Bogøvej 4, 4. th., 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer

SVINDELFIRMA
Jeg stod i en kæmpe sag mod Jyske Bank, hvor jeg havde brug for sparring, og søgte hjælp fra Kenneth Hansen fra Økonomisk Råd. Det var en hamrende dårlig beslutning.
Vi troede det første møde var baseret på at høre om vores udfordringer, og omfang af denne sag, men i stedet brugte Kenneth Hansen de 22 minutter på at snakke om pakkeløsninger, hvor han solgte sig selv ind til os, og knapt så meget omkring situationen, og hvad han kunne byde ind med.
Kenneth Hansen er vært i Luksusfælden, og bruger sin kendis-effekt på at snakke sig selv op. Han tager så også lige næsten 3000 kr. for lidt over tyve minutters møde, som han ikke lige fik fortalt os om. Mødet blev afholdt hos produktionsselskabet bag Luksusfælden, i hans arbejdstid, så det er da en fin sidegeshæft han holder sig.
Efter Kenneth Hansen har modtaget pengene, så hører man ikke mere fra ham. Vi måtte selv række ud et par gange, og vi kom på ingen måde videre i samarbejdet. Vi mistede tilliden til Kenneth Hansen, og da vi således også vurderede, at sagen krævede mere juridisk tilgang, så spurgte vi venligt Kenneth Hansen, om han ville udstede en kreditnota og tilbageføre vores 15000 kr. Det vil han ikke, og nu er vi tvunget til at benytte ydelser fra et firma, som tager vores surt optjente penge som gidsel.
Vi har appelleret flere gange, men mødes af samme arrogante svar fra Kenneth Hansens side af. Vi har udtrykt mistillid, ligesom vi har oplyst manden, at det ikke vægtes at han er kapabel nok til at varetage en så stor sag mod en bankkoncern. Kenneth Hansen mener dog selv, at hans status som TV-personlighed ville bære sagen hjem.
Vi har endog henvendt os hos Kenneth Hansens arbejdsgiver, Nordisk Film TV, for at få dem til at tage dialogen med deres medarbejder, og sagen er således også sendt til advokat.
Vi kan kun opfordre folk til at holde sig langt væk fra dette firma. De er meget "på" når der skal betales, og spøgelser efterfølgende. Find et bedre alternativ til jeres penge. Her får I intet for dem.
Opdatering, 24-05-2026:
Vi giver en ærlig og redelig anmeldelse af Kenneth Hansen og hans firma, og så forsøger firmaet at få anmeldelsen slettet, pga. skadeligt og ulovligt indhold. Uden held.
Vi henvender os endnu engang, med ønske om at afslutte samarbejdet i mindelig form, da vi, som ytret igen og igen, ikke mener at firmaet evner at løfte vores sag, men igen oplever vi, at Kenneth Hansen mener, at de 15.000 kr. han har fået og beholdt, uden at udføre et sekunds arbejde for os, vægter mere end at hjælpe en i forvejen, utrolig hårdt ramt familie. Man gør bare denne situation, og tingene værre for os, velvidende de konsekvenser det har haft, at vi siden 2009 har kæmpet mod Jyske Bank.
Tak for det, Kenneth Hansen.

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Klogeste jeg nogensinde har gjort var at få hjælp af Kenneth. Han har tjent mig mange penge og hjulpet mig med ALT!!! Økonomisk råd for evigt - kæmpe anbefaling. Kh Signe Lindkvist

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Altid imødekommende og hurtig med svarer på spørgsmål og efterfølgende give tilbagemelding

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Fin hjælp, med grundig snak om vores muligheder ift. lån og de bløde værdier.

Besvarelse fra Økonomisk Råd
God, faglig og saglig rådgivning som gav os et bedre overblik over og ro i maven omkring vores økonomi!

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Venlig og hurtig personlig betjening, ved tlf.spørgsmål var der hurtigt respons.
En god oplevelse med yderst kompetente råd.

Besvarelse fra Økonomisk Råd
De tager sig af alle de umulige detaljer af din skatteopgørelse.

Tak til Økonomisk Råd v Kenneth Hansen for at få os i mål,
Både med optagelse af realkreditlån samt bankskifte, en mand der altid støtter op og som man kan regne med 100%
Og vigtigst ser realistisk på mulighederne for ens økonomi.
Vh. Kim Thomsen

Fra kaos til overblik
Efter nogle hårde år økonomisk, søgte jeg hjælp af Kenneth fra Økonomisk Råd.
Jeg har i mange år været alene med mine 5 børn, og som så mange andre forsøgt at få enderne til at nå sammen. Det betød desværre også en del køb på afbetaling, der bare over år og tiden med massive gasregninger hobede sig op!
Jeg har fået langt mere end jeg havde regnet med for pengene! Jeg havde oveni min SU gæld en forfærdelig masse mindre og større kreditorer, plus en bil jeg ikke havde råd til.
Med hjælp fra Økonomisk Råd lykkedes både at halvere en KÆMPE flytteregning, frivillig tilbagelevering af bil (og dermed gå i 0 ved kreditor), lave aftaler med samtlige kreditorer.
Jeg skal aldrig forholde mig til at kreditor rykker for regninger, møderet i Fogedretten, inkassoselvskaber der ringer og skriver, og jeg kan se hvordan mine forhold i RKI reduceres.
Jeg åbner min postkasse igen HVER DAG!
Jeg har fået en budget der holder og et overblik over både min restgæld og min daglige økonomi.
Hvis jeg kan så kan du os! Men brug Kenneth, han kan langt mere end man drømmer om!
Alle de bedste anbefalinger fra mig🙂
Jette

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Kenneth følger op på tingene og leverer et godt stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale Økonomisk Råd.

Yderst tilfreds
Jeg er en glad kunde og vil absolut anbefale Kenneth Hansen har man brug for økonomisk råd og vejledning

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Jeg kan varmt anbefale Kenneth!
Han hjalp mig igennem lange forhandlinger med en kreditor i et halvt år, med en afslutning jeg slet ikke havde turde drømme om!
Kompetent relevant rådgivning, altid hurtige svar og mulighed for opkald om nødvendigt.

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Kenneth Hansen har gjort et fantastisk stykke arbejde. Efter en tvangsauktion hjalp han med at redde økonomien. Troede aldrig det ville lykkedes. Tusinde tak for dig.

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Rigtigt godt resultat af forhandling, som jeg selv ikke kunne få i hus på trods af mange forsøg gennem årene. Det betyder en stor lettelse for mig og jeg synes, at pengene til Økonomisk Råd er givet virkeligt godt ud.
Mine stærkeste anbefalinger!

Besvarelse fra Økonomisk Råd
Vi havde behov for hjælp og betalte mange penge for at få bedre styr på det hele. Vi fik halvdelen af hjælpen og 1 kreditor fik han aldrig forhandlet på plads trods for at man betaler 10.000 kr for hjælpen.
Vores primær bank, blev der ikke hjulpet med og vi står bestemt ikke stærkt nu ( dårligere faktisk).
Kommunikationen/ info fra ham var meget stille, og man måtte sende e-mails og ringe for at vide hvad der skete i ens sag. Tror han har alt for mange kunder at se til..
Regner man med Økonomisk hjælp, til at styrke ens økonomi får man det ikke. Kun lidt forhandlinger

Fantastisk resultat!!!
Jeg havde glæden af at få hjælp af Kenneth og han har hjulpet mig med at få løst mine økonomiske udfordringer, som jeg aldrig selv kunne overskue at få løst.
Det er absolut værd at tage kontakt, selv om det er svært når man har havnet i økonomisk uføre, som mig selv.. men jeg kan kun anbefale at gøre det.
Jeg er meget taknemmelig for hvad Kenneth har klart at gøre for mig
Frank
Jeg fortryder på ingen måde