Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har börjat sälja mina målningar på konst.se sedan ungefär ett år sedan och är mycket nöjd. Det är lätt att hitta många olika typer av konst och det känns tryggt att sälja via er webbplats. Uppleve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på goog... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kunstgalleri
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enkel att manövrera sig igenom

Enkel att manövrera sig igenom. Skulle önska en säker lösning för både säljare och köpare vid affär i ert system.

17. juni 2024

Besvarelse fra Konst.se

Hej Lars, tack för ditt omdöme!

Vi har lanserat en ny betallösning som gör det möjligt för kunderna att köpa verken direkt på plattformen. Detta innebär att vi sköter konstnärens försäljning av konstverk på plattformen. Hoppas du ska gilla det!

Trevligt galleri

Trevligt galleri. Billigt medlemskap med butiksrabatter. Lätt att fylla en sida, lätt att lägga till ett nytt konstverk. Det är lätt att förhandla med köparen.

12. maj 2024

Besvarelse fra Konst.se

Vad glada vi blir att du är nöjd med vårt galleri. Stort tack för ditt fina omdöme!

Bästa konstplattform.

Lätt att lägga upp bilder, lätt att redera och fick påminnelse att nån bild inte var korrekt och då fixade jag det.
Bästa konstplattformen.

5. maj 2024

Besvarelse fra Konst.se

Vad fint att höra att du är nöjd med plattformen! Stort tack för ditt fina omdöme!

Bra upplägg.

Det är lätt att lägga upp bilder på sin konst och skapa olika album. Konst.se är bra på att uppmärksamma sina konstnärer och skapar inspirerande samlingar med olika stilar.

28. april 2024

Besvarelse fra Konst.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Är supernöjd med Konst.se

Är supernöjd med Konst.se! Bästa sättet för mig som konstnär att sälja min konst till hela landet.

3. april 2024

Besvarelse fra Konst.se

Vad glada vi blir att höra att du är nöjd och tycker om galleriet. Stort tack för ditt fina omdöme!

Fungerar bra

Har de funktioner som en hemsida behöver. Utan onödig "bling-bling". Lätt att administrera.

18. marts 2024

Besvarelse fra Konst.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att du är så nöjd med plattformen.

Onlinegalleri värt att använda

Det känns som enda gallerisidan jag testat som är värd att använda. Jag har sålt en hel del här, så kunder använder hemsidan, bland annat konstföreningar. Enkelt att administrera, rimligt pris och tillmötesgående kommunikation.

15. marts 2024

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

På jakt efter ett mästerverk

Utmärkt sida, jag skulle vilja veta mer - vem som besöker sidan bland de som vill köpa och deras recensioner.

21. januar 2024

Besvarelse fra Konst.se

Tack för ditt omdöme! Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@konst.se så svarar vi gärna på alla dina funderingar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Konst.se är en mycket enkel app att…

Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min Instagramsida för kunder att se mina tavlor med pris och storlek. Då slipper jag krångla med det själv. Kostar inte heller mycket om man slår ut det på ett år. Rekommenderar denna app!

2. januar 2024

Besvarelse fra Konst.se

Tack för ditt fina omdöme och ord om plattformen. Det gör oss så glada att höra att du är nöjd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett bra komplement till min hemsida

Ett bra komplement till min hemsida, det är lätt att lägga upp nya målningar till försäljning och lätt att hitta mig via mitt Instagram. En fördel är att konstnärerna är grupperade utifrån landskap. Dessutom kan jag annonsera utställningar och berätta vad som händer i ateljén.

4. december 2023

Besvarelse fra Konst.se

Hej Ruth! Tack för fint omdöme! Vi uppskattar att du använder oss för att visa upp din konst.

Toppen helt enkelt

Toppen helt enkelt! Lätt och smidigt att lägga upp sin konst och framför allt så har jag gjort flera försäljningar via Konst.se.

24. november 2023

Besvarelse fra Konst.se

Hej Kirsi, stort tack för ditt fina omdöme!
Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med Konst.se.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt att sköta kommunikationen till…

Plattformen funkar mycket bra. Enkelt att sköta sitt galleri och att sköta kommunikationen till kunder. Bra sätt att nå en större publik.

24. november 2023

Besvarelse fra Konst.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.