Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nuva was verbonden aan ons nieuwbouwproject. Bij het rondkijken in de showroom al een mooi advies gekregen. Uiteindelijk is het ook die keuken geworden. Bij de intake zeer goed geholpen en ook bij he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In Someren zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan door Pieter Bottenberg. Hij nam alle tijd om ons rustig door het koopproces te begeleiden. Reden om een keuken ergens te kopen is niet alleen de pr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Nuva keukens in Tilburg zijn wij door Alex, die pas in dienst is, zeer goed ontvangen en geholpen. Alex heeft goed geluisterd en met ons meegedacht. Met ondersteuning van zijn collega heeft... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nuva Heerlen keuken gekocht met adviseur Maurice. Meerdere goede en stevige discussies gevoerd. Alles bespreekbaar kunnen maken. Bij 2e gesprek kwamen er prima opties/alternatieven tov het model wat w... Se mere

4,7

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oprechte topervaring met Nuva keukens!

Met een door architecte gemaakt ontwerp kwamen we bij Ed Geraedts van Nuva keuken in Heerlen terecht. We hebben een mooi traject ervaren om van ontwerp naar echte keuken te geraken in record tempo. Er is bij Nuva ontzettend veel maatwerk mogelijk en we hebben ons eigen ontwerp voor 95% in stand kunnen houden dankzij de gedegen ervaring en duidelijk advies van Ed.

Afgelopen dagen is de keuken dan daadwerkelijk bij ons geplaatst. Je krijgt een volwaardig tekening pakket ter voorbereiding van de keukenaansluitingen en de werkvoorbereiding, planning en levering verloopt als een klokje. De keuken was volledig compleet bij levering en het ervaren montageteam heeft in 1,5 dag de keuken in top conditie opgeleverd! Geen beschadigingen, geen naleveringen, gewoon af.

Voor ons een oprechte topervaring en aanrader voor iedereen!

23. januar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed geholpen in onze zoektocht

Wij zijn door Nova keukens goed geholpen. De adviseur Marjolein Vugts dacht goed met ons mee en kwam met goede ideeën. Zij kwam ter zake kundig over.

Enige minpuntje is de hoogte van het 1ste bod. Dat was erg hoog en we schrokken daar wel van. Gelukkig zijn we uiteindelijk op een redelijke prijs uitgekomen.

19. december 2025

Verstand van zaken

Jan heeft verstand van zaken. Hij is origineel in zijn ontwerp maar niet zonder goed naar ons te luisteren. Wij zijn blij!

17. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij dien ik een officiële klacht in over de levering en service van onze keuken door Nuva Keukens.

Wij hebben helaas zeer slechte ervaringen gehad met het gehele traject, met name met de service en de verkoper. De keuken is verkeerd ingemeten, waardoor wij veel mailverkeer met nuva keukens hebben gehad. De kosten werden in eerste instantie hiervan op ons verhaald, ook hiervoor een klacht ingediend waardoor het na lang wikken en wegen uiteindelijk door Nuva keukens betaad werd. aangezien dit een fout betreft die niet door ons is veroorzaakt.

Daarnaast hebben wij de volgende problemen ervaren:
• In de afzuigkap zaten de papieren van de gebruiksaanwijzing vast in het apparaat.
• De vaatwasser was kapot.
• Frontjes van de keukenkastjes klopten niet met wat er besteld was.
• Het keukenblad blijkt niet hittebestendig te zijn. Dit is ons bij aankoop niet meegedeeld, wat heeft geleid tot extra kosten van €500,-.
• Bij de oven ontbraken de toebehoren. Na telefonisch contact werd ons medegedeeld dat deze er standaard niet bij zitten, terwijl dit bij aankoop niet is aangegeven. Ook deze kosten zijn daardoor voor onze eigen rekening gekomen.

Tot slot hebben wij een gesprek gehad met één van de eigenaren/bazen, waarbij wij een onjuiste en onprettige bejegening hebben ervaren. Dit heeft de situatie voor ons verder verslechterd.

Wij willen wel benadrukken dat de monteurs die bij ons thuis hebben gewerkt uitstekend werk hebben geleverd. Over hun inzet en vakmanschap zijn wij zeer tevreden. Onze klacht richt zich nadrukkelijk op de hierboven genoemde zaken rondom service, communicatie en afhandeling.

14. februar 2025

Goed advies.

Betrokken en kundig advies door Marjolein Vugts, met ook voor ons nuttige tips voor de aanschaf van een compleet nieuwe keuken in ons nieuwe appartement.
Gegevens, montagetekeningen etc. tijdig doorgestuurd naar de coördinerende aannemer.

8. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie zaak met vriendelijke en behulpzame medewerkers

Mooie zaak met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Veel keukenopstellingen en mogelijkheden om te bekijken.
We zijn bij Nuva Deurne terecht gekomen via schoonouders die hier een keuken hebben gekocht.
Deze waren/zijn erg te spreken of de service en aandacht van medewerkers en de oplevering (nazorg) die Nuva levert.
Onze complimenten gaan vooral uit naar Albert die ons snel wist te overtuigen dat we op de juiste plaats waren.
We zijn tijdens ons eerste bezoek dan ook meteen overgegaan tot de aankoop.

3. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service bij kopen keuken.

We hebben vorige week een keuken gekocht bij Nuva in Heerlen. Ed heeft ons hierbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Hij heeft uitleg gegeven over de verschillende apparatuur met de voor en nadelen, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Wij zijn dan ook erg tevreden over Nuva keukens.

2. januar 2026

Prima

Geweldig goed geholpen door Marjolein, ze nam alle tijd met goede uitleg.
Aan onze wensen voldaan.

1. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring en een prachtige keuken

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Het team denkt creatief mee en komt met slimme oplossingen. De grote showroom met veel verschillende voorbeelden heeft ons geholpen bij het maken van keuzes. Daarnaast waren ze bijzonder flexibel en konden ze ons zelfs helpen met een zeer strakke planning en korte doorlooptijden. Een speciale dank aan Nick voor zijn professionele, betrokken en zorgzame begeleiding gedurende het hele proces. Absoluut een aanrader!

11. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nuva Keukens heeft mijn hoge verwachtingen waargemaakt

Voor-, tijdens- en na de oplevering van mijn nieuwbouw woning heb ik met veel verschillende bedrijven te maken gehad. Achteraf kan ik concluderen dat Nuva Keukens hiervan één van de weinige bedrijven is geweest waarbij het gehele proces vanaf oriëntatie tot realisatie èn zelfs service achteraf goed- en prettig is verlopen. Wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat ik dit wist/aanvoelde tijdens dit hele proces.
Meneer van de Mortel van Nuva Keukens Tilburg toonde zich vanaf het begin proffesioneel en betrokken en ik wist ook dat zijn werk/deze opdracht voor hem pas afgerond zou zijn zodra alles naar mijn wens was.
Ook de monteur was top en leverde perfect werk af!
Het resultaat hiervan is een werkelijk prachtige keuken die helemaal naar mijn wens is.

1. januar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een keuken kopen is nog niet zo makkelijk !

Een keuken kopen is een proces waarbij je veel moeilijke keuzes moet maken en dan is het heel fijn als de verkoper geduldig is en meedenkt. Wij troffen het met Berry van de Mortel. Geen moeite was hem te veel en hij bleef behulpzaam ook als wij twijfelden en onze ideeën aan wilden passen.

13. december 2025

Keukenplanning en showroom

De showroom is heel mooi met een breed aanbod zodat je alle verschillende materialen, opstellingen, stijlen etc kan bekijken. Ilona heeft ons super geholpen met het plannen van onze droomkeuken en heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons uitstekend geadviseerd. Ook de gastvrouw was zeer aardig zodat we ons welkom voelden. Enige aandachtspunt wat ik zal meegeven is dat de totstandkoming van de prijs niet zeer transparant is. Zo is het niet mogelijk om de prijs in ervaring te brengen van de keukenkasten zelf. Er is wel een specificatie gemaakt voor de verschillende posten zoals apparatuur, aanrechtblad en montage. De keuken moet nog geleverd en gemonteerd worden. Wij kijken er heel erg naar uit en hopen dat dit ook spoedig verloopt.

15. december 2025

Erg fijne zaak

Erg fijne zaak, sturen je geen bepaalde richting in maar luisteren naar jou wensen en geven dan de bijbehorende opties! Aanrader deze zaak!

15. december 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.