Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa löshåret jag någon son använt! Grym service och inga problem med returer. Köpte först för många paket..:) Två paket räcker verkligen till ett normal tjockt löshår🙏🏽 Otroligt bra! Önskade j... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hej, Kvalitén på håret är jättebra och jag tycker att det är väldigt bra att ni skickar med ett informationsblad, där ni berättar om vad som skiljer ert hår från annat hår samt skötselråd. Håre... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I'm wearing this hair at the moment and it feels like my own, light weight and it doesn't tangle, adheres to any style and it keeps its natural curls. I definitely recommend this to anyone who's... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte hår för ca 6 månader sen och det ser fortfarande ut som nytt! Tjockt och lätthanterligt hår som jag även färgat ljust och fått mycket bra resultat! 10/10..

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mycket bra hår men längre leveranstid än väntat

Kvalitén på håret är jättebra och jag tycker att det är väldigt bra att ni skickar med ett informationsblad, där ni berättar om vad som skiljer ert hår från annat hår samt skötselråd. Håret är också fint förpackat.

Jag hade däremot uppskattat om ni hade informerat mig via mail, att min beställning skulle komma senare än de angivna 2-3 dagars leveranstid , då ni saknade en av produkterna på lagret.

Mvh Violet

6. august 2017

Hej Violet,

Tack för ditt omdöme.

När du gjorde din beställning så fick du ett bekräftelse mail skickat till dig där det framgick att ett av dina paket var en beställningsvara med en leveranstid på 2-3 veckor.

Utöver detta är vi tacksamma för din feedback.

Om du har frågor eller funderingar tveka aldrig att höra av dig till oss :)

Älskar LUAMs hårolja

Älskar LUAMs hårolja, den är underbar!!

16. juli 2017

Hej Victoria!

Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med våra produkter :)

Gick snabbt och smidigt

Gick snabbt och smidigt. :) nöjd med produkt.

14. juli 2017

Hej Theres!

Bra sida

En bra sida med bra produkter!

7. juli 2017

Hej Frida!

Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med våra produkter :)

Härligt bemötande

Bra och snabb service, väldigt uppskattat.

23. juni 2017

Hej Sara!

I liket👍🏼👍🏼

15. maj 2017

Hej Abeba!

Väldigt nöjd kund!

Jag har testat håroljan samt hårborttagningen och känner mig väldigt nöjd! Otroligt bra kvalité på produkterna,

4. april 2017

Hej Lilly!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med våra produkter :)

utmärk!

Snabb order inga krusiduller!

11. marts 2017

Hej Karin!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen vara än.

Det har gått 3 veckor sedan jag beställde och jag har inte fått min vara än.

27. februar 2017

Hej Marie!

Tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt för att du har råkat ut för detta. På grund av ett stort ordertryck i samband med Glossybox kampanjen så har många ordrar blivit försenade.

Den 26/2-2017 åkte de sista flaskorna ut från lagret. Du kommer troligtvis att få hem din flaska Capirona Oil denna vecka.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tjat och ej levererat

Fått 3 mail om att lämna omdöme. Handlade varor för över 1 vecka sen som inte ens har skickats ifrån dom. Så hur ska jag kunna lämna ett omdöme för varor jag inte ens får? Sjukt!

6. februar 2017

Hej Amanda!

Tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt för att du har råkat ut för detta. På grund av ett stort ordertryck i samband med Glossybox kampanjen så har en del ordrar blivit försenade. Vi gör allt vi kan för att arbeta ikapp dessa förseningar.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra produkter

Bra hårolja. Håret känns friskt igen

27. januar 2017

Hej Emma!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med vår Capirona Oil :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfekt service!:) jätte trevlig personal. Samt underbart löshår! Otrolig kvalité på håret.

Bästa löshåret jag någon son använt!
Grym service och inga problem med returer. Köpte först för många paket..:)
Två paket räcker verkligen till ett normal tjockt löshår🙏🏽
Otroligt bra! Önskade jag bodde i Sthlm så jag kunde besöka salongen.
Får ta mig ett besök här i vår😀

24. januar 2017

Hej Elin!

Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med våra produkter och vår service :).

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss :)

👍🏽

Smidigt att beställa samt snabb leverans!

21. januar 2017

Hej Sara!

Rekomenderar starkt

Funkar otroligt bra samt väldigt prisvärt

12. januar 2017

Hej Rio!

Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med vår Hair Removal :)

Bara positivt

Snabb leverans, bra bemötande och bra produkt rekommenderas!

12. januar 2017

Hej Evalotta!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med LUAM:s Hair removal och vår service.

Supernöjd

Bra produkter med toppenkvalitet, snabb leverans.

11. januar 2017

Hej Lotta!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Toppen produkt!

Håret försvinner snabbt och huden blir super len!

11. januar 2017

Hej Emma!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med vår Hair Removal :)

Kvalitetshår!

Bland det bästa håret jag har använt! Så bra kvalité. Håller väldigt länge. Väldigt bra service.

11. november 2016

Hej Ruth!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter :)

Supernöjd kund

Jättenöjd med håret. Har haft håret i drygt 5 månader och det ser fortfarande lika bra ut som det gjorde när jag köpte det.

8. november 2016

Hej Helen!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter :)

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.