OPDATERING
(’’Dette er svar på den redigerede anmeldelse. Kunden har redigeret i teksten. Første svar ses forneden’’)
Hej
Det nemmeste ville være ikke og svare på dine grove beskyldninger, men i og med du kalder os for ’’løgnere’’ her offentligt, yeah – så går den ikke længere. Vi er aldrig nogen sinde blevet beskyldt for at lyve, yde dårlig service eller hvad ved jeg.
Du nedgraderede dine stjerner til 2 og ændrede din overskrift til ’’til grin’’ fordi vi svarede på din første anmeldelse. Vores første svar ses forneden. Ser frem til den éne stjerne efter du har læst dette.
Som du kan se fra vores første svar, så bad vi dig om at tage kontakt til os for at løse et hvilket som helst problem der måtte være.
I din uredigerede anmeldelse klagede du over ventetiden. I vores første svar her på trustpilot skrev vi slet ikke om den kompensation du fik, eller vores tilbud om gratis fragt af det ene møbel osv. Tværtimod anerkendte vi ventetiden. Vi skrev til dig, at sofabordet ville tage en del tid. Du havde mulighed for at annullere bestillingen i hele forløbet. Du havde også mulighed for (i hele forløbet) at få tv bordet fragtet gratis mens du ventede på sofabordet. Tv bordet stod klar fra dag ÈT.
Vi tilbød dig en service hvor ALT var op til dig.
Vi stiller os derfor fuldstændig uforstående overfor den manglende kontakt og dine beskyldninger.
Du har modtaget 2 møbler, båret ind inkl. kompensation. Møblerne er HELT samlet. Tv bordet kommer med 2 træskuffer. Der følger tilbehør til skufferne: 2 metalcovers (tilvalg). Her kan man skrue 4 skruer ind i træet for at holde metalcoveret på plads. 2 skruer fra den side og 2 fra den anden.
Træskuffen er ca. 15 mm tyk. Skruen er ca. 1 cm lang og 3 mm tyk. Bordet er solgt i tusindvis stykker. Vi har aldrig modtaget en klage over at man ikke kan skrue en skrue fast. Og selv hvis skruen gik i stykker, så kan vi sende nye. Se første svar forneden (det skrev vi også til dig).
I dag gik jeg direkte ned til vores showroom, hvor et tilsvarende møbel står. Jeg tog den samme skrue, en skruemaskine og fik skruet den fast på 1 sekund. Det gjorde jeg for at være helt sikker, selvom jeg har et tilsvarende møbel derhjemme og andre har.
Hvis du havde skrevet til os og bedt om råd, så ville vi faktisk have kommet forbi en aften og skruet pladerne på. Men du tog aldrig kontakt til os, hverken før eller efter din redigerede anmeldelse.
Tværtimod gik du til tasterne – og du påstår nu at det ikke kan lade sig gøre at skrue metalpladerne på uden at skruen går i stykker (IKKE sandt), og anklager os i al offentlighed for at være LØGNERE.
Alt dette fordi DU ikke kan skrue 4 skruer fast i et 1 stykke træ. Det er jo heller ikke alle som kan udskifte en pære - men derfor beskylder man da ikke lampefabrikanterne for at lyve. Måske skulle du lade en anden komme til og klare arbejdet .
Tak
Ps. sender nye skruer mandag.
Alen
OBUZI
____
FØRSTE SVAR
Hej Mike
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har handlet med OBUZI.
*Vedr. Tv Bord og metalplader til skufferne:
Her er der forborede huller i selve metalpladerne men ikke i siderne på træskufferne. Dette er vi gået væk fra fordi ikke alle kunder ønsker at sætte plader på og så er hullerne heller ikke synlige. Det er på baggrund af kunders respons at vi har valgt at gøre det sådan. Vi har naturligvis boret 4 huller i metalpladerne, da dette ikke er bare lige til at gøre der hjemme.
Hvis man ønsker at sætte metalplader på skufferne, så kan man selv skrue de 4 medfølgende skruer ind i træet. Skruerne tager ikke skade af dette. Og ellers kan vi altid sende nye 😊.
*Vedr. ventetid:
Korrekt, og beklager meget den lange ventetid på sofabordet. Vi har simpelthen ikke været i stand til at skaffe den model før.
Venligst kontakt vores kunderservice og gerne send billeder såfremt noget ikke som det burde være. Så kan vi lige tag et kig på det. Vi er altid klar på en løsning.
Med venlig hilsen
OBUZI