Moja Szklarnia Ogrodowa Anmeldelser 10

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Generalnie wszystko jest ok…

Generalnie wszystko jest ok po za drobnymi zawirowaniami przy wypełnianiu danych kupującego.

10. oktober 2024

Witam,

Bardzo dziękuję za opinię.

Pozostajemy do dyspozycji w przypadku dalszych pytań.

Z wyrazami szacunku

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ostrzegam wszystkich przed tą firmą!!

Ostrzegam wszystkich przed tą firmą!!! Przesyłka dotarła niekompletna, szyby nie były niczym zabezpieczone w transporcie, to cud że dojechały. Firma nie posiada żadnego swojego magazynu z którego mogłaby dosłać brakujący element. Po zgłoszeniu sytuacji dostałam odpowiedź że mam iść do marketu budowlanego i dokupić brakujący element a firma odda mi pieniądze....tylko że takiej części w tym samym kolorze nie można nigdzie kupić....po wielu wymienionych wiadomościach na " help desku" (bo tylko tak się można skontaktować z tą "firmą") część została zamówiona z Chin i dotarła do mnie firma kurierska FedEx. Ku mojemu zdziwieniu została mi wystawiona faktura za przesyłkę....po zgłoszeniu tego firmie dostałam informację że mam ją opłacić a oni zwrócą mi pieniądze ( nie wiem dlaczego firma nie może jej sama opłacić, może jest bankrutem?), do dzisiaj przychodzą do mnie listowne ponaglenia o zapłatę a firma nie odpisuje na wiadomości... Ostrzegam wszystkich, jeżeli nie chcecie mieć problemów omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!

15. juni 2024

Witam,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Nie otrzymaliśmy od Ciebie żadnych informacji.
Czy mógłbyś podać nam numer zamówienia i datę zamówienia, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoje doświadczenia?

Czekamy na wiadomość od Ciebie,
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.
Z wyrazami szacunku,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

To chyba inny model biznesowy niż myślalem

To chyba inny model biznesowy niż myślałem. Mieli bardzo dobrą cenę na sporą szklarnię 9999 pln, wpłaciłem w marcu, jednocześnie termin dostawy, ponad miesiąc od wpłacenia pieniędzy (koniec maja). Pieniądze wpłaciłem, po czym kiedy zbliżał się termin dostawy dostałem informacje że ten ustalony termin dostawy będzie opóźniony, czerwiec, później kolejne informacje o "opóźnieniach" ostatni termin dostawy to 30 lipca, więc zrezygnowałem. Dostałem zwrot pieniędzy. Moim zdaniem model biznesowy jest taki, że my klienci kredytujemy firmę która albo obraca naszymi pieniędzmi, albo trzyma je na lokacie. Najbardziej wytrwali w końcu dostają te szklarnie (z tego co czytałem w różnym stanie). Kontakt jedynie przez maila, niewiadomo do kogo się pisze. Nie znany jest adres firmy (podany adres to adres korespondencyjny) Zero nazwisk, zero możliwości rozmowy z kimkolwiek. W którymś momencie, zdałem sobie sprawę, że jeśli byłoby coś nie tak, kompletnie nic nie wiem, ani gdzie ta firma jest, ani kto w niej pracuje, ani jak wygląda, czy ta firma wogóle istnieje jako firma, czy tylko jako strona WWW.

25. juni 2024

Szanowny Panie,
Dziękujemy za informację i opinię na temat niezrealizowanego zamówienia w naszym sklepie. Rozumiemy Pana niezadowolenie wynikające z opóźnienia zamówionego produktu, niemniej jednak Pana opinia jest dalece krzywdząca a także stanowi poważny zarzut wobec działalności naszej firmy. Bardzo prosimy o nie wysuwanie wniosków, na które nie mają Państwo potwierdzenia.
Zamówił Pan szklarnię w bardzo korzystnej cenie, mając świadomość, że nie jest obecnie dostępna na naszym magazynie i trzeba będzie poczekać na jej dostawę. Mimo, że dokładamy wszelkich starań, aby dostarczyć produkt w terminie to zdarzają nam się opóźnienia, które są spowodowane procesem logistyczno-dostawczym po stronie producenta. Jeśli nie jesteśmy w stanie zrealizować dostawy lub termin dostawy do magazynu ulegnie przesunięciu, mogą Państwo zgodnie z regulaminem sprzedaży 1. zaczekać na dostawę w nowym podanym terminie, 2. wymienić szklarnię na inny dostępny model lub 3. uzyskać zwrot środków pieniężnych za niezrealizowane zamówienie. Pan zdecydował się na 3 rozwiązanie. Jest nam bardzo przykro, że nie byliśmy w stanie dostarczyć Pana zamówienia w pierwotnie planowanym terminie dostawy. Staramy się być uczciwi i transparentni wobec naszych klientów, informując na bieżąco o wszelkich opóźnieniach.
Należy pamiętać, że wszystkie informacje prawne dotyczące naszej firmy można znaleźć na naszej stronie internetowej, w tym nasz adres oraz numer kontaktowy.
Rozumiemy Państwa stanowisko, frustrację spowodowaną opóźnieniem Państwa zamówienia, niemniej jednak Państwa opinia przedstawia naszą firmę w niekorzystnym świetle, poddając działalność wątpliwościom na temat uczciwości prowadzonego biznesu. Bylibyśmy wdzięczni za modyfikację lub usunięcie opinii w częściach, w których zwiera ona informacje niezgodne/domniemane na temat naszej działalności. Dziękujemy.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Radzę uzbroić się w cierpliwość

Radzę uzbroić się w cierpliwość. Szklarnia jest dostarczana w kompletniej drobnicy, każdy profil trzeba osobno skręcić, instrukcja załączona to jakiś dramat. Nie polecam.

23. maj 2024

Dzień dobry,

Prosimy o przyjęcie naszych przeprosin za spowodowane niedogodności.

Państwa opinia została przekazana do producenta.

Dziękujemy za opinię.

Czy mogliby Państwo powiedzieć nam, które kroki wymagają poprawy?
Umożliwi nam to ulepszenie instrukcji montażu.
Z góry dziękujemy za pomoc.

Z poważaniem

Szablonowe traktowanie zapytania

Szablonowe traktowanie zapytania, które z założenia było indywidualne. Brak chęci uzasadnienia odpowiedzi - nie bo nie i dziękujemy za kontakt.

11. april 2024

Szanowny Panie,

dziękujemy za przesłaną opinię.

Jest nam niezwykle przykro, że nie uzyskał Pan satysfakcjonującej odpowiedzi na swoje zapytanie.
Niestety, zgodnie z polityką naszego serwisu oraz profilem prowadzonej przez nas działalności, nie oferujemy możliwości realizacji indywidualnych projektów.

Przepraszamy, za brak uzasadnienia odpowiedzi w naszej poprzedniej korespondencji. Niezmiennie pracujemy nad polepszeniem jakości naszych usług a Pańska opinia pozwoli nam w przyszłości usprawnić sposób komunikacji z Państwem.

Moja Szklarnia ogrodowa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

BARDZO RZETELNA INFORMACJA NA TEMAT…

BARDZO RZETELNA INFORMACJA NA TEMAT SZKLARNI

29. februar 2024

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji.

Pozostajemy do dyspozycji w przypadku jakichkolwiek pytań.
Moja Szklarnia ogrodowa

.....

...... ok.......

18. februar 2024

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji.

Pozostajemy do dyspozycji w przypadku jakichkolwiek pytań.
Z wyrazami szacunku,

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.