Zeer snelle service en na mijn melding dat er iets beschadigd was snel een vervangend artikel bezorgd
Mooie kwaliteit en levering zoals aangegeven. Had een vraag daarover gesteld maar alles netjes op tijd binnen en ook snelle reactie op de mail.
Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original... Se mere
Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Se mere
De Laui Lounge collectie is ontstaan uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.
Zeelberg 28, 5555 XG, Valkenswaard, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Stof staaltjes besteld!
Deze kwamen na een paar dagen binnen in een mooie enveloppe.
Erg fijn dat de staaltjes niks kosten.
Staaltjes zagen er goed uit.
Weet niet hoe de ligbedden liggen hiervoor moeten we nog een keer naar een winkel.

Besvarelse fra Laui Lounge
Kwalitatief mooie spullen. Geeft een heerlijke loungesfeer in je tuin. De spullen werden keurig en goed ingepakt geleverd met ook extra vulling. Goed op de hoogte gehouden qua levering.

Besvarelse fra Laui Lounge
Levering prima geregeld. Netjes binnen de levertijd dat opgegeven is. En met de stoelen/zitzakken zijn we erg blij mee.

Besvarelse fra Laui Lounge
Prachtige loungestoelen ook voor op het water! Ze zien er geweldig uit. Snelle levering en correcte mailcommunicatie.

Besvarelse fra Laui Lounge
Kussentje was niet helemaal goed
Er werd meteen een nieuwe kussentje opgestuurd

Besvarelse fra Laui Lounge
Correcte leveringstermijn en fantastische zetels voor bij ons zwembad! Het plaatje is compleet!!

Besvarelse fra Laui Lounge
Heerlijke lounges! Super handig dat ze ook op het zwembad blijven drijven.
Levering was binnen 10 dagen en de stoelen zien er nu na een aantal maanden nog steeds goed uit.

Besvarelse fra Laui Lounge
Gezien via Big Brother 🛋️🛋️ en ben benieuwd hoe ze zitten liggen slapen.
Dus nog even kijken als ik ze gaan aanschaffen. Stofjes heb ik in huis en voelt echt lekker aan.

Besvarelse fra Laui Lounge
Super tevreden over de Lounge Chairs!
Bij slecht weer gebruiken we ze binnen en in de zomer aan/op het zwembad. Prijs/kwaliteit prima!
Ze liggen TOP en ze zien er daarbovenop ook mooi uit!