Przechodziłem przez różne szczeble kariery i nie wyobrażam sobie aby ktoś z mojego zespołu rozmawiał z klientem w taki sposób jak pracownicy tej firmy ze mną, zero pomocy, zero profesjonalizmu, zero p... Se mere
Se, hvad kunderne siger
7 wypłat ekspresowych zleconych przez weekend na mbank. Żadna nie przyszła w weekend. Poniedziałek 1 sesje też nie ma. Mam pytanie? Po co nam taki operator płatności? Jak można zlecić przelew b... Se mere
Jest to moja pierwsza negatywna opinia jaką w życiu wystawiam komuś w internecie. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak gigantyczną niekompetencją jak obsługa p24, być może część zadań wykonują boty,... Se mere
Co za serwis!! Masakra dwa razy próba wykonania płatności kartą i po zarejestrowaniu płatności w ich systemie i nadaniu jej numeru nawet nie fatygują się wysłać próby obciążenia do mojego banku!!!! Sy... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
The worst payment gateway ever, really!
The worst payment gateway ever. Service just has stopped to work. Helpdesk can't help. After a week it still doesn't work and helpdesk "our IT team works on this constantly..." If you want your shop to stop working one day then I recommend this service. Using przelewy24 is the best way to go bankrupt.
Pobranie środków z konta mimo odrzucenia płatności
Płatność została odrzucona, ale i tak pobrało mi pieniądze z konta, a kwota była dość wysoka. Po skontaktowaniu się z obsługą klienta otrzymałam odpowiedź, że na ich koncie nie została zaksięgowana żadna wpłata i powinnam ewentualnie skontaktować się bankiem, mimo że okazałam dowód obciążenia konta zapłatą, według mnie zakrawa to o kradzież...
W serwisie brak najprostszej formy…
W serwisie brak najprostszej formy generowania raportów sprzedaży.
Chcę wydrukować wszystkie transakcje z serwisu z wszystkich sklepów: lp, data, kwota w złotówkach i suma za miesiąc.
Dlaczego w raportach są dane osobowe klientów? Dlaczego nie można tych danych wyłączyć?
Dlaczego nie wyświetlane są polskie znaki? Dlaczego kwoty są w groszach a nie w złotych?
Muszę ręcznie kopiować pojedyncze komórki aby zrobić listę sprzedaży do rozliczenia miesiąca księgowego.
Po przejściu z Dotpay brak archiwalnych transakcji niezbędnych do celów podatkowych (6 lat wstecz).
An absolutely useless payment portal…
An absolutely useless payment portal that refuses to event present my credit card to the issuing bank for approval.
Straciłam niewyobrażalną ilość zamówień przez ich błędy.
Masakra.
Korzystam z przelewy24 już kilka lat a problemy zdarzają się niezwykle często. Dlatego w końcu rezygnuję bo nie mam już cierpliwości. Jak nie problem z wtyczką, to klientom nie przechodzą płatności na ich stronie informując, że przechodzą. Albo blik nie działa niby przez "osiągnięcie limitu czasu wpisania nr blik" a klient mieści się w czasie. Ciągle jakieś błędy. Straciłam masę zamówień przez tę bramkę płatności. Support umywa ręce, tłumaczy się, że to klient nie umie składać zamówień albo banki mają jakieś problemy. Uciekać jak najszybciej.
Uważać na tę bramkę płatności
Uważać na tę bramkę płatności, zarówno kupujący, jak i sprzedający! Jeżeli chcesz mieć pieniądze zablokowane do 30 dni przez Przelewy24 płacąc przez ich system w sklepie internetowym, to jest to bramka płatności dla Ciebie. Złożone zamówienie, pieniądze pobrane z konta (płatność kartą, weryfikacja 3ds pozytywna), po czym komunikat, że transakcja będzie weryfikowana do końca następnego dnia roboczego. Zamówienie pilne, dzwonię na infolinię P24 i... najgorsza obsługa klienta, z jaką miałem do czynienia. pan Patryk zabłysną bezczelnością i olewczym podejściem do tematu. Zero rzeczowego info, jedynie w kółko powtarzany jak przez papugę tekst "ze względów bezpieczeństwa" mam sobie czekać, bo "szybkie płatności" będą mi trzymać pieniądze (ponad 2500 zł) do 30 dni i w ogóle to wina dostawcy mojej karty. Na pytanie co ja mam zrobić, jak mam opłacić zamówienie i czy jeżeli znowu opłacę "szybkimi płatnościami" to się nie powtórzy i czy nie zablokują mi 5000 zł - "może się powtórzyć". Przecież to brzmi jak scam. Spodziewałbym się tego po jakimś biednym sklepie internetowym, a nie po dostawcy usług płatności online. Ani pieniędzy, ani zamówienia "ze względów bezpieczeństwa". Zgłoszone do UOKIK. Odpowiedź pisemna na moje zgłoszenie sytuacji - nie wysyłają. Kontakt z przełożonym konsultanta - mam czekać aż się łaskawie odezwą. To ma być bezpieczeństwo? Czyje? Na pewno nie kupujących używających Przelewy24. Żart, nie bramka płatności. Jako deweloper wtyczek integracji z ich systemem - od razu wycofałem je ze sprzedaży na swojej stronie - nie będę czegoś takiego dodatkowo promował.
Potwierdzeine a realizacja
Dostałem potwierdzenie złożenia przelewu, jednak jak się okazało, do odbiorcy nigdy nie dotarł (zainteresowałem się kwestią, gdy zamówiony towar nie został wysłany kolejny dzień)! Poproszono, o przesłanie potwierdzenia otrzymanego od nich. Po wysłaniu, cisza. Zero kontaktu. Unikać jak ognia!!!
Obsługa klienta biznesowego to jest po…
Obsługa klienta biznesowego to jest po prostu dno.
Nie potrafią udzielić odpowiedzi, przełączają 10 razy, na maile odpisują po 2 tygodniach, wysyłają pisma w innym języku "przez pomyłkę", nie można uzyskać żadnej informacji telefonicznie, bo nie wiedzą z kim rozmawiają..., nie wysyłają przelewów na czas, a gdy prosisz o kontakt telefoniczny, wysyłają maila - który nie dochodzi! - mogłabym tak jeszcze wymieniać. Tak jak z samym systemem nie było problemów - tak praktycznie każda rozmowa telefoniczna to był dramat. Nie polecam.
Witam przelewy 24 masakra przelewając…
Witam przelewy 24 masakra przelewając pieniądze na swoje konto któryś raz są one za każdym razem weryfikowane i nie przechodzą tego samego dnia tylko po 24 godzinach
Nieprawda! Reaguje Pani w customer support
Tak jak kilka osób na tym forum miałam problemy z dokonaniem płatności używając przelewy24 czy Visa czy GooglePay czy czymkolwiek innym. Ale to co zupełnie mnie zaskoczyło to było kiedy zadzwoniłam do linii informacyjnej gdzie telefon wprawdzie odebrano dosyć szybko ale na opisywane przeze mnie problemy pani zareagowała wykrzykując Nieprawda! Po czym poradziła mi żebym użyła innego sposobu płatności Ja zapytałam jakiego? A na to odpowiedź była "Czegokolwiek co ma pani pod ręką" Chyba nie trzeba więcej komentować.
Usługa P24NOW oferowana przez…
Usługa P24NOW oferowana przez przelewy24 opiera się na ich współpracy z santander bankiem, który każe czekać na rozpatrzenie wniosku internetowego cały tydzień a następnie bez słowa wyjaśnienia go anuluje. Polecam nie tracić czasu
Beznadziejna współpraca
Stanowczo odradzam. Jesli myslisz nad podjeciem współpracy z tą firmą, to nie mysl; beda mieli cie w dupie. Każda bramka płatnicza walczy o klienta, tutaj ogranicze mózgowo ameby nie umieja nawet odpisac na emeila. Weryfikacja trwa srednia miesiąc (chociaż nie jest powiedziane, ze zakonczy sie pomyslnie). TRAGEDIA!!!!
Beznadziejna firma
Beznadziejna firma, nie da się zapłacić ani przez Google pay ani karta z zagranicznego konta, odrzucają transakcję pisząc że płatność przeterminowana, robię nowe zamówienie, place po sekundzie to samo. Nie polecam
Biznesowo beznadziejna współpraca nie…
Biznesowo beznadziejna współpraca nie polecam - problemy zaczynają się już od samego początku po wpłacie 59 zł za aktywację - czekasz na aktywację choć przelałeś z konta pieniądze i wysłałeś dokumenty - zmarnowane pieniądze! Szybciej dogadałem się z konkurencją i aktywowałem płatności.
Fatalne traktowanie klienta, niedotrzymywanie terminów. Nie polecam.
Przelewey24 pobrały mi pieniądze z…
Przelewey24 pobrały mi pieniądze z konta, a nie opłaciły rachunku ! Po kontakcie telefonicznym kazali pisać emaila bo oni nic nie mogą zrobic
Oczywiście na e-mailu żadnej odpowiedzi. To są jakieś żarty.
Tragedia
Tragedia. Czekałem na weryfikacje konta biznesowego około 2 tygodnie. Wysłałem im wszystkie potrzebne dokumenty, skany dowodu, umowy z dostawcami z bankami itp. Okazało się że nie uznali mojej weryfikacji i nie podejmują współpracy. Pytałem się kilka razy i na mailu i telefonicznie jaki jest powód, nie otrzymałem żadnej konkretnej odpowiedzi, zawsze mnie zbywali albo mówili że nie mogą zdradzać takich informacji i że decyzja jest ostateczna. Czy to jest normalne żeby blokować komuś kto prowadzi normalna legalną działalność gospodarczą dostęp do tak istotnych usług bez podania żadnego powodu, po prostu nie bo nie, decyzja jest ostateczna. Nie śmieszny żart i kpina, totalnie odradzam każdemu współprace z tą firmą, Jak czekacie na weryfikacje to sobie poskładajcie dokumenty już do innych dostawców płatności w międzyczasie. Podsumowując jedna z gorszych firm z jakimi miałem okazje "współpracować".
Trzymajcie sie od nich z daleka bo nie…
Trzymajcie sie od nich z daleka bo nie zobaczycie już waszych pieniędzy, nie odpisują na maile zero kontaktu a kasy nie moge sie doprosić
BLAD TRANSAKCJI, BRAK KONTAKTU
Pobrano mi srodki z konta POTROJNIE, zgloszenie mialo zostac rozpatrzone do dzisiaj, dzwonilam i pisalam. Brak jakiegokolwiek postepowania, beznadziejny serwis i obsluga!!!
Dramat
Dramat - miesiąc oczekiwania na weryfikację, brak jakichkolwiek informacji mimo próby kontaktu aż trzy razy. Lepiej korzystać ze Stripe albo PayU
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.