Mega lækkert mad og dejligt personale.
Jeg kommer her ret tit og bliver altid mødt af det søde personale med smil. udover det er kvaliteten på både kaffe og bagværk helt i top.
Anemonevej 62, 2820, Gentofte, Danmark
Mega lækkert mad og dejligt personale.
Lækkert ok bagværk og skøn beliggenhed
Synd de ikke er obs på at ofre hynder man rent faktisk kan holde ud at sidde i.
Kvalitetsbevidstheden trænger til en opstramning
Har aldrig fået så god service i mit liv!
Fantastisk mad og bag og iskaffe.
Hende ungearbejderen som hedder Annabelle er den bedste medarbejder så god service altid massere smil fra hende.
Fuldstændig fantastisk. Både deres sandwich og bagværk. Jeg har besøgt dem flere gange og på flere lokationer. Det er lige godt hvergang
Mit absolut ynglings sted at komme på jeres cafe ved Bellvue.
Jeg har været her en hel del de sidste mange uger og sikke en service fra den skønneste ansatte Jens. 🌟🌟🌟Hele han service niveau er udover det sadvanlige. Med hans muntre og skønne energi spreder han bare et sted som er uovertruffet fantastisk at komme. Han bringer smil på alles ansigter og kommer ud med alle bestillinger med hans skønne glade energi.
Havde jeg en cafe selv havde jeg hapset ham som ansat med det samme. 🙏🙏🌟🌟❤️
Han løfter hele stedet og genkender en når man kommer og husker ens favorit spise og drikke🌟🌟
Jeg giver Jens og stedet pga af HAM 1000 stjerner og de aller bedste og varmeste anbefalinger. Det er sjældent jeg oplever der slags service niveau af aller største level❤️❤️
Besøgte den nye café i Kildegårdshalen som Prinsessens Bag har overtaget. Alt var lækkert og til fair priser.
Besøgte jer på Bellavue strand, for 1 uge siden sammen med min datter hvor vi fik vellavet og lækre sandwich og en super sød betjening. Og igen i aften blot til en kop latte og te. Kæmpe stor ros til jeres personale, helt fantastisk søde, imødekommende, smilende og engageret. Dem kan i være mega stolte af.
Varm anbefaling herfra og så absolut ikke sidste besøg
Søren og Helle
Ikke nogen udpræget fornøjelse
Købte to sandwich med parmaskinke. Brødet var daggammelt, stift og tørt. Der var rigtig meget dressing, hvilket gjorde det nærmest umuligt at spise den fra hånden, som det var meningen.
Gode scones, selvom de var ubagte indeni.
Efter mange gange på Ledreborg, hvor de sælger sandwich og kager, bliver jeg hvert år lige forarget over, at folk står ind over varerne og bestiller. Jeg har oplevet et barn, der nøs ind over brødet, og når folk bestiller, bøjer de sig ind over og vi ved jo alle godt, at vi udsender noget spyt, når vi taler.
Jeg synes det er utrolig uhygiejnisk, og forstår ikke at der ikke er mere afskærmning.

Besøg på Ledreborg Slot.
Vi fik 6 tunsandwich, utrolig tørt.
Man kunne måske have smurt bollerne eller kommet lidt tomat i. Derefter kardemonne- snurre. Samme oplevelse.
Alt i alt, trist oplevelse
Jeg holdte en stor fødselsdag brunch med alt hvad der hører til - lige fra nybagt og velduftende bagværk, til skyr med hjemmelavet granola, frugt og petit four. Alt anrettet på fade, lige til at sætte på bordet. De absolut største og varmeste anbefalinger herfra 🫶🏼🧡
Det lækreste bagværk - både boller med ost og de søde sager: Kanelsnurrer, tebirkes og horn. Omsorgsfuld levering på aftalt tidspunkt. Vi bestiller snart igen.
Brugte Prinsessens lækre bag til at stå for vores datters konfirmation. Lækker mad som alle gæsterne nød - og super søde kokke og tjenere! Tusind tak!
Virkelig lækkert. Godt med gods i. Den lille lykkepose var rigelig til en familie på fire.
Vi er SÅ BEGEJSTREDE for den hyggelige pose med lækkert, friskbagt og stadig lunt brød vi fik leveret i morges, ovenikøbet smukt pakket ind. Vi kan varmt anbefale

Besvarelse fra Prinsessens Lækre Bag
Det lækreste, fineste, duftende og helt friskbagte brød leveret lige til døren.
Bedste anbefaling herfra