Mando Express Anmeldelser 410

4,5

The 2 remote units came a bit late if you compare it with other online buyings but within the scheduled frame which is more important to me. And I'm totally annoyed that obviously I paid years and ye... Se mere

La empresa es seria. Encargué un mando para persianas que no me pudieron entregar por ruptura de stock de su proveedor. Pero en todo momento fueron amables y me devolvieron el dinero sin tener que rec... Se mere

Pedí un mando para copiar mi Clemsa Tx-2 y mandaron uno equivalente, totalmente válido para mí , y funciona perfectamente. Vino rápido en 8 días , y con instrucciones para codificarlo y lo programé fá... Se mere

Rate this company very highly, after sales second to none. Would definitely use again We had three remote controls delivered, all worked perfectly very happy customer. Spoke by email and they alwa... Se mere

1. Butik med elektronikreservedele og -komponenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mando Express est la principale société de vente à distance par Internet.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Mando is horrible

Mando is horrible. You might as well walk around with nothing on. After using Mitchem for years I decided to try mando because it did not contain aluminum. I ordered a sample kit and after three days I went back to Mitchem and gave away the mando to my son n law.
Don't waste your money on this product as it doesn't help not even a little bit.

18. oktober 2024

Ik heb een artikel besteld maar het…

Ik heb een artikel besteld maar het artikel is nooit geleverd.
Kreeg zelfs volgens FedEx een verkeerde track en trace code van de leverancier.
Order nummer #1042
Besteld online bij Mando gevestigd in Lissabon in Portugal
Besteld en betaald op 4-7-2024.
Omschijving Mult powertool
5988 EJ Helden
Nederland
Mobiel +31 (0) 687
Email: ewm.van.capelle? gmail.com
Gaarne uw contactmail doorsturen zodat ik u direct info en bewijzen kan doorsturen.
Dit is het track en trace code die mij werd toegezonden van FedEx na mijn eerste review on trust pilot.com
Echter is deze niet gekoppeld aan mijn bestelling.
Mando Express antwoorden op mijn review en nadat ik de gegevens had doorgegeven kwam er een update met de verkeerde track en tracé code.
Op navraag kwam er geen antwoord meer en werd mijn mail niet meer geaccepteerd.
De betreffende instantie die het verwerken van de financiële gebeuren is hierop een onderzoek gestart naar de gene die het geld heeft ontvangen.

29. juli 2024
Mando Express-logo

Besvarelse fra Mando Express

Hallo,
We hebben uw klacht gelezen.
Om uw verzoek een gunstig resultaat te kunnen geven, vragen wij u ons de volgende informatie te verstrekken: uw voor- en achternaam, de datum en het e-mailadres bij de bestelling of het totale bedrag van de bestelling / afhaling.
Bedankt voor je terugkeer en we verontschuldigen ons voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Mando-Express

NO HE RECIBIDO EL MANDO A PESAR DE…

NO HE RECIBIDO EL MANDO A PESAR DE HABERLO RECLAMADO

16. januar 2024
Mando Express-logo

Besvarelse fra Mando Express

Hola Señor / Señora,
Hemos recibido su mensaje.
Tras comprobarlo, el transportista nos ha informado de que su paquete no ha podido ser entregado.
En respuesta a este correo electrónico, ¿podría confirmarnos si desea que le devolvamos su pedido o si prefiere que le reembolsemos el dinero?
Le pedimos disculpas por las molestias ocasionadas.
Gracias de antemano por su devolución.
Atentamente
Atención al cliente - Mando Express