Zeer tevreden over de geboden service door de telefoon.helpdesk door medewerker Geert. Misschien handig om wel te gaan vermelden voor klanten uit Ned. dat wanneer men in de Be.shop besteld men geen b... Se mere
Se, hvad kunderne siger
HET IS DIKKE BROL!!! Ik had mijn versnelling tijdens het fiets perongelijk kapot gemaakt. ze willen hem niet onder gerantsie maken terwijl ik nog een jaar gerantsie had.
Wat een droomaankoop had moeten zijn voor ons gezin, is uitgelopen op een juridische en financiële nachtmerrie. Al snel na aankoop knakten de spaken van mijn bakfiets – een probleem dat blijkb... Se mere
Carport besteld en betaald. Nooit geleverd. Klantenservice nam niet op. Consumentenbond kon niets doen omdat het geen Nederlands bedrijf was. Europees consumenten recht kon ook niets betekenen Geld we... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Steenweg op Kleine Brogel 71, 3950, Bocholt, Belgien
- itek-webwinkel.be
Besteld item zogezegd niet meer leverbaar
Bestelling geplaatst, betaald en door Itek bevestigd.
Een week lang niets gehoord.
Dan plots een bericht met de mededeling dat besteld item zogezegd niet meer voorradig was.
Nu, een paar weken later, is dit item nog steeds beschikbaar en bestelbaar op hun website.
Om uitleg gevraagd - geen antwoord gekregen.
Begrijpe wie kan. Zeer bedenkelijk...
Mooie fietsmand, en snel geleverd
Na bestelling direct een bevestiging gekregen. Goed op de hoogte gehouden met track en trace en de bestelling was er na 4 dagen. Een mooie fietsmand voor maar €7,95. Ik ben supertevreden
Loungeset besteld
Loungeset besteld. Nooit in ontvangst genomen. Retour naar afzender. Geeft aan dat het niet is terug gekomen. Dhl heeft het 30 maart afgeleverd. Reageert niet op mijn mails.
Wil mijn geld terug
2-wiel trekker D
Was een beetje weigerachtig om een bestelling te plaatsen na het lezen van de reviews.
Maar snelle levering, stevig verpakt op een pallet met
zelfs 5L brandstof meegeleverd.
Toestel werkt zoals het hoort, dus een tevreden klant !
Goede levering
Na het lezen van deze recensies zat ik erg in twijfel of mijn bestelling er wel zou komen en het juiste. Heel opgelucht dat het artikel snel en goed is aangekomen. Nu hopen dat ik kan langdurig kan genieten van mijn aankoop.
Retouneren een drama
Retouneren een drama! Er werd eerst per dag 1x gereageerd op een mail daarna helemaal niet meer. Tijdens mailwisseling geen antwoord op mijn vraag die ik stel in de mail. Uiteindelijk dus kreeg ik helemaal geen antwoord meer op mijn mail, en mijn pakket van 425 euro niet kunnen retouneren! Ook helemaal niks meer van ze gehoord. Waardeloos bedrijf dus!
Nooooit meer Itek voor mij!
Step gekocht
Step gekocht. Ging binnen twee dagen stuk. Klantenservice al vaak gemaild, ze reageren niet. Heel jammer want we willen het graag oplossen.
Wij kopen een bottecchia van 2400€
Wij kopen een bottecchia van 2400€
De eerste keer dat ik er wil mee rijden valt de batterij eruit. Bleek dat ze de fiets niet goed hadden nagezien en ook had ik een verkeerde maat gekregen.
Een andere fiets gekregen. Nog maar is een poging om te fietsen. Ben net van mijn oprit en de ketting valt eraf. Wat blijkt tandwiel is krom. Terug naar itek Aarschot.
Steken ze een ander soort tandwiel. Voor mij geen probleem als hij maar werkt.
Nu denk ik eindelijk ik kan fietsen..
Niet dus. Een slecht contact want de batterij valt steeds uit. Dus nogmaals terug. Ze kijken hem nogmaals na. Ik ben op de parking en nog steeds hetzelfde probleem.nu is het mijn fout!!!!. Fiets achterlaten ze gaan een batterij test doen. Waarom joost mag het weten.
Daar wordt ik uitgescholden door de verantwoordelijke A van de winkel als crimineel enz..
dit is geen service! Klantendienst echter niet bereikbaar.
mail gestuurd voor te vragen of product…
mail gestuurd voor te vragen of product op voorraad was ,antwoord ja .volgende dag naar winkel en krijg je als antwoord dat hebben wij niet ,wij hadden mail verkeerd gelezen ,dat antwoord krijg je in de winkel
Dus een dikke nul
Zeer snelle levering
Ik was was sceptisch vanwege de slechte beoordelingen hier.
Ik heb zojuist mijn bestelling na 1 dag ontvangen in Nederland (24 uur). Hele snelle levering dus. Ook keurig op de hoogte gehouden per mail, ik heb 5 mailtjes ontvangen over de (leverings)status en ook nog wat mailtjes van DHL.
Erg tevreden!
Wij hebben verleden jaar een bosmaaier…
Wij hebben verleden jaar een bosmaaier gekocht via hun webshop ”gardini ”na drietal maal gebruikt te hebben gaat hij niet meer ,contact gezocht van hoe het bij hen ging geraken. ze zeiden opsturen een toestel van die omvang,zelf opsturen of we konden het ook binnenbrengen , dat hebben we dan maar gedaan wij wonen in oost vlaanderen en bijgevolg 1 uur en 45 .enkel .ik kreeg telefoon dat hij gerepareerd was en dat ik hem terug kon halen nog eens op zijn minst 1 u en 45 min voor een toestel van 95 € dit pikken wij niet 0 service,ze hebben ook gezegd dat er in de mail die ze gestuurd hebben stond ofwel opsturen dan wordt hij terug geleverd of als je hem zelf brengt terug ophalen wat eenzever
Ik heb 5 spuitbussen motip vernis…
Ik heb 5 spuitbussen motip vernis hoogglans gekocht via de website. Na gebruik van de 1st bus bleek dat deze bussen geen hoogglans maar matglans bevatten .
Na herhaaldelijk contact (via mail en telefoon) blijven ze ondertussen al 6 weken lang zeggen dat ze het gaan bekijken en oplossen , maar er volgt niets. Hoe moeilijk kan het zijn om me het bedrag terug te storten of het juiste product op te sturen ?? Koop NOOIT op de itek webwinkel, klantenservice is onbestaande ! Schandalig !
ITEK biedt geen garantie geen service en schuift af
Itek levert jacuzzzilamp die binnen enkele maanden defect raakt (vocht in lamp) ondanks juist gebruik.
Bij melden van dit defect verwijst men de particulier naar BESTWAY maar die geven aan dat Itek dit zelf moet afhandelen. Dus weer gemaild met ITEK maar die beantwoorden 0 van mijn 4 verzonden mails.
Koop hier geen producten want je krijgt 0 garantie en 0 hulp bij problemen!
In 2018 kocht ik bij Itek een…
In 2018 kocht ik bij Itek een elektrische fiets van het merk Talent.
Al na enige weken maakte de motor ontzettend veel lawaai.
Volgens de technici daar was dit volstrekt normaal.
Ben dan maar door blijven fietsen...
Vorige maand heb ik dan uiteindelijk toch de motor laten vervangen .
Kostenplaatje : 270 euro.
Motor is nu geruisloos maar ... valt na 15 minuten gewoon uit.
Verlichting werkt nu ook niet meer ...
Fiets terug binnengegaan.
Kosten : 25 euro.
Raraadsel deze ochtend vertrok ik vol goede moed naar mijn werk en ... na een kwartier viel alles weer uit.
Ik ben te voet terug naar huis gegaan met de fiets aan mijn hand.
Ik ben zeer teleurgesteld in jullie, Itek!
Margo Van Landeghem
ITEK verkoopt defecte fiets
Wij kochten een speed pedelec die na het eerste gebruik een defect blijkt te hebben. De ketting valt er gewoon af, ook als er niet getrapt wordt en op de hoogste versnelling is er een vreemde klik en schieten de pedalen door. Op die snelheid geen aan te raden situatie. Zeer gevaarlijk. We hebben de fiets naar Aarschot teruggebracht en dat 5 keer. Iedere keer zijn ze razendsnel klaar en zeggen ze dat ze vanalles vervangen hebben. We kunnen zien aan de onderdelen dat ze niet vervangen zijn en geen enkele reparatie heeft ook maar iets uitgehaald. Een verantwoordelijke of reparateur krijgen we niet aan de lijn en ook niet te zien. De jongedame aan de kassa, die er niets aan kan doen, moet steeds de boodschap aannemen en doorgeven. We hebben nu dus een nieuwe fiets, waar we niets mee kunnen doen en ITEK AARSCHOT weigert met een degelijke oplossing over de brug te komen. Afschuwelijke oplichterij en onkunde. Bij deze waarschuwen we graag andere mensen die denken een goede deal te kunnen doen voor een fiets. Je betaalt de rekening achteraf dubbel en dik. Koop daar NIETS en al zeker geen fiets.
ITEK Onbereikbaar
Zonet nog maar eens de telefoon opgehangen na tevergeefs 20 minuten naar dat vervelend muziekje geluisterd te hebben, en niemand die de telefoon opneemt. Mijn fiets is daar nu 3 weken in herstelling. Ik krijg geen nieuws en ik kan hun niet bereiken. Ik heb die fiets dagelijks nodig om me naar mijn werk te verplaatsen. Met zo een team zou ik er nooit meer een nieuwe fiets kopen.
Echt geen service loungeset na nog geen…
Echt geen service loungeset na nog geen jaar en bijna niet gebruikt kapot. Klantenservice een ramp, onvriendelijk alsook de mails die men krijgt. Ze geven zelfs de wettelijke garantie niet. Wanneer je dat zegt nemen ze niet op en zenden ze geen mail terug kortom echt een winkel waar ik nooit nog zal komen. Nooit zo een slechte service meegemaakt van een webwinkel in al die jaren!
Het is niet te doen besteld 9/08 nu…
Het is niet te doen besteld 9/08 nu zaterdag 20/08 10.15 Als 4 mails van DHL pakje komt via Venendaal van Bocholt Waar is mijn pak ben wel 100€ kwijt
E-bike besteld
E-bike besteld, extra afhalen gekozen aangezien de fiets samen met de batterij op voorraad zou zijn. Ik zou hem de dag erna kunnen ophalen, niet dus.
Gebeld hoe het zet, 1ste keer te horen gekregen dat ik moest afwachten, daarna heb ik nog naald terug gebeld om te vragen hoe het zat aangezien hij gewoon op voorraad is.. ja de fiets is op voorraad naar de accu niet. Oke prima, hoelang gaat het duren? Ja minstens 1-3 maanden. Echt niet- heb er netjes voor betaald en qua verwachting had ik em al moeten hebben. We hebben wel nog een andere accu, wilt u die? Graag, hoeveel kost me dat extra? Ja 200 euro.. oké prima weet je, betere accu met iets meer accu duur doe maar. Prima geregeld, moet ik wel zeker weten of u hem komt halen. Naja toen dacht ik al- duh daarom bel ik maar ja… ja zeker kom ik hem halen wanneer? U kunt het beste wachten op een mailtje maar aangezien de accu nog op de fiets gezet moet worden kunt u uitgaan van 2-3 weken.
Wat? Huh? Maar hij is op voorraad?
Verder werd mijn vraag niet beantwoord, een hele hoop kosten voor een fiets die ik de komende tijd nog niet in huis heb! Qua service is het oprecht ruk!
Schade wordt niet verholpen
Tuinset besteld via hun webshop. Werd beschadigd geleverd. Weken aan het lijntje gehouden door de medewerkers van de webshop. Op den duur smijten ze af als ze horen dat jij het bent. Dan in de winkel maar verhaal gaan halen. Winkelmedewerkers hebben orders van de grote baas om klanten niet te helpen met webshop problemen, staan onder druk en hebben schrik om naar hun voeten te krijgen als ze willen helpen. Uiteindelijk geen oplossing. Regelrechte oplichting.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.