Deleted (permanently closed) Anmeldelser 134

4,2

Det tog över 1 månad utan svar. När jag väl fått svar, så säger ni att det tar 1 vecka. Det ger mig en känsla att ni glömt min beställning och gjorde den då jag kontaktade er efter 1 mån.. Kanske m... Se mere

Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm. Snabb leverans. Jag hatade iofs monteringsanvisningen, helt hopplös, gav upp, slet till slut sönder den och använde min hjärna istället, det gick, som väl är,... Se mere

Letade efter den "perfekta" Tv-bänken och efter veckors letande hamnade jag tillslut på den här sidan. Jag ställde tusen frågor kändes det som och blev otroligt bra bemött i varje meddelande. Pro... Se mere

Jättebra service från futonota men leveransen gör det till fyra istället för fem stjärnor. Svårt att få till att någon annan kunde ta emot leveransen då DHL krävde att mitt leg skulle finnas på plats... Se mere

1. Møbelforretning

Företaget är stängt. The company is permanently closed.

4,2

God

Blev lite lurad

Leveransen var senare än väntat men det gjorde ingen större skillnad för mig. Jag beställde den 28 augusti och den kom fram 28 oktober. Däremot att produkten inte stämde överens med bilderna (Traditionell Futon med ekologiskt madrassöverdrag 7,5 cm) var det som gjorde att jag kände mig lurad. Det är ett tryck på madrassen, den har en annan färg än på bilden och har ett glansigt material. Den har även trådar som sticker ut här och där.

1. november 2019

Hej,

Tråkigt att du hade andra förväntningar på produkten, du kan självklart returnera den om du vill, vi erbjuder 14 dagars öppet köp med gratis returfrakt och 30 dagar ångerrät.
Vi jobbar kontinuerligt på att våra kunder ska känna att de får precis det de förväntar sig, men det är viktigt att notera att bilder på produkt är riktgivande och kan skiljas från en färdig produkt.

Vänligen,
Valerija

Jättebra service!

27. september 2019

Hej Emmelie,
tack för det fina omdömet! Det är trevlig att höra att du är nöjd med oss.

mvh
Valerija

Har egentligen ingen särskild …

Har egentligen ingen särskild upplevelse. Fick vänta i 5/6ve och har inte kunnat prova madrassen pga att huset är inte ännu besiktad och då får man inte bo i det🏡
Har ej heller ngt att klaga på 😄. Transporten 👍
Sharka Mabrouk

27. september 2019

Dellevererad men glömde resten

Dellevererad men glömde resten av försändelsen i en dryg månad innan jag påminde dom igen. Väntar fortfarande på resten, har tagit drygt 8 veckor snart.

26. juli 2019

Tack för din feedback!
Vi ska kontrollera din beställningsstatus och återkommer så snart som möjligt.

Allt bra med sängen

Allt bra med sängen! Viss svårighet att komma i kontakt med, hamnade först i kontakt med norska kundtjänst som gav felaktiga betalningsuppgifter.

7. juni 2019

Jätte nöjd med en futonmadrass och säng…men svarstid för lång

Jätte nöjd med en futonmadrass Elit komfort och senza säng som jag har fått hem nu. Båda toppklass, underbar sovkomfort och snabbleverans, över förväntan. Men drar ner på betyget för att det inte går att ringa till er och man vill ha snabbt svar om en vara. Och jag har skickat mail om en soffa jag vill köpa som är på rea och får inget svar. Borde inte ta mer än 24 timmar att få svar om man inte kan ringa in tycker jag. Annars jätte fina möbler och bra kvalitet. Så bättre och snabbare svarstid skulle vara önskvärt, annars toppen seriöst företag!

18. januar 2019

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)

Hej, tusen tack för din feedback! Vi vill att kundupplevelsen skall bli bättre och kommer ta vidare din feedback.
Välkommen åter! MVH, FutoNota team

Själva produkten är jag nöjd med men inte fakturahanteringen

Själva produkten är jag nöjd med. Däremot fick jag en faktura på 0kr vilket inte stämde. Jag försökte ringa men kom fram till en norsk telefonsvarare, därefter mejlade jag alla fakturauppgifter och kundnumret för att kunna rätta till detta och betala. Jag fick svar på mejlet om att ärendet var vidarebefordrat och att jag skulle bli kontaktad. Det blev jag inte. Nu har jag fått en påminnelseavgift på 60kr för hela den egentliga summan trots att jag fick fel faktura från början. DÅLIGT SKÖTT.

26. november 2018

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)

Vi tackar dig för din feedback när det gäller betalning och beklagar verkligen hanteringen av ditt ärende.
Tyvärr hade det uppstått ett fel på DIBSEasy och deras kundtjänst lovade att de skulle fixa detta.
Så bra vi vet skulle DIBSEasy ha kontaktat dig och lösa problemet genom att betala tillbaka det extra avdragna beloppet på 60 SEK.
Futonota ska använda sig av din feedback till att förbättra vår service för framtida kunder och jobbar just nu på en lösning så det ska gå smidigare att betala DIBS Easy.

Hoppas att det gick att lösa efter kontakt med kundservice på DIBSEasy och du är nöjd med beställningen.