House of Hekate Anmeldelser 5

3,8

 Hekate – Witch craft with love www.hekate.dk (House of Hekate) er en dansk webshop med base i Tønder, dedikeret til moderne heksekunst, spirituel praksis og ritualer. Butikken tilbyder et bredt sortiment af produkter til både begyndere og erfarne udøvere, herunder: • Hekseting & ritualredskaber (fx ceremoniplader, simmer‑pots, spell‑kits) • Hekseurter, tørrede botanicals og intensional olier/pulver til magiske formål • Røgelse: både pinde, kegler samt holdere og brændere • Smykker i sten og krystaller til både kvinder og mænd • Spirituelle varer som chakra‑poser, Florida Water, tarotkort og dekorative stenfigurer til hjemmet • Voks- og stearinlys med duft, intention og magisk formål, skabt med kærlighed (“Witch Craft with Love”)   Hvorfor vælge Hekate.dk? • Dansk ejet og drevet: fysisk butik på Vestergade 67, 6270 Tønder (mulighed for afhentning eller personlig betjening) . • Omfattende udvalg inden for hekse‑ og spirituel hobby – over 200 magiske varer i sortimentet . • Specialiserede kategorier: alt fra “Baby Witch Kit” til intentionelle lys og krystalsmykker – velegnet til enhver slags ritualer. • Nem kontakt via telefon (+45 31323751) og e‑mail (info@hekate.dk) samt tydelige handelsbetingelser .

3,8

God

Kæmpe anbefaling

Jeg har fået lavet alle mine tatoveringer ved Sandra og jeg har altid sagt at jeg aldrig skal andre steder hen. Sandra er en alle kan snakke med og om alt og ingenting. Man får altid den bedste oplevelse og de bedste råd med på vejen. Jeg kan virkelig anbefale Sandra og så går du fra butikken med et kæmpe smil på læben :)

9. juli 2025

Har fået lavet tattoos hos Sandra som…

Har fået lavet tattoos hos Sandra som er en kunstner i sig selv både på huden men også på læredet da hun også laver skønne billeder og andre ting i hendes lille hekse butik fyldt med mystik og en skøn service med et glimt i øjet 😉 et besøg værd hvis man lige er i byen 😉 eller hvis man har en lille heks gemt i sig 😉

30. juni 2025

-10.000 ⭐️

-10.000 ⭐️
Sandra Christensen som ejer butikken snakker så meget dårligt om alt og alle mennesker inkl hendes kunder fortæller løgne og usandheder.
Alt i sandra’s butik er købt på Temu, så hvis du vil handle hos hende kan du altså finde til små priser på Temu, du hjælper hende blot med skattebedraghun laver falske fakturaer.
Hun melder den anden butik wonderland tattoo i Tønder fordi hun er jaloux på dem over de har flere kunder end hun selv har men forstår virkelig godt folk bliver skræmte over hendes adfærd og den måde nu omtaler fremmede mennesker på til hendes første gangs kunder Sandra har haft hjemme tusset i mange år og tusser også på mindre årlige børn.

HUSK PÅ HVIS DU GÅR NED TIL SANDRA BLIVER DU TUSSET MED MASKINE OG BLÆK FRA TEMU !

12. maj 2025