Radiowinkel levert fantastische service als je aankoop naar verloop van tijd toch stuk gaat. Garantie wordt perfect geregeld. Echt top.

Inmiddels 3e radio bij de Radio winkel besteld en ontvangen. Waaronder 1x open doos radio. Perfecte levering, goede producten. Aan te bevelen dus!

1. Hi-fi-butik
  2. Elektronikbutik
  3. TV-butik

Radiowinkel. De online specialist met het meest uitgebreide online radio aanbod van de Benelux. DAB+, internet en noodradio's.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Goed advies en link om te bestellen.

Hele snelle reactie op de e-mail. Was op zoek naar een antenne voor mijn radio. Had via andere bedrijf antenne gekregen die niet paste op mijn radio. Juist advies gekregen en daarna een link om de antenne te bestellen.
2 dagen later was de antenne in mijn brievenbus. Top service!

29. april 2026

We hebben een we are rewind gekocht

We hebben een we are rewind gekocht. Ghetto blaster. Zeer mooi zwaar en degelijk apparaat. Totaal geen speling in de knoppenbediening. De bandjes die heb ik al heb van de jaren 70 tot wat later klinken loepzuiver. Je hoort zelfs het kraken van de lp s waarvan sommige bandje zijn opgenomen. Gaan we niet eens hebben over hoe hard het kan. En het uiterlijk ziet er tegelijkertijd heel mooi modern uit maar heeft ook een klassieke uitstraling met de VU meters. Knipoog naar begin jaren…

Jan Koning

25. marts 2026

Fijn dat er nog specialisten bestaan

Fijn dat er nog specialisten bestaan. Dit is er zo eentje. Duidelijke info op website met ook link naar handleiding. Zo kon ik van te voren beter inschatten of bediening beetje intuïtief en praktisch is. Zo ben ik bij de Pure Moment Charge uitgekomen. Levering ook prima.

14. februar 2026

Super service, Sander heeft zeer snel en accuraat mijn vragen beantwoord. De bestelling was met drie dagen binnen en geheel volgens verwachting.
Radiowinkel absoluut een aanrader. 👍🏼

26. februar 2026

Sonoro Prestige.

Ik heb een radio cd Sonoro Prestige besteld bij Radiowinkel, echt aan te raden webshop ruime keuze en bij vragen onmiddellijk antwoord van Sander en de levering naar België ging snel.

6. februar 2026

Goed gedaan Sander . . !

Leuke winkel met een overzichtelijke website waarin op begrijpelijke wijze het apparaat duidelijk wordt beschreven. Prijzen zijn behoorlijk concurrerend (+gratis verzending 😁).
Radio werdt in een deugdelijke verpakking snel opgestuurd.
Was blij verrast toen de radio werd afgeleverd, bijna op nostalgische nauwkeurige wijze ook nog eens verpakt in ouderwets pakpapier .
( ja, ik ben 60+ en kan deze ludieke wijze van verpakken wel waarderen .)

6. februar 2026

Kleine FM/DAB radio besteld

Kleine fm/DAB radio besteld. DHL bezorging kwam niet op gang, twee dagen vertraging, weer vertraging. Telefonisch en per mail contact opgenomen met Radiowinkel. Eigenaar Sander reageerde snel en was altijd meteen bereikbaar. Stuurde meteen een tweede radio op, met verzoek dat als de eerste zou arriveren, ik die moest weigeren. Complimenten Sander!!

29. januar 2026

Sangean internet tuner

Dit was voor mij de tweede internettuner die ik bij Sander besteld heb.
Vorige was compleet op na veelvuldig gebruik.
Keurig net de Sangean wts 4 via de bezorgdienst ontvangen.
Installatie ging heel eenvoudig en de tuner werkt perfect kwam direct met een software-update.
Hoop ook van deze tuner veel veel plezier te hebben.
Voor Sander en zijn radiowinkel een dikke 10.

Grt C.G.

31. januar 2026

dab+ kabel nodig…

Had een dab+ kabel nodig voor mijn autoradio maar de 7 meter stond niet meer in de shop, gebeld en het was binnen een uur geregeld en de volgende dag in huis.
Zo kon ik zonder tijdverlies verder met de audio klus aan mijn auto
Perfect geregeld!

16. januar 2026

Topservice en vriendelijke man

Ik had per ongeluk de verkeerde antenne besteld, kreeg vrijwel direct persoonlijk antwoord op mijn mail over het retour sturen en tegelijk advies over de juiste antenne. Verzending ging snel en zoals beloofd en dat lijkt steeds zeldzamer te worden bij de kleine ondernemer...

6. januar 2026

Duurde wel heel lang om een batterijtje…

Duurde wel heel lang om een batterijtje op te sturen die door de brievenbus past .

5. januar 2026
Radiowinkel-logo

Besvarelse fra Radiowinkel

Beste Ger, U heeft de Sangean antenne 20 december besteld en deze hebben wij 22 december per brievenbuspost verstuurd. Ik neem aan dat POSTNL het een beetje druk had tijdens Kerst en Oud/Nieuw waardoor de post wat later kwam dan u van ze gewend bent. Groet, Sander