Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi har aldrig modtaget de bestilte varer trods det at betalingen er gennemført. Øv... Fik som lovet mail og "flotte ord" her på trustpilot - dog INGEN penge retur. Fup og snyd..... Så som ø... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte d. 29 juli og i dag d. 8. august er det endnu ikke kommet, trods siden siger 3-5 dages levering. Ubrugeligt. OPDATERING: Anmeldelsen stemmer fint overens med det faktuelle forløb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte et produkt, som ikke var lagt 100% på på deres side endnu, så for en sikkerheds skyld, ringede jeg til dem. Det fortryder jeg BESTEMT IKKE. Super venlig og imødekommende person t... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pengene er trukket men varerne er aldrig dukket op

Fik som lovet mail og "flotte ord" her på trustpilot - dog INGEN penge retur.
Fup og snyd.....
Så som ønsket fra Likeshopping opdaterer jeg hermed min anmeldelse.

Ps.: Mon ikke de gode anmeldelser her på siden ligeså er FUP

23. august 2015

Hej Kitty.

Efter som du fik refunderet dine penge, og alt ser ud til at være ok. Kunne du så ikke redigere din dårlige anmeldelse, så den passer.

Overholder overhovedet ikke leveringstiden

OPDATERING: Anmeldelsen stemmer fint overens med det faktuelle forløb.

Jeg glemte dog at fortælle, at da jeg bad om en refundering pr. mail blev jeg blot oplyst om, hvornår pakken ville ankomme. Da jeg svarede denne mail og igen bad om pengene refunderet blev jeg ignoreret.

Er I rare at læse anmeldelsen igennem inden I laver flere besvarelser?

8. august 2015

Hej.

Likeshopping.dk har fået nye ejere. I vores system kan vi se at du har modtaget din vare, og alt burde være ok.

Er du rar og redigere din anmeldelse så den passer, med det faktuelle forløb.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lang leveringstid - ingen kommunikation

Jeg bestilte en elektrisk pizzapande jeg skulle bruge i min sommerferie. Varen var i flg hjemmesiden, på lager, så jeg tænkte at med knapt to uger til ferien, var der god tid til levering. Hurtigt var betalingen accepteret, men så skete der ikke mere. Efter nogen tid begyndte jeg at sende mails til firmaet og stille spørgsmål inde fra hjemmesiden, men jeg fik aldrig svar. Da der var gået fire uger, så jeg inde på hjemmesiden, at varen ville blive leveret med GLS, så jeg ringede til dem. De fandt ud af, at min vare lå i kø til afsendelse fra Spanien. Jeg fik varen en måned efter bestilling.
Jeg tog chancen og købte hos en butik med et dårligt ry, og jeg fik hvad jeg kunne forvente. Jeg handler ikke der mere.

21. juli 2015

Elendig service

Jeg bestiller den 11.6 en fleksibel haveslang hos Likeshopping. Samme dag trækkes beløbet fra min konto. Da jeg efter en uge endnu ikke har modtaget haveslangen, kontakter jeg telefonisk Likeshopping, der kan fortælle, at pakken er blevet beskadiget under transporten og derfor er gået retur til leverandøren. Jeg bliver lovet, at der vil sendt en ny haveslange hurtigst muligt. Flere opkald fra mig følger og hele tiden dårlige undskyldninger fra Likeshopping. 29.5 skriver jeg i en mail, at min tålmodighed er opbrugt og jeg vil have mine penge retur. Intet sker. Jeg ringer igen og får at vide, at jeg skal sende mit kontonummer idet returnering af penge da vil gå meget hurtigere. Det gør jeg den 8.6 og rykker igen den 11.6 idet der ikke er gået penge ind. I dag den 15.6 har jeg ringet igen og insisterede på at blive hængende i røret indtil jeg kunne se pengene var gået ind på min konto. Jeg blev bedt om at hidse mig ned og ringe igen, når jeg var faldet til ro, og så blev røret lagt på i den anden ende!!!!!!!! Magen til frækhed fra et firma, der i den grad tager folk ved næsen og holder på pengene så længe som muligt. Jeg ringede kort tid efter op på en anden telefon idet jeg var bange for, at han ikke ville besvare mit opkald. Det er lykkedes mig at få mine penge retur, men skal aldrig købe noget hos Likeshopping igen.

15. juni 2015

Super kundeservice

Det fortryder jeg BESTEMT IKKE.
Super venlig og imødekommende person tog telefonen og hjælp mig igennem bestillingsprocessen.
Varene kom direkte fra Spanien og kom til oplyst til. Desværre var en ene vare ikke helt korrekt og jeg kontaktede kundeservice igen.
Atter engang tog en meget kundeminded person røret og vi fik løst "det lille ups", uden nogen ekstra omkostninger eller lign.

Jeg handler personligt GERNE hos likeshopping.dk igen, hvis de bibeholde den høje kundeservice.

25. april 2015
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fuskerfirma?

Jeg har d.20/02-15 bestilt en Tristar WK 1328 keramisk el-kedel, som jeg stadig ikke har modtaget! Sender mail og ringer første gang d.02/03-15 uden svar. Sælgeren ringer tilbage og fortæller mig, at der er noget i vejen med det parti, de har modtaget, og at der vil gå ca. 14 dage før de kommer på lager igen. Han tilbyder dog en dyrere el-kedel i stedet. Siger pænt nej tak, da jeg skal bruge en keramisk (der ikke indeholder tungmetaller).
De sender mig overraskende nok allerede en faktura dateret d.20/02-15 og trækker penge fra min konto uden jeg har modtaget nogen vare.

Ringer så d.20/03-15, hvor sælgeren igen ringer tilbage og hvor jeg får en historie om, at deres computersystem er gået ned eller lignende, og han vil ringe tilbage, når han ved mere. Der føler jeg, at jeg bliver holdt hen.
Det samme sker igen d.27/03-15, hvor sælgeren påstår, at varen skulle være afsendt, han lover at ringe tilbage, når han har fundet ud af, om den er afsendt. Han ringer dog ikke.
Prøvede også at ringe d.26/03-15, d.01/04-15. d.07/04-15, d.08/04-15, d.09/04-15, d.10/09-15, d.16/04-15, uden at nogen ringer tilbage. Kender de mon mit nr. nu?
Har også skrevet 5 mail uden svar. Har ikke været udsat for sådan noget før, et firma der ikke kommunikere med deres kunder, ikke holder løfter, ikke har styr på tingene og giver underlige undskyldninger.

Jeg er 41 år og har handlet over nettet og andre steder mange gange i mit liv, som I nok kan forestille jer. Og Likeshopping.dk giver den dårligste service, jeg endnu har oplevet! Tillykke med det.
Jeg tror ikke længere på, at jeg nogensinde får den el-kedel, som jeg har betalt for.
Som følge heraf, har jeg har kontaktet min bank angående at få mine penge igen, og de siger, at jeg skal udfylde en indsigelse.
Så min oplevelse med Likeshopping er ligesom, kan jeg nu læse, den samme som flere andre her på Trustpilot. Og nu når jeg har skrevet hele forløbet ned, sender jeg også informationerne til politiet, da jeg tror dette er et fuskerfirma.!
Måske er jeg heldig at få kontakt igen og få hånteret situationen, nu da jeg har skrevet denne negative anmeldelse her. Det kan jeg se, at andre har været heldige med.
Medmindre Likeshopping tager sig gevaldigt sammen, håber jeg at folk holder sig væk fra at handle hos dem, da denne form for "service" ikke burde belønnes.

Opdatering:
Likeshopping har sendt mig en mail hvor de informerer mig om, at de har fået nye ejere, samt de ikke samarbejder med det firma, der skulle levere min vare og at jeg nu kan få mine penge tilbage. Dette lyder rigtigt godt. Så jeg må ønske de nye ejere held og lykke. Siden jeg ikke kunne få min vare, kan jeg dog ikke give topkarakter.

19. april 2015

Super dårlig service

Jeg bestilte et grydesæt med keramisk belægning først i februar med rød farve, men fik leveret et sæt i lilla, samtidig var kvaliteten ikke som jeg havde forventet. Jeg ringede straks til firmaet og sælger lovede straks at sende en returlabel og pengene retur, men nu efter så lang tid, er der stadig ikke sket noget. Der svares ikke på telefonen (mindst 20 opkald) og heller ikke på mine mails, også mindst 20 mails. Sælger svarede først, da jeg ringede fra et andet nr., og da lovede han igen at sende en retur label via Gul og Gratis, og det er så 14 dage siden, og stadig intet er sket. Fantastisk dårlig service, kun god og fin service, da jeg bestilte og betalte, da blev jeg lovet returret og pengene tilbage efter 14 dage. Så der er bestemt ingen gode anbefalinger fra min side til andre, der evt. tør købe hos dette firma.
Har lige fået en opringning fra sælgeren, som har set min anmeldelse, og nu har jeg så straks fået en returlabel sendt, og han har lovet at sende mine penge retur, når han har modtaget pakken. Så nu er jeg spændt på, hvornår mine penge er på kontoen igen.
13/4-15: I dag har jeg endelig modtaget mine penge retur, men alt i alt vil jeg bestemt ikke handle her igen.

30. marts 2015

Hej Ruth.

Godt du har modtaget pengene retur. Her kommer vores version af historien.

Du bestiller et rødt keramisk grydesæt, som desværre bliver leveret i lilla. Din vare ankommer ellers til tiden, og alt er fint indtil da.

Så bliver vi kontaktet af dig, og du pointere du vil returnere grydesættet, og gøre brug af din fortrydelsesret. Da det er vores fejl tilbyder vi at sende dig en returlabel fra PostDanmark labelservice til din mail, da du ikke skal løfte udgifterne til returneringen, da du har modtaget en forkert vare.

3 gange forsøger jeg at sende dig mailen. Du ringer og skriver hver gang den ikke er modtaget.

Jeg beder dig om at kontrollere din spam mail osv. Men lablen kommer ikke frem.

Til sidst køber jeg en label hos guloggratis, og sender den til dig som vedhæftet fil. Den modtager du.

Du sender varen den kommer til os påsken. Der har vi ferie. Da vi kommer hjem fra påskeferie, og modtager pakken, refundere vi dine penge under en uge efter.

Jeg syntes det er rimlig nok.

Med at du hentyder til, du forsøger at ringe fra et andet nummer, kan jeg fortælle dig vi modtager mere end 50 opkald hver dag, og jeg husker ikke alle disse telefonnumre.

Med venlig hilsen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Forkert vare og ingen svar på mail

Jeg har bestilt to lamper, men jeg har modtaget to andre lamper end de bestilte.
Pakken er modtaget uden faktura eller retur information på dansk.

Jeg har sendt en mail, med henblik på at finde en løsning på problemet. Denne mail, har jeg desværre ikke modtaget svar på.
Meget dårligt køb og ringe service.

6. januar 2015

Hej Katja.

Efter som du fik løst problemet, og alt ser ud til at være ok. Kunne du så ikke redigere din dårlige anmeldelse, så den passer, med det faktuelle forløb.

Mvh Likeshopping.dk

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig service - endnu dårligere - hvor bliver løsningerne af???????????- Måske fordi beløbet er under 800kr. så kan jeg ikke klage til forbrugerklagenævnet.

Hej Rene - Så blev det din tur til at handle med firmaet Likeshopping som blæser højt og flot på andres tillid og penge. Jeg har aldrig fået mit tilgodehavede eller penge retur, så se i vejviseren efter dine penge. Ham indehaveren, som ikke må nævnes med navn, snakker en sludder for en sladder.
Har bestilt varer hos Likeshopping d. 11-12-2014.
Faktura viser:
2014-12-12 13:02:08 Afsendt
2014-12-11 18:20:45 Betaling Accepteret
Penge trukket fra min konto d. 15-12
Kontakter Likeshopping d. 17-12, for at høre hvornår jeg kan forvente at modtage min bestilling med GLS.
Likeshopping oplyser, at bestilling er afsendt, men at jeg nok ikke vil kunne have den i dag, d.17.12.
Likeshopping lover at undersøge, lover at de vil ringe tilbage i dag.
Jeg kontakter GLS, de kan ud fra mine oplysninger om Track ID oplyse, at bestillingen lige er afsendt i dag d. 17-12, fra Spanien, og at de ikke kan love, at jeg modtager bestillingen inden jul, da der kan gå op til 5 hverdage fra bestillingen afsendes til de kan levere den. What - det er jo julegaver jeg har bestilt og betalt.
Likeshopping ringer ikke tilbage til mig som lovet i dag.
Jeg forsøger at ringe til Likeshopping, men der er telefonsvarer på.
Kan i øvrigt læse på Likeshoppings hjemmeside, at Likeshopping ikke trækker pengene før varen er afsendt??? Dette stemmer ikke overens med forløbet.
. 17-12 anmelder jeg Likeshopping på trustpilot. Allerede samme dag er der svar her på trustpilot fra Likeshopping.
Tak for det. Jeg modtager dog intet opkald/personligt svar fra Likeshopping.

D. 22-10 modtager jeg så længe ventet pakke fra Likeshopping – dejligt men!!!!
• En vare er helt forkert – det kan jo ske
• To varer mangler helt
• Der er ingen medfølgende besked herom – og jeg har jo betalt for alle varer!!!
D. 22-12 skriver jeg til Likeshopping altså [navn fjernet], at jeg ikke har modtaget de varer, jeg har bestilt og betalt, og heller ikke fået nogen besked om hvorfor.
D.22-12 altså samme dag, skriver [navn fjernet] tilbage: ”Jeg kan godt se vores leverandør, har valgt at dellevere din ordre. Det er ikke i orden, hverken du eller vi ikke har modtaget besked herom.
Jeg kontakter dig på telefon i morgen formiddag, så tror jeg, at jeg måske har en løsning”.

D. 23-12 afventer jeg opringning fra Likeshopping [navn fjernet] – jeg hører ikke fra ham.

D. 25-12 beder jeg i en mail Likeshopping [navn fjernet] om at returnere mig de penge, jeg har betalt for forkert og manglende varer.
Så nu venter jeg spændt på, hvad der sker.
Jeg kan kun ærgre mig over, at jeg ikke havde undersøgt Likeshopping nærmere på Trustpilot inden min bestilling.

I dag d. 06-01-2015 har jeg stadig intet hørt fra Likeshopping – [navn fjernet]….

Jeg får nok aldrig mine penge tilbage for forkert og manglende varer.

Har endnu engang skrevet til [navn fjernet] for at få mine penge refunderet, penge som han har fået/trukket, uden at jeg har fået varer for dem. Og altså inden varen er afsendt. Sådan en forretning må være særdeles rentabel. Især hvis bestilte varer - som man så ikke får, ligger under 800 kr. som er mindstegrænsen for at klage til forbrugerklagenævnet!!!

17. december 2014

Kære Jonna.

Din vare er afsendt fra vores leverandør D. 12-12-2014 med Gls. Dette har du også modtaget et trackingnummer på. Gls har meget travlt her i juletiden, og " nøler " end smule med leveringen. Vi sender varen D. 12-12-2014 gls modtager varen D. 13-12-2014. Her ligger den så på deres lager, og afventer kørsel til Danmark. Først når den er i transit, ser du det på dit trackingnummer. Derfor tror du først jeg har afsendt meget senere.

Nu har jeg ikke nået at vende tilbage til dig endnu i dag, da vi har ekstraordinært travlt her i julen.

Jeg har været i kontakt med Gls, og de fortæller mig at leveringen vil ske på Mandag, altså 2 dage inden Juleaften.

Rigtig god service

Dagen efter jeg havde bestilt min vare fra butikken fik jeg en mail hvor der stod at de ville sende mig to af den samme vare, i stedet for den ene jeg havde bestilt, uden ekstra omkostninger. Det er første gang jeg har oplevet den slags service i nogen internet butik, og jeg syntes det var meget generøst, da jeg jo selv havde valgt kun at købe en enkelt vare.

5. december 2014

Hej Henrik.

Ja der var du heldig. Grunden til du fik 2 stk i stedet 1 stk af samme vare, er at vi har et minimums beløb, som vi skal bestille for hos nogle samarbejdspartnere. Din ordre lå lige under beløbet, så jeg var nødsaget til, at forære dig noget ekstra.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

ikke helt tilfreds !

Jeg kan kun sige to positive ting desværre. De er som følge : 1. prisen var meget bedre end jeg havde forventet. 2. Leveringen gik stærkt.

Desværre er jeg så nødt til at sige " negative ting. 1. Varen som burde have været ubrugt, viste sig at have været åbnet, indholdet var støvet, der var dybe hakker i, og de skruer der skulle samme sætte den passede ikke til de forborede huller.
2. Da jeg så efterfølgende i lidt over en uge dagligt ringede for at fortælle om disse uheldige omstændigheder, kan man ikke få fat i HAM der stå for det. (dårligt kundeservice) Da det er en mobil man ringer til og mit nr ikke er skjult, burde han i det mindste ringe tilbage, og specielt efter jeg har haft lagt et utal af beskeder. jeg mener derfor at denne lidt negative anmeldelse, er fuldt berettiget, selvom Jeg har modtaget en mail hvor der står, at mange af de negative anmeldelser der kommet, ikke er berettiget.
Jeg kan komme med en del forslag til hvordan du kan gøre din kundepleje bedre. men det bliver ikke her. KUNDE PLEJE ER DIT LEVE BRØD

27. november 2014

Hej Lars.

Hvis du har modtaget en defekt vare, som oveni har været åben, skal du naturligvis have en ny vare. Jeg kan ikke finde dig i min mail. Har du kontaktet hos på mail angående den defekte vare?

Ellers kontakter jeg dig i dag, og får rodet bod på tingene.

god service og kommunikation

Bestilte 2 skoreoler, fik ringet op at de kommer om 2 uger, som far ok med mig. Fik varerne som lovet, de var som på sitet, er meget tilfreds.

27. november 2014

Tusind tak

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eksrem dårlig service og uendelige løgne

Kun dårlige ord til denne butik! Jeg har efter mere end 2 måneder stadig ikke fået mine penge retur for en defekt vare jeg sendte retur på trods af at jeg MANGE gange fik lovet at pengene var på vej retur. Indehaveren er næsten umulig at få fat i både pr telefon og mail og når det endelig lykkes at få fat i ham stikker han mig en ny løgn om at pengene er blevet overført. Tilsidst lovede han at overføre pengene fra sin egen konto og det skete heller ikke. Jeg er overbevist om at det har kun handlet om at køre mig træt indtil jeg tilsidst ville give op!
Sjovt nok kan han godt reagere hurtigt på en dårlig anmeldelse på trustpilot og han har igår sørget for at få deaktiveret min anmeldelse skrevet samme dag. Så jeg prøver igen!
Jeg melder nu sagen til forbrugerklagenævnet og håber at andre der har oplevet samme problemer gør det samme.

26. november 2014

totalt manglende service

manglende levering af varer. ikke til at komme i kontakt med. får hele tiden at vide at varen vil blive sendt næste dag. da jeg endelig får fat i ham i telefonen får jeg at vide at fragtmanden ikke vil sende restordre da det er for få varer. skriver ikke tilbage på mail eller via Facebook. Får så at vide at jeg vil få pengene tilbage. efter 2 måneder har jeg nu endelig fået pengene efter tusind emails og telefonopkald. det er den værste behandling jeg har været ude for. kan bestemt ikke anbefales. Ham der har shoppen har ikke styr på en pind. så dårlig erfaring med det.

7. oktober 2014
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.