Philippa Studios Anmeldelser 510

4,4

GLS har ikke modtaget min pakke, får ikke svar når jeg skriver til Philips Studios og den er bestilt for 2 uger siden og har fået at vide den ville blive sendt søndag d.3.

Fantastiske smykker! Jeg bestilte en halskæde og to par øreringe fra Philippa studios. Det kom til tiden og både udseendet og kvaliten levede stærkt op til mine forventninger. Jeg vil bestemt h... Se mere

Hurtig levering. Desværre var der en defekt på en af varerne. Efter kun 1 henvendelse til kundeservice, havde jeg modtaget returlabel. Kundeservice sendte mig en ny vare uden defekter, som jeg modtog... Se mere

Virkelig fine smykker og som præsenteres på smukkeste vis på billederne, så man tydeligt kan se smykkerne på. Derudover komme hen hurtig forsendelse, så man ikke skal vente længe på sin bestilling. Ku... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Butik med modetilbehør
  3. Handel med guld og sølv
  4. Smykkedesigner

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

4,4

Fantastiske smykker!

Fantastiske smykker!

Jeg vil bestemt handle hos Philippa Studios igen! :)

16. august 2021

Mange tak for den fine anmeldelse Frederikke ✨
Det sætter vi stor pris på! Håber du finder flere smykker du kan lide hos Philippa Studios 😍

Super smukke øreringe!

Jeg har flere øreringe fra Philippa studios og er super glade for dem! De er super fine og bliver ved med at se fine ud. De lever op til billederne og beskrivelserne af dem på deres hjemmeside!
Super god kvalitet for pengene.
Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Philippa Studios

Tusind tak for den fine anmeldelse Emma 🌸 Håber du bliver glad for dine smykker ✨

Patricia

Super fine smykker i god kvalitet og…

Super fine smykker i god kvalitet og god service!

Besvarelse fra Philippa Studios

Mange tak for den gode feedback. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Philippa Studios og håber du finder flere smykker ud kan lide på websiden 😍

Meget tilfreds

Jeg syntes deres smykker er rigtig fine, og er i en god kvalitet.

Besvarelse fra Philippa Studios

Tusind tak for anmeldelsen Stinne! Glad for du kan lide Philippa Studios smykkerne 😍

Super hurtig levering

Modtaget den smukkeste perle halskæde, kun 24 timer efter jeg bestilte. God kvalitet taget prisen i betragtning.

15. juli 2021

Hi Marianne 🌸

I am very thankful for your feedback, and happy you liked shopping at Philippa Studios! Hope you will find more jewellery you love.

Best,
Patricia ✨

Defekte smykker af dårlig kvalitet

Jeg modtog nogle øreringe, som skulle bruges til gave. Med det samme så vi, at låsen ikke virkede og at smykkerne fremstår af dårlig kvalitet. Jeg henvender mig til kundeservice, som sendte mig et link til deres returpolitik og ønsket om en “ forrygende dag”?! Jeg kan ikke benytte mig af retur-muligheden, da der er gået over 14 dage siden jeg modtog dem. Så penge ud af vinduet: 500 kr for noget, der på ingen måde lever op til prisen i kvalitet. Anbefaler IKKE overhovedet - dårlig oplevelse!

28. juni 2021

Hej Jane

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse 😊

Jeg kan kun beklage for at du har haft denne oplevelse med os. Jeg har gennem gået din ordre og vores mails frem og tilbage med dig. Vi ser sagen som løst.

Låsen er meget ringe

Flotte øreringe (som kan blive for billigt). Fik et par Luna øreringe i gave, hvor låsen gik i stykker med det samme under prøvningen, hvor det kun lykkedes mig at få en ørering i, som ikke kunne låses igen. Har forsøgt at få fat i kundeservice uden held 👎 - jeg vil klart holde mig væk!!

15. juni 2021

Hej Tanja

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse 😊

Vi er kede af at høre, at låsen på dine øreringe ikke har fungeret optimalt. Dette er selvfølgelig ikke meningen, og ikke noget vi normalt oplever på den omtalte style.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@philippastudios.no

Vi ønsker dig en dejlig dag! 😊

Philippa Studios

Vil gerne anbefale denne hjemmeside til…

Vil gerne anbefale denne hjemmeside til andre, da jeg fik 2 par virkelig flotte øreringe til kun 400 kroner. De virker til at være i ret høj kvalitet især pga låsene

1. juni 2021

Hej Julie 🌸

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre du har haft en god oplevelse. Vi håber du finder flere smykker du kan lide hos Philippa Studios✨

Hej Marte 🌸

Patricia

Smykkerne er smukke men af dårlig…

Smykkerne er smukke men af dårlig kvalitet. Har mistet et par øreringe, da låsen gik i stykker. Jeg har købt et nyt par og låsen er lige så dårlig. Det er blot et spørgsmål om tid, før jeg også mister disse..
Derudover er kundeservice meget svære at få fa i.

23. maj 2021

Hej Yvounne

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse 😊

Vi ønsker dig en dejlig dag! 😊

Philippa Studios

Flotte smykker, hurtig levering, god service👏🏼✨

Smykkerne kom 2 dage efter bestilling

10. maj 2021

Mange tak for den fine anmeldelse Simone ✨

Patricia

Superfine varer og rask forsendelse

Superfine varer og rask forsendelse! Bra kundeservice!

3. maj 2021

Besvarelse fra Philippa Studios

Tusind tak for den fine anmeldelse Cathrine 🌸 Håber du bliver glad for dine smykker ✨

Patricia, Philippa Studios

Flotte øredobber til en rimelig penge

Flotte øredobber til en rimelig penge. Upåklagelig service.

9. april 2021

Perfekt

Super god kvalitet! rigtig glad for dem, perfekt størrelse og hurtig fragt:)

1. februar 2021

Besvarelse fra Philippa Studios

Det er jeg glad for at høre! Sætter stor pris på din feedback 😍

Patricia✨

Fine produkter

Fine produkter, rask og lett levering:)

18. november 2020

Det er jeg glad for at høre Linnea! Sætter stor pris på din anmeldelse 😍

Patricia ✨

Utrolig flotte ørering i god kvalitet

Utrolig flotte ørering i god kvalitet! De lignede dem på billedet. Både servicen og levering fra Philippa Studios var helt fantastisk! Jeg vil bestemt købe hos hende igen.

20. august 2020

Tusind tak for den fine anbefaling Frederikke 😊

Jeg er glad for at høre du kan lide øreringene og er tilfreds med Philippa Studios!

Patricia✨

Vis anmeldelser på alle sprog. (510 anmeldelser)