Super hurtig levering. I pakken lå også et par søde og hyggelige overraskelser. Havde bestilt 4 ens hynder fra JDL. Desværre var de to af dem mangelfulde i fyldning (ikke Maria-Magdalene's fejl), me... Se mere
De har et stort udvalg af de skønneste varer til den franske landstil 😊 Hurtig levering og pakket med kærlighed til tingene. Og til min store overraskelse og glæde, fulgte der de skønneste gratis gav... Se mere
Jeg er glad for min oplevelse ved Maria-Magdalene. Produkterne levede op til billederne og mine forventninger. Jeg synes jeg modtog min pakke hurtigt (specielt når man tager i betragtning at jeg besti... Se mere
Bestilte tirsdag, fik det torsdag. Super hurtig levering. Da jeg så åbnede pakken, lå der, udover det bestilte, en lille ekstra gave + lidt til den søde tand (smukt indpakket). Tusind tak :) Såda... Se mere
Maria-Magdalene er webshoppen, som specialisere sig i produkter fra f.eks. Jeanne d'Arc Living, Chic Antique, Ib Laursen m.fl. Besøg os i dag og se det store udvalg.
Esbern Snares vej 10, 8960, Randers SØ, Danmark
Igen! Jeg må sige det er en skøn butik, servicen er alletiders, udvalget perfekt. Det er så afgjort min favoritbutik :-)

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Super positivt at modtage det bestilte hurtigt og med overraskelser:-)

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Glasset i den ene lanterne var knækket og de tilbød at sende en ny!! Og gave var der også i kassen

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Sikke en fantastisk service i gav mig 🤗👍 og sikke hurtigt mine varer ankom 👏👏👏 det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil handle med jer.
Jeg har aldrig set et firma pakke mine varer, på så forsvarlig vis, det var så beskyttet det kunne blive og så var der ovenikøbet lagt chokolade og servietter i til ekstra forkælelse TAK for jer 😍❤️

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Jeg anbefaler gerne andre, at handle hos Maria-Magdalena.com

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Super oplevelse. Hurtig levering og produkter præcis som beskrevet. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Fantastisk god service, hurtig levering, lækre ting. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Hurtig levering,lækker ting,samt små gaver i pakken😊

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Simpelthen en fantastisk service og kundepleje, hun forkæler sine kunder. Hurtig ekspedition og levering. Kan KUN varmt anbefales. Helt unikt, skulle have haft mindst 10**********

Besvarelse fra Maria-Magdalene.com
Rigtig god oplevelse at handle hos jer.
Varen kom meget hurtigt, lever fuldt ud op til forventningerne.

Nem overskuelig webshop. Hurtig levering. Dejlige produkter