GLS har ikke modtaget min pakke, får ikke svar når jeg skriver til Philips Studios og den er bestilt for 2 uger siden og har fået at vide den ville blive sendt søndag d.3.
Fantastiske smykker! Jeg bestilte en halskæde og to par øreringe fra Philippa studios. Det kom til tiden og både udseendet og kvaliten levede stærkt op til mine forventninger. Jeg vil bestemt h... Se mere
Hurtig levering. Desværre var der en defekt på en af varerne. Efter kun 1 henvendelse til kundeservice, havde jeg modtaget returlabel. Kundeservice sendte mig en ny vare uden defekter, som jeg modtog... Se mere
Virkelig fine smykker og som præsenteres på smukkeste vis på billederne, så man tydeligt kan se smykkerne på. Derudover komme hen hurtig forsendelse, så man ikke skal vente længe på sin bestilling. Ku... Se mere
A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.
Kronprinsens Gate 1, 0251, Oslo, Norge
Har aldrig fået så dårlig behandling.Defekte øreringe og de vender ikke tilbage….har forsøgt fire gange….øv øv øv

Hold jer langt væk
Jeg bestilte øreringe før jul som blev leveret defekte. Siden 4 jan har jeg henvendt mig 4 gange til dem, men endnu ikke modtaget penge eller en returlabel.

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg har modtaget de forkerte øreringe og sendt dem 2 mails. Ingen svar.

Besvarelse fra Philippa Studios
Har flere øreringe fra Philippa Studios og de er super flotte - selv efter 1.5 år! Virkelig god kundeservice - havde en lås som drillede lidt og fik tilsendt et par sprit nye øreringe med det samme 😍

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg har været så glad for mine smykker og min oplevelse med Philippa Studios. Jeg har brugt mine smykker hver dag det sidste år, og de er stadigvæk bare så fine 💫 Jeg kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg elsker mine øreringe fra philippa studios. Smukt design, nemme at klikke af og på, massere af smukke øreringe at vælge imellem og man kan mixe og matche på forskellige måder. Derudover god service, fine priser og hurtig levering!

Besvarelse fra Philippa Studios
Smukke øreringe til rigtig fine priser. Perfekt som gave til en veninde! Jeg har haft mine i snart et år og de er som nye! Kan helt klart anbefales ✨

Besvarelse fra Philippa Studios
Har bestilt 2 par øreringe til gave, begge i sølv. Det ene par var fine, det andet par blev leveret i guld. Efter flere henvendelser pr mail, har jeg stadig ikke hørt fra firmaet. Har læst at flere har haft samme problem, når der er fejl. Det er åbenbart firmaets politik at når der er fejl, følges der ikke op på problemerne.
Handler IKKE der igen

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg købte 2 sæt øreringe, hvor af det ene par havde en deffekt ørering. Den er skæv og lukke funktionen virker derfor ikke. Jeg har forgæves sendt 2 mails henover en uge, uden respons. Selv om svartiden lyder på 24 timer. Og der findes ikke et tlf nr for at komme telefonisk i kontakt med firmaet.
Køber ikke hos dem igen!

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg har nu 3 gange skrevet til kundeservice vedr. at der er noget galt med de øreringe jeg har købt og har stadig ikke fået svar.
Det for dårligt, og især når der på hjemmesiden står at man får svar indenfor 24 timer.

Besvarelse fra Philippa Studios
Er meget tilfreds med mit seneste køb af to sæt øreringe og en halskæde. Og med god og hurtig levering får Philippa Studios får min varmeste anbefaling.

Besvarelse fra Philippa Studios
Altid fantastisk service og hurtig levering.
Jeg bruger mine øreringe hver dag og til alle anledninger.

Besvarelse fra Philippa Studios
Super fine smykker i god kvalitet! Jeg er vild med mine nye øreringe fra Philippa Studios - det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg har modtaget de smukkeste øreringe fra Philippa Studios! Alt er bare helt i top. Tak herfra.

Besvarelse fra Philippa Studios
Virkelig fine smykker til gode priser. Har flere øreringe derfra som jeg bruger dagligt og som holder til lidt af hvert :)

Besvarelse fra Philippa Studios
Jeg bestilte to par øreringe som levede fuldt op til mine forventninger. Super flotte og i rigtig fin kvalitet.
Der var hurtig levering og god service. :)

Besvarelse fra Philippa Studios
Superfine smykker, nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. 5 stjerner herfra.