Altid flink personale i alle de afdelinger jeg har været, altid rent og generel fin stemning. Dog er der steder der godt kunne bruge bedre parkering såsom Falkoner. Og til nogle film der er meget l... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Danmark
- 70 13 12 11
- support@nfbio.dk
- nfbio.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg var inde og se Avatar 3
Jeg var inde og se Avatar 3, som er en meget, meget lang 3d film. Sad på første række - Det synes jeg er en fed oplevelse ved Avatar!
tre minusser - Jeg havde fået et gavekort, og det var noget besværligt at komme igennem app og få den brugt.
De var rendt tør for kaffe i kiosken.
Og så er Broen Esbjerg meget dårlig, når man skal væk fra forestillingen. Meget lang gåtur tilbage, og rigtigt mange trin - Det er ikke nemt hvis man er gangbesværet, og alt for få toiletter

Besvarelse fra Nordisk Film Biografer A/S
De gør det godt ved særlige forestillinger, gennemført.
De gør det godt ved særlige forestillinger, gennemført, men der er ikke altid nok `proviant`.Arrangementerne er i en dyre ende. Søde, venlige medarbejdere. Dejlig biograf. Så 🥂🍾🥂🍾

Besvarelse fra Nordisk Film Biografer A/S
God lyd og god stemning og en…
God lyd og god stemning og en fantastisk film
altid god stemning i Nykøbing F bio.
Super dejlig oplevelse og dejlig…
Super dejlig oplevelse og dejlig atmosfære i selve biografen.
Super god oplevelse
En biograf med god stemning, lyd og sæder. smilende og hjælpsom personale.
Gratis parkering
Sød og hjælpsom personale og en god og…
Sød og hjælpsom personale og en god og sjov film.
4/5 OK
Dog er der steder der godt kunne bruge bedre parkering såsom Falkoner. Og til nogle film der er meget længere burde man få længere parkeringstid i steder som fields. Avatar 3 tager næsten alle de 4 timer man har gratis bare filmen i sig selv, så er der spisning og hygge i centeret man har 0 tid til selv.
Snacks er ikke altid så spænende og popcorn kunne godt være mere frisk og varmere, der mangler muligheder især varme muligheder som fx nachos, hotdogs osv.
Hyggeligt og god atmusfærde
Reservoir i Carlsbergbyen 🥇
Reservoir i Carlsbergbyen, København. NØJ, hvor er det bare en fed oplevelse med servering i salen og top højt service niveau. Det kan bare anbefales! Selv de mindste sale er en kæmpe oplevelse.
Gode sæder og lyd på Odense banegårde
Gode sæder og lyd på Odense banegårde, men området hvor man køber sodavand og sidder venter trænger virkelig til en rengøring! Der var popcorn mm på gulvet, klistrede borde ved sodavand måske en god ide være mere obs på det da det ikke er så lækkert.

Besvarelse fra Nordisk Film Biografer A/S
At filmen var mega god og sjov og der…
At filmen var mega god og sjov og der var mange ind og se den film som jeg og min ven så i biografen og det var mange der grinede i biografen

Besvarelse fra Nordisk Film Biografer A/S
Filmen klassefesten 4 var en super sjov…
Filmen klassefesten 4 var en super sjov film. Personalet var meget venlige og imødekomne både i kiosken og ved indgangen
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Fik hjælp af den flinke dame i kiosken til bio appen.Lukus stolene var dejlige og rimlig pris for bio oplevelsen
Aflysning af billetter
Jeg ringede Ca. 10 min. forsent, for at aflyse 3 billetter, og fik en fantastisk service. Vi annullere bare, nu det er på grund af vejret (snestorm)
De 2 hyggeligste biografer i byen
De 2 hyggeligste biografer i byen , Grand og Dagmar.
Repertoiret er altid godt efter vores smag.