Har købt en brugt laptop hos Green Circle IT. Købte varen Onsdag v middagstid og havde maskinen dagen efter. Nu har jeg tidligere købt nyt og havde mine forbehold generelt v at købe brugt - men maskin... Se mere
Der manglede (den vigtigste) del af den reservedel, jeg købte, og som var med på foto af varenummeret. 😏 Fik tilbudt at kunne returnere, men ingen hjælp vedr. forsendelse mm.
Fik en forkert del sendt. Selvom de ikke alligevel ikke havde den del, som jeg skulle bruge på lager, gav de pengene tilbage. Meget behagelig oplevelse. Jeg vender helt sikkert tilbage!
Ved at tænke på de mange generationer, der også skal leve på her på jorden efter os. Vores mission er at give it-udstyr nyt liv og levere et produkt af høj kvalitet til en billigere pris, der er tilgængelig ved at tilbyde det som renoveret, snarere end at købe nyt udstyr hver gang. Vi gør vores for at du kan gøre en forskel.
Atletikvej 11 C, 9230, Svenstrup J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Selvom ordren skulle komme fra Frankrig, gik det hurtigt.
Desuden ser delen ud som ny.
Der blev sendt en brugt vare, og ingen respons på mine mail eller opkald

hurtig levering passed perfekt til min Thinkpad T470
Vi har købt en computer til min søn som har en fejl. Det er over en måned siden jeg skrev første mail og der sker intet. Han har brug for den i skolen. Nummeret man ringer til er åbenbart et lager og de kan ikke hjælpe med noget. Vil aldrig anbefale nogen at købe derfra.

Besvarelse fra Green Circle IT
Det tastatur jeg modtog var ikke det der var vist på hjemmesiden under køb.
Meget villig til at returnerer tastaturet og få alle mine penge tilbage

Besvarelse fra Green Circle IT
Hurtig levering af meget pæn grade B refurbished bærbar

Meget behagelig oplevelse.
Jeg vender helt sikkert tilbage!

Besvarelse fra Green Circle IT
Købte en Refurb 14” pc,som er som ny.
Fin service

Besvarelse fra Green Circle IT
Rigtig godt køb til næsten ingen penge. Kvaliteten er 100% iorden. Blev fragtet hurtigt og kom i god emballage. Er glad for at de har fuld garanti i 12 mdr og reklamation i 24 mdr. Kan helt sikkert anbefales :)

Besvarelse fra Green Circle IT
Havde problem med en vare, som blev løst på bedst tænkelige måde.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Green Circle IT
Jeg handlede med Green Circle IT for et par uger siden, jeg havde egentligt skrevet en anmeldelse men kan ikke se den, anyways, Jeg har haft en meget positiv oplevelse ved at handle med dem. Ikke nok med at jeg fandt det ønskede produkt til den bedste pris, så fik jeg også ekstraordinær god service af deres kundesupport, som gav mig et helt nyt batteri med til den brugte PC jeg købte. De er fair, hurtige i levering og billige. Jeg handler der fremover når jeg skal købe brugt elektronik. Tak for en god købsoplevelse.

Besvarelse fra Green Circle IT
Det er første gang jeg har handlet med Green Circle IT.
Varen jeg har købt er i god stand og virker 100%
Og hurtig levering med GLS.
Så efter min mening, helt perfekt.

Besvarelse fra Green Circle IT
Har købet en meget billig bærbar pc, som fungere spm den kan og skal så jeg er godt tilfreds

Besvarelse fra Green Circle IT
Fin og let bestilling af ordre og levering til tiden.
Produktet virker efter hensigten.
Alt i alt en positiv købsoplevelse