Super hurtig levering. I pakken lå også et par søde og hyggelige overraskelser. Havde bestilt 4 ens hynder fra JDL. Desværre var de to af dem mangelfulde i fyldning (ikke Maria-Magdalene's fejl), me... Se mere
Jeg er glad for min oplevelse ved Maria-Magdalene. Produkterne levede op til billederne og mine forventninger. Jeg synes jeg modtog min pakke hurtigt (specielt når man tager i betragtning at jeg besti... Se mere
Bestilte tirsdag, fik det torsdag. Super hurtig levering. Da jeg så åbnede pakken, lå der, udover det bestilte, en lille ekstra gave + lidt til den søde tand (smukt indpakket). Tusind tak :) Såda... Se mere
Maria-Magdalene er webshoppen, som specialisere sig i produkter fra f.eks. Jeanne d'Arc Living, Chic Antique, Ib Laursen m.fl. Besøg os i dag og se det store udvalg.
Esbern Snares vej 10, 8960, Randers SØ, Danmark

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Sublim service, og skøn overraskelse med servietter og karameller i pakken. En krukke var ødelagt ved ankomst, men de sendte en ny med det samme uden ekstra beregning.

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Fakturering, pakning og levering tog kun to dage.
Det skrøbelige glas jeg havde købt var pakket rigtigt godt og var præcis som det fremgik af hjemmesiden.
Og så var der karameller og en lille gave med i pakken.

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
De har et stort udvalg af de skønneste varer til den franske landstil 😊 Hurtig levering og pakket med kærlighed til tingene. Og til min store overraskelse og glæde, fulgte der de skønneste gratis gaver med i købet, af de skønne ting til stilen. Jeg handler helt sikkert hos Maria Magdalene igen. 😊 ❤️

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Hurtig levering i super indpakning. Havde købt glas som desværre ikke levede op til standarden. Men Rikke klarede reklamationen til UG+ 😀👍🏻

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Hurtig ekspedition, små ekstra gaver med i pakken, tak ....

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Rigtig god oplevelse at handle her, kan absolut anbefales

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Jeg vil helt sikkert handle hos Maria-Magdalene.com igen. De har så mange fine ting. Da jeg modtog min dejlige pakke fra dem, var der både en lille pose fyldt med skøn chokolade, og en fin lille klemme og magnet til køleskabet. Det var bare så fint❤️
Jeg blev simpelhen så glad da jeg lukket kassen op med mine køb, og der så også var puttet overraskelser i 🙏❤️

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
En super netbutik som jeg varmt anbefaler

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Fantastisk fleksibilitet og service. Personlig hasteudbringning på den lørdag, Troede ikke man kunne opleve den slags længere

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Hurtig levering, fine varer, og gaver i pakken! :-) handler der helt sikkert igen :-)
Hurtig og sikker levering af mit spejl. Rigtig sød service at sende lækre fyldte chokolader med, samt fine produkter fra Meraki. Tusind tak :-)

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Dejlig hurtig betjening og lidt ekstra i pakken 👍🏼👏🏼
Super service, god kvalitet på produkter og hurtigt ekspedition :)

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Super fine sager, til gode priser. Og så havde jeg min bestilling dagen efter. Ydermere lå der en gave i min pakke 😍
Ikke sidste bestilling fra mig!