GiftForYou Anmeldelser 3.716

TrustScore 1.5 ud af 5

1,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het inwisselen van de kaart gaat zeer moeizaam. Tot 2x toe wordt er geld afgeschreven omdat de activiteit iets duurder is.Vervolgens 2x een melding,dat de transactie niet gedaan kan worden,terwijl het... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

de wellness en beauty voucher kan je niet bij gerenomeerde sauna's besteden. de site werkt voor geen meter waardoor ruilen voor een andere kaart onmogelijk is. geef liever contant dan dit.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Met 2 personen bezig geweest om een account aan te maken. Niet gelukt, steeds te lezen gekregen dat wachtwoord en mailadres niet klopten ( terwijl net aangemaakt). Nieuw wachtwoord aangevraagd, moge... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Update: Medewerksters van Gift for you heeft vandaag contant met mij opgenomen, en vandaag is alles netjes geregeld. Dank je wel. In Februari 2020 kreeg ik ivm mijn 40 jarig jubileum een Gift... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Altijd een leuk cadeau! Wij bieden cadeauboxen en cadeaukaarten in verschillende thema’s en prijsklassen. De verschillende cadeaus variëren in thema, van eten & drinken, ontspannen & relaxen, actief & cultureel tot heerlijk overnachten en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. Al vanaf €10,- voor de kleine portemonnee en tot €199,- als luxe geschenk: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Waardeloos retourbeleid

Onduidelijke beschikbaarheid. Retourneerbeleid slaat wal nog kant. Contact is namelijk niet te krijgen met deze organisatie. Na 1,5 maand en drie keer dezelfde mail nog geen geld terug ontvangen.

1. december 2025

Hoi Rachel,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te lezen dat je lang op je terugbetaling wacht en geen duidelijk antwoord hebt gekregen.

De beschikbaarheid bij hotels is inderdaad pas zichtbaar nadat je je GiftForYou-bon hebt geregistreerd in je account en via ‘activiteiten bekijken’ een partner hebt geselecteerd.

Voor aankopen via onze website geldt een herroepingsrecht van veertien dagen na aankoop, op voorwaarde dat de bon nog niet is gebruikt of geregistreerd.

Wil je ons je bestellingsnummer, je ingevulde herroepingsformulier en een korte beschrijving van wat er tot nu toe is gebeurd mailen op servicedeskNL@wonderbox.com?

Dan kijken we je aanvraag zo snel mogelijk na.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Borrelbox vorig jaar kado gekregen voor…

Borrelbox vorig jaar kado gekregen voor mijn verjaardag. Bij het toevoegen van deze box aan mijn account stond er inactieve box. Verder geen informatie wat dit betekent dus gemaild. Box zou in de winkel niet zijn geactiveerd en hiervoor willen zij de aankoopbon. Omdat het hier om een ‘gift’ dus kado gaat heb ik deze uiteraard niet. Conclusie; box is waardeloos en klantenservice kan en wil niets doen om te compenseren.

Aan de reviews hier te zien vult giftforyou hier aardig de zakken mee. Wellicht ook de reden dat ze nu als Wonderbox doorgaan.

21. november 2025

Beste Sanne,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com?

Tevens bekend als wellnessbeautycadeau.nl

Verschrikkelijk bedrijf! Wat een oplichting! Ik denk dat ze gigantisch veel geld in eigen zak steken door cadeaukaarten die niet ingewisseld kunnen worden en vervolgens verlopen. Na contact moest ik kaartnummer + pincode doorgeven, dan pas konden ze iets voor mij doen. Ontzettend fraudegevoelig en klopt natuurlijk niets van! Ik raad iedereen af hier ooit iets te kopen!

De reactie van giftforyou slaat kant nog wal, de kaart werd gewoon niet geaccepteerd. Het maakt het bijna onmogelijk deze kaarten in te wisselen en hierdoor steken ze gigantische bedragen in eigen zak. Dit zie je aan alle negatieve reviews die hier achter worden gelaten... In plaats van dit netjes op te lossen sturen ze je van het kastje naar de muur. Nogmaals: ga niet met deze mensen in zee!

12. november 2025

Beste Linda,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We vragen soms deze informatie om te zien als de pincode bijvoorbeeld niet beschadigd was. Jouw cadeaukaart kun je gebruiken als betalingsmethode bij het gekozen etablissement.

zeer teleurstellend

Ik heb door verschillende omstandigheden niet “op tijd” mn bon kunnen gebruiken. als ik dan mail met de vraag wat de mogelijkheden zijn krijg je alleen te horen dat er niets kan. dag 55,00 . ik zal de enige niet zijn. mij een raadsel waarom er op dit soort cadeaucards een houtbaarheids datum op mag zitten. goed verdienmodel!

8. november 2025

Scam

Trap niet in dit giftige verdienmodel! Ik kreeg een bon ter waarde van € 150,00. In de buurt nergens in te wisselen. Elders wel, maar zeer beperkt aanbod. Website is een drama, ze maken het je zo moeilijk mogelijk om iets te vinden en te boeken. Uiteindelijk iets gevonden. Wilde boeken op de laatste dag van geldigheid, maar kwam persoonlijk iets tussen waardoor de boeking niet afgemaakt is en in de winkelmand bleef staan. Volgende dag contact opgenomen en na 5 dagen een antwoord: jammer dan! Weg € 150,00 voor de gever, bedankt voor de € 150,00 voor Gift For You.

6. november 2025

Beste,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com, alsjeblieft?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Te weinig keuze en te duur en niets in…

Te weinig keuze en te duur en niets in de omgeving.
Had een masage geboekt waarvoor ik 40 min moest reizen stond 1 masage voor 20 euro in de aanbieding. Dacht dat is waarschijnlijk 30 min. Dus proberen maar. Nee moet ik 40 bijbetalen.
Niet geboekt probeer nu mijn geld terug te krijgen. Lekker misleidend. Bij mij is het 1 uur voor 50 euro.
Het idee is leuk maar werkt niet in de praktijk.
Weggegooid geld.
Niet aan te raden.

26. oktober 2025

Beste Ben,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om ons aanbod te verbeteren. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via servicedeskNL@wonderbox.com, met de volgende informatie:

- e-mailadres waar deze verbonden is
- een korte samenvatting met jouw aanvraag

Late reactie na vervaldatum

We hebben geprobeerd enkele kaarten tegelijk in te wisselen! Ongeveer een week voor de vervaldatum, konden we de kaarten combineren, maar toen we wilden boeken lukte dat niet meer.. Dus contact gezocht met Gift For You maar die reageren pas na de vervaldatum, waardoor ik helemaal niets met de kaarten kan doen. Dit nogmaals aan ze uitgelegd in een email maar krijg totaal geen reactie, ook Wonderbox benadert maar die reageren ook niet!

27. september 2025

Beste Jeroen,

- vouchernummers

Zeer slecht

Zeer slecht. Bon als kado ontvangen. Helemaal niets in de buurt. Website werkt dramatisch. Grootste scam die ik ken. Verdienen geld aan het verkopen van cadeaubonnen die nergens ingewisseld kunnen worden.

23. oktober 2025

Beste Manna,

Het spijt ons dat het niet eenvoudig is om jouw beleveniscadeau te verzilveren. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com

Ik heb mijn GiftforYou kaart omgezet naar Bioscoopbon

Ik heb mijn GiftforYou kaart omgezet naar een Nationale Bioscoopbon, geldig op ma t/m do. Nu wil ik de bon gebruiken bij de Vue bioscoop en wordt deze niet geaccepteerd omdat er blijkbaar frauduleuze praktijken gaande zijn met deze bonnen. De klantenservice van GiftforYou neemt na 13 minuten nog steeds de telefoon niet op. Nu gemaild. Ik kon de bon al nergens in de buurt inwisselen voor een restaurant of andere belevenis, maar een Nationale Bioscoopbon is ook geen goede optie geweest.

21. oktober 2025

Beste Marielle,

Het spijt ons dat het je niet gelukt is om jouw Nationale Bioscoopbon te gebruiken. Je kunt deze altijd gratis omruilen tot een nieuw product. We zien dat onze klantenservice gereageerd heeft op jouw mail. We hopen je zo via deze weg verder te helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop geen bonnen van Gift for you! Organisatie is niet consumentgericht!

Zojuist contact gehad met Kimberly van de klantenservice. Ik heb gevraagd of het mogelijk is om met twee vouchers één activiteit te boeken. Dit is niet mogelijk omdat de vouchers letterlijke woorden van de medewerkster "open bonnen" zijn. Dit is nergens in de algemene voorwaarden te vinden van Gift for you. Toch vreemd dat je cadeaubonnen van andere organisaties wel kunt samenvoegen en hiermee kunt betalen. Neem als voorbeeld twee nationale bioscoopbonnen! Kun je wel in één keer mee betalen!

14. oktober 2025

Beste Fred,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Onze cadeaubonnen zijn jammer genoeg niet te combineren. Onze klantenservice heeft je de juiste informatie doorgegeven. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel moeilijk een Gift for You Lunch …

Heel moeilijk een Gift for You Lunch te gebruiken!!Word er geen wijs uit!! Geeft het op

13. oktober 2025

Beste Ans,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om onze producten te verbeteren. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren. We zullen je met plezier verder helpen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Restaurant houdt zich niet aan deal

Bij ons in de omgeving konden we de Gift for You kaart à €35,00 sowieso niet gebruiken. Tijdens onze vakantie in Maastricht kozen we, met bijbetaling, voor een 2 pers. 2-gangen lunch à €45,00 bij een Italiaans restaurant bestaande uit een pasta en nagerecht van de chef. Volgens de ober mochten we beide gerechten van de kaart kiezen. Na wissel van de dienst gaf de andere ober aan dat we bij moesten betalen voor het nagerecht omdat er na de pasta slechts €5,00 over was. Daar gingen we niet mee akkoord en kozen als alternatief voor een kopje koffie. Bij afrekenen bleek dat dit niet verrekend kon worden en de koffie volledig betaald moest worden. De niet verbruikte €5,00 zijn we dus ook kwijt :-(

7. oktober 2025

Beste Germaine,

Dank je voor het delen van uw ervaring met een van onze partners. Het spijt ons heel erg dat het niet zo gelopen is zoals je had verwacht. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze belevenissen en de klantenfeedback.
Kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via servicedeskNL@wonderbox.com?

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht. Voor mijn verjaardag 2 bonnen gekregen van €120!

Inwisselen of er iets voor boeken is onmogelijk.
De keuzes zijn zéér zéér beperkt, zonder onmogelijk.

Een verschrikkelijk bedrijf, pure oplichterij. ZE SCHRIJVEN NEEM CONTACT OP MET DE KLANTEN SERVICE !!! DIE VERTELLEN DOODLEUK. JE MOET BOX KOPEN EN DAT IS HET. ZE KONDEN ER NIETS AAN DOEN DAT DE ANGESLOTEN HOTEL OF RESTASURANT ZEER ZEER BEPERKT WAREN. ECHT EEN MEGAS WAARDELOZE TROEP!!!! BEN GEWAARSCHUWD ! NIET BESTELLEN, GEEF JE DIT CADEAU DAN ZAL DE ONTVANGER JE NIET ERKENTELIJK ZIJN

10. oktober 2025

Beste Mark,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om onze producten te verbeteren alsook ons aanbod. Je kunt ons altijd contacteren via mail of telefoon. We zullen je met plezier verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voucher is heel moeilijk in te leveren

Voucher is heel moeilijk in te leveren. Heel veel restaurants accepteren ze niet. Dus ik raad het niemand aan. Zonde van het geld. Ze zijn niet te bereiken of geven een onbenullig antwoord. Nu maar proberen op slechts 2 adressen in Haarlem.....pffff alsof je moet bedelen.....schandelijk bedrijf....eigen zakken vullen. Ga iedereen in mijn omgeving waarschuwen!!!! En breng het ook
nog bij Kassa en Radar ter sprake.

10. oktober 2025

Beste Bregit,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om ons aanbod te verbeteren. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com

- een korte samenvatting van jouw aanvraag

Zodat we je hiermee verder helpen.

Valt tegen

Wij hebben 2 gift for you bonnen cadeau gekregen.
Het lukt ons tot zover, we zijn bijna aan de 3 jaar en drie maanden grens, niet om een keus te maken. De website functioneert slecht, er zit geen goede zoekfunctie op, om gericht op iets te zoeken. Daardoor kan je dus ook moeilijk iets wat leuk leek terugvinden, wanneer de website weer eens faalt.
Maar de dingen die we wel vinden, hebben enig onderzoek buiten de website nodig. Want de informatie op de website is erg summier. En bevat helaas ook helemaal geen reviews.
Veel dingen zijn in het buitenland (Belgie, Frankrijk,Spanje). Het lukt ons dus niet goed om iets te vinden wat nabij is (kaart functie werkt slecht, en ook nog aanspreekt. En vervolgens de check van de reviews kan doorstaan.
Qua hotels lijken er vrijwel uitsluitend Fletcher hotels op te staan.

3. oktober 2025

Beste Marlisse,

Het spijt ons dat het niet eenvoudig is om jouw bonnen te verzilveren. We doen ons best om onze website te verbeteren alsook het klantenparcours. Voor verdere assistentie, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren. We zullen je met plezier verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik snap dat het gemiddelde staat op dat…

Ik snap dat het gemiddelde staat op dat de meesten niet te spreken zijn over dit bedrijf.

Cadeau ontvangen maar lag even in de kast.
Nu proberen te activeren met uiteraard de bijbehorende code en password, maar werkt niet meer.
Kijk op de doos en de bon is 3 jaar geldig en mijn cadeau zit ruim binnen die tijd.

Netjes een mail gestuurd, wordt er om een aankoopbon gevraagd?!
Een aankoopbon? Ik heb niet voor niets toch de code en password bij het cadeau?

2x na een week pas een mail terug gekregen dat ze niks mee kunnen doen.

Heel erg slecht.

Naast het feit dat dit nu weggegooid geld is, is de communicatie vreselijk traag en wil ik dit niet eens een bedrijf noemen.

3. oktober 2025

Beste Marvinho,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. Kun je ons meer informatie geven op het volgende e-mailadres: servicedeskNL@wonderbox.com:

- een korte samenvatting van jouw aanvraag

Zodat we het verder kunnen bekijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een uitstekend verdienmodel voor de…

Een uitstekend verdienmodel voor de organisatie. Ontzettend lastig om de bon te verzilveren. En als het je uiteindelijk lukt, is de houdbaarheidsdatum verlopen. Trage reacties van de klantenservice (totdat je bon verlopen is, dan heb je in no time reactie)

1. oktober 2025

Beste Misja,

Bedankt voor uw opmerking.

We hebben jouw aanvragen even bekeken en zien dat je een jaar geleden ingelicht werd wanneer je bon zou vervallen.
Dit jaar heb je ons, wanneer je bon al drie maand vervallen was, gecontacteerd hierover en hebben we je telkens binnen de drie dagen geantwoord.

Indien we hier iets over het hoofd zien, of je kan ons aantonen dat je ons voor de vervaldatum hebt gecontacteerd, stuur ons dan zeker een mailtje met je vraag naar servicedeskNL@wonderbox.com. Dan lossen we dit onmiddellijk voor je op .

Het Wonderbox-team

Restaurant bleek niet verbonden met Gift for You

Cadeaukaart gekregen en gereserveerd bij restaurant. Bij binnenkomst bleek dit restaurant niet meer verbonden te zijn aan Gift for You. De website van Gift for you gaf anders aan! Deze is dus niet up-to-date!!!!

Even balen, maar een groot compliment aan het restaurant. De eigenaar kwam met een fijne oplossing. Heerlijk gegeten en vriendelijk geholpen.
Aanrader: Bamyan Culinary, in Rotterdam

27. september 2025

Beste Monica,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Onze excuses voor het ongemak. Fijn dat je toch heerlijk hebt gegeten bij het gekozen etablissement.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een verjaardagsballon besteld…

Ik heb een verjaardagsballon besteld aantal dagen voor de verjaardag van mijn petekind en na 4 dagen na zijn verjaardag was de ballon nog steeds niet bezorgd. Ik wilde de bestelling niet meer omdat de verjaardag al voor bij was. Ik heb gebeld om het geld terug te krijgen maar ze hebben gezegd dat het niet meer kon omdat de bestelling al verzonden was.Ik ga nooit meer daar bestellen. Slechte service!

18. september 2025

Beste,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We raden je aan om het merk te contacteren die de ballonnen verkopen. Zodat ze je verder kunnen helpen met jouw aanvraag.

Waardeloos!

Waardeloos!
Weinig leuke onderdelen waar je het kan verzilveren
En wanneer je wat hebt gevonden dan stelt het niets voor:
(2 hoofdgerecht fletcher ,klein beetje friet en 2 sate stokjes twv €40)

14. september 2025

Beste Angelique,

We bieden onze excuses voor de situatie waarin je terecht bent gekomen. We doen ons best om ons aanbod te verbeteren. We zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling. Indien je verdere assistentie nodig hebt, kun je ons altijd via mail of telefoon contacteren.

Het Giftforyou-Klantenrelatieteam

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.