Philippa Studios Anmeldelser 510

4,4

GLS har ikke modtaget min pakke, får ikke svar når jeg skriver til Philips Studios og den er bestilt for 2 uger siden og har fået at vide den ville blive sendt søndag d.3.

Fantastiske smykker! Jeg bestilte en halskæde og to par øreringe fra Philippa studios. Det kom til tiden og både udseendet og kvaliten levede stærkt op til mine forventninger. Jeg vil bestemt h... Se mere

Hurtig levering. Desværre var der en defekt på en af varerne. Efter kun 1 henvendelse til kundeservice, havde jeg modtaget returlabel. Kundeservice sendte mig en ny vare uden defekter, som jeg modtog... Se mere

Virkelig fine smykker og som præsenteres på smukkeste vis på billederne, så man tydeligt kan se smykkerne på. Derudover komme hen hurtig forsendelse, så man ikke skal vente længe på sin bestilling. Ku... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Butik med modetilbehør
  3. Handel med guld og sølv
  4. Smykkedesigner

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

4,4

Aldrig mere

Har aldrig fået så dårlig behandling.Defekte øreringe og de vender ikke tilbage….har forsøgt fire gange….øv øv øv

2. februar 2022

Hej Helle

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse 😊

Jeg kan kun beklage for at du har haft denne oplevelse med os. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Har du mulighed for at skrive til support@philippastudios.no
Så skal vi hjælpe dig videre. Husk at skriv din ordre nr. så vi let og hurtig kan hjælpe dig.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk
Jeg bestilte øreringe før jul som blev leveret defekte. Siden 4 jan har jeg henvendt mig 4 gange til dem, men endnu ikke modtaget penge eller en returlabel.

14. januar 2022

Hej Dan

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse 😊

Jeg kan kun beklage for at du har haft denne oplevelse med os. Jeg har gennem gået din ordre og vores mails frem og tilbage med dig. Sagen skulle meget gerne være løst.

Philippa Studios

Jeg har modtaget de forkerte øreringe…

Jeg har modtaget de forkerte øreringe og sendt dem 2 mails. Ingen svar.

11. januar 2022

Hej Anja

Vi kan desværre ikke finde dine mails.
Har du mulighed for at skrive til vores support mail igen? Det er support@philippastudios.no

Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Gik som det skulle

9. januar 2022

Hej Camilla

Det er vi glad for at høre! Vi sætter stor pris på din anmeldelse 😍

Fantastisk kundeservice

Har flere øreringe fra Philippa Studios og de er super flotte - selv efter 1.5 år! Virkelig god kundeservice - havde en lås som drillede lidt og fik tilsendt et par sprit nye øreringe med det samme 😍

19. december 2021

Besvarelse fra Philippa Studios

Tusind tak for din fine anmeldelse Anja! Jeg er glad for at høre du kan lide vores øreringe og vi kunne hjælpe dig i vores kundeservice 💛

Patricia, Philippa Studios ✨

Jeg har været så glad for mine smykker…

Jeg har været så glad for mine smykker og min oplevelse med Philippa Studios. Jeg har brugt mine smykker hver dag det sidste år, og de er stadigvæk bare så fine 💫 Jeg kan kun anbefale dem.

17. december 2021

Hej Freya

Mange tak for den fine anmeldelse ✨ Det sætter vi stor pris på! Håber du finder flere smykker du kan lide hos Philippa Studios 💖

Philippa Studios

Jeg elsker mine øreringe fra philippa…

Jeg elsker mine øreringe fra philippa studios. Smukt design, nemme at klikke af og på, massere af smukke øreringe at vælge imellem og man kan mixe og matche på forskellige måder. Derudover god service, fine priser og hurtig levering!

16. december 2021

Hej Mathilde 🌸

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre du har haft en god oplevelse. Vi håber du finder flere smykker du kan lide hos Philippa Studios ✨

Philippa, Philippa Studios

Smukke øreringe der holder

Smukke øreringe til rigtig fine priser. Perfekt som gave til en veninde! Jeg har haft mine i snart et år og de er som nye! Kan helt klart anbefales ✨

16. december 2021

Hej Signe ✨

Tusen takk for tilbakemelding! Det setter vi pris på 🌟

Philippa, Philippa Studios

Fejl levering

Har bestilt 2 par øreringe til gave, begge i sølv. Det ene par var fine, det andet par blev leveret i guld. Efter flere henvendelser pr mail, har jeg stadig ikke hørt fra firmaet. Har læst at flere har haft samme problem, når der er fejl. Det er åbenbart firmaets politik at når der er fejl, følges der ikke op på problemerne.
Handler IKKE der igen

9. december 2021

Hej Helen

Jeg kan kun beklage for at vores lager er kommet til at pakke forkert til dig. Jeg har været inde og tjekket din sporing for pakke nr to hvor vi har sendt dig de rigtige smykker. På sporing kan jeg også se at du har modtaget pakken. Hvis der er andet vi kan hjælpe med er du velkommen til at skrive til os på support@philippastudios.dk og vi skal hjælpe dig.

Ukontaktbar kundeservice

Jeg købte 2 sæt øreringe, hvor af det ene par havde en deffekt ørering. Den er skæv og lukke funktionen virker derfor ikke. Jeg har forgæves sendt 2 mails henover en uge, uden respons. Selv om svartiden lyder på 24 timer. Og der findes ikke et tlf nr for at komme telefonisk i kontakt med firmaet.

Køber ikke hos dem igen!

19. oktober 2021

Hej Heidi

Jeg er utrolig ked af at du har haft denne oplevelse med vores kundeservice. Jeg kan kun beklage at der ikke er blevet svaret på dine mails til os.

Intet svar fra kundeservice

Jeg har nu 3 gange skrevet til kundeservice vedr. at der er noget galt med de øreringe jeg har købt og har stadig ikke fået svar.
Det for dårligt, og især når der på hjemmesiden står at man får svar indenfor 24 timer.

4. oktober 2021

Hej Zandra

Jeg er utrolig ked af at du har haft denne oplevelse med vores kundeservice.
Jeg kan kun beklage at der ikke er blevet svaret på dine mails til os.

Smukke smykker

Er meget tilfreds med mit seneste køb af to sæt øreringe og en halskæde. Og med god og hurtig levering får Philippa Studios får min varmeste anbefaling.

30. august 2021

Tusind tak for den fine anbefaling Marie-Louise 😊

Jeg er glad for at høre du kan lide dine nye øreringe og halskæde 🧡

Patricia

Super fine smykker i god kvalitet

Super fine smykker i god kvalitet! Jeg er vild med mine nye øreringe fra Philippa Studios - det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

18. august 2021

Svar fra Philippa Studios

For 18 timer siden
Hej Nanna

Mange tak for din fine anmeldelse 😍 Det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for dine smykker 💖

Alt er bare helt i top

Jeg har modtaget de smukkeste øreringe fra Philippa Studios! Alt er bare helt i top. Tak herfra.

18. august 2021

Hej Mathilde

Det er jeg glad for at høre! Sætter stor pris på din feedback 😍

Patricia✨

Virkelig fine smykker

Virkelig fine smykker til gode priser. Har flere øreringe derfra som jeg bruger dagligt og som holder til lidt af hvert :)

Hej Cecilia ✨

Tusind tak for din fine anmeldese, det sætter vi stor pris på!

Flotte smykker

Jeg bestilte to par øreringe som levede fuldt op til mine forventninger. Super flotte og i rigtig fin kvalitet.
Der var hurtig levering og god service. :)

Hej Frederikke 🌸

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre du har haft en god oplevelse. Vi håber du finder flere smykker du kan lide hos Philippa Studios✨

De bedste hilsner Philippa

Superfine smykker

Superfine smykker, nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Philippa Studios

Mange tak for den gode feedback. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Philippa Studios og håber du finder flere smykker ud kan lide på websiden 😍