Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de geboden service door de telefoon.helpdesk door medewerker Geert. Misschien handig om wel te gaan vermelden voor klanten uit Ned. dat wanneer men in de Be.shop besteld men geen b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

HET IS DIKKE BROL!!! Ik had mijn versnelling tijdens het fiets perongelijk kapot gemaakt. ze willen hem niet onder gerantsie maken terwijl ik nog een jaar gerantsie had.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een droomaankoop had moeten zijn voor ons gezin, is uitgelopen op een juridische en financiële nachtmerrie. Al snel na aankoop knakten de spaken van mijn bakfiets – een probleem dat blijkb... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Carport besteld en betaald. Nooit geleverd. Klantenservice nam niet op. Consumentenbond kon niets doen omdat het geen Nederlands bedrijf was. Europees consumenten recht kon ook niets betekenen Geld we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze mogen eens de telefoon ook oppakken…

Ze mogen eens de telefoon ook oppakken en als ze oppakken dan zijn ze met de collegas onder mekaar aan het babbellen en ze weten niet wat ze hebben in de winkel of ik krijg te horen bestelt maar via de website dan heb je ze zeker service vind ik schandalig als de service zo is hoe is het dan de attikel laat maar hoeft niet meer voor mij man man man😡😡😡😡😡

16. september 2021

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Ik bestel een fietskar en een step als cadeau voor mijn autistisch zoontje. Ik betaal 10 euro verzendkosten en ze leveren een totaal andere step: andere kleur en met 3 ipv 2 wielen. Mijn zoontje compleet overstuur. Ze crediteren het bedrag van de step maar niet van de verzendkosten, ik vraag alsnog de juiste step op te sturen, is die niet eens op voorraad! Dus als iets niet op voorraad is sturen ze gewoon iets anders...

1. september 2021

failure

failure, the crosstrainter came damaged and for over a month I had to ask for a refund despite the fact that I sent the product back and had a confirmation of receipt, the service said that I did not get anything, I do not recommend shopping on this site to anyone !!

27. juli 2021

In garantietijd accu stuk van e bike

In garantietijd accu stuk van e bike
Accu zou op gestuurd worden na 2.5 week ben ik gaan vragen of mijn accu al terug was de fabriek, de verkoper ging kijken en n lange tijd kwam hij terug met de mededeling dat de accu stuk was en opgestuurd moest worden, ja dat wist ik al toen ik de accu inleverde. De accu heeft bijna 3 weken daar gelegen zonder er iets aan gedaan te hebben, toen ik daar iets over zij vertelde ze mij dat ik niet zo boos moest worden toen ben ik zo kwaad geworden dat ik zij geef mij de accu terug toen moest ik de kosten betalen voor onderzoek terwijl de accu nog in de garantie zat.
Ik Koop nooit meer iets bij dat bedrijf service kennen ze niet.

8. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Producten slecht verpakt en terugbetaling blijft op zich wachten.

Producten slecht verpakt en de verpakking zodanig beschadigd, dat ze zelfs door BPOST werden geweigerd om te verzenden, wanneer het pak aangeboden door DHL. (Verzending gaat eerst via DHL en dan verder BPOST). Een terugbetaling werd beloofd, maar zelfs na tweemaal de helpdesk te hebben gecontacteerd nog steeds geen terugbetaling. Blijkbaar proberen ze om niet terug te betalen.
Dus te mijden!

6. juli 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 1ste e bike meteen een 2de gekocht…

Wij hebben vorige week een e fiets gekocht. Was een tracking model. Heel goed geholpen. Mijn man vind hem ook helemaal geweldig. Ik wilde toch liever een standaard e fiets ( gewoon model )
Wederom super geholpen. Geen moeite was te veel. Nog gratis tas gekregen en een mooie korting. Meteen rijklaar gemaakt en de deal was rond. Snap niet dat er zoveel slechte revieuws op staan. 2 keer met de 1ste fiets terug geweest voor wat aanpassingen, ook die service was prima. Voor mij is Itek een aanrader. Maria Verbruggen

19. juni 2021

Verschillende materialen besteld

Verschillende materialen besteld, na 7 dagen wachten geen spullen ontvangen... zelf maar gebeld waar het blijft, blijkt het gewoon niet op voorraad te zijn en ze weten ook niet wanneer het materiaal komt. Hiervan hebben ze HELEMAAL geen terugkoppeling gegeven...

het is dat ik geen 0 sterren in kan vullen.

9. juni 2021

Een prima ervaring

Een zitmaaier met mooie internetaanbieding gevonden bij dit bedrijf. Wegens de vele slechte beoordelingen durfde ik niet online kopen en belde. Een vriendelijke man nodige me telefonisch uit de aankoop fysiek in de winkel ( Leopoldsburg ) te doen. Ik reserveerde eerst telefonisch en ging er dan naartoe. Ik vond er een nette ruime winkel met zeer grote parking. Werd daar heel correct bediend. Voorschot betaald en 2 dagen later mijn zitmaaier ( netjes voorgemonteerd, startklaar, gevuld ) afgehaald. Voor mij een prima ervaring.

8. juni 2021

GEEN AANRADER!

GEEN AANRADER!
inline-skates eerste maal retour gestuurd wegens defect.
Na vele telefoontje naar de bijna onbereikbare klantendienst een nieuw, alternatief, paar ontvangen.
Wegens te klein opnieuw retour gestuurd.
Nooit geld teruggekregen, ondanks bewijs van B-post dat het afgeleverd werd!! Ze blijven volhouden dat ze het niet ontvangen hebben, want niemand heeft getekend voor ontvangst. (in volle coronacrisis werd er NIET getekend voor ontvangst). Zelfs na bemiddeling met de klachtendienst van het FOD economie geen resultaat.
BLIJF HIER WEG!

31. maj 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen/te weinig verkopers aanwezig

Ik werd goed geholpen door de verkoper in de winkel van iTek Hasselt.
Echter waren er teweinig verkopers aanwezig waardoor sommige klanten boos terug vertrokken omdat ze te lang moesten wachten voor ze werden geholpen.
iTek neem extra verkopers aan!

18. maj 2021

Super slecht!

Super slecht!!
Kan niks anders zeggen dan Wat een zeer slechte winkel en wat een drama om. Je geld terug te krijgen.
Ik had op 1 april een fiets besteld voor mijn zoontje 2 weken op de fiets gewacht en bijna elke dag dhl en itek zelf. Gebeld waar de fiets bleef werd van het kastje naar de muur gestuurd een na een maand was ik het wachten zat uiteindelijk gevraagd om de bestelling maar te annuleren en nu 50 telefoontjes verder eindelijk naar bijna 2 maanden mijn geld terug gekregen ik zal er nooit meer iets bestellen geen goed woordje voor over!!

16. maj 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de middag een trampoline besteld

In de middag een trampoline besteld. Gemaild over de bezorging. Gelijk reactie.
Volgende ochtend al bezorgd.
Hier dus een positieve ervaring.
Opzetten was even zoeken. Lastige beschrijving. Maar super trampoline.

4. maj 2021

Ik heb een auto krik besteld

Ik heb een auto krik besteld
Zou 2 ton moeten kunnen tillen
Krik netjes binnen een week geleverd
Ga ik mijn winterbanden verwisselen
1e wiel gaat goed
Ik bestel niets meer

21. april 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.