deres arrogante og uforskammede måde at behandle kunder på. Andre i køen valgte at gå deres vej.
Det er ærgerligt at der arbejder mennesker i er servicefag, når ikke de yder service.

3. august 2020

Simpelthen en mega skuffende is…

Simpelthen en mega skuffende is oplevelse.
Alt for dyr, kunstig smag og slet ikke af det de burde (vanilje skulle vel smage af vanilje osv.) og ret fedtet med deres portioner. De kan absolut ikke anbefales af mig der ellers elsker is i lange baner.

25. juli 2020

Er dette din virksomhed?