Det tog över 1 månad utan svar. När jag väl fått svar, så säger ni att det tar 1 vecka. Det ger mig en känsla att ni glömt min beställning och gjorde den då jag kontaktade er efter 1 mån.. Kanske m... Se mere
Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm. Snabb leverans. Jag hatade iofs monteringsanvisningen, helt hopplös, gav upp, slet till slut sönder den och använde min hjärna istället, det gick, som väl är,... Se mere
Letade efter den "perfekta" Tv-bänken och efter veckors letande hamnade jag tillslut på den här sidan. Jag ställde tusen frågor kändes det som och blev otroligt bra bemött i varje meddelande. Pro... Se mere
Jättebra service från futonota men leveransen gör det till fyra istället för fem stjärnor. Svårt att få till att någon annan kunde ta emot leveransen då DHL krävde att mitt leg skulle finnas på plats... Se mere
Företaget är stängt. The company is permanently closed.
, Sverige
- futonota.se
Rekommenderas!
Sängen och madrassen kom före utsatt tid och vi fick snabbt och bra bemötande från kundtjänst när vi hade frågor. Väldigt nöjda med vårt köp.

10/10
Mejlade ang att jag läst om leveranstidernas längd. Fick min supersköna säng i exakt rätt tid. 100% bra kundservice och fantastisk produkt.

Allt fungerade utmärkt
Allt fungerade utmärkt, även i dessa osäkra tider.
Allt från kundbemötande tills det att min order kom till dörren flöt på fint.
Ska bli skönt med lite sommarmöbler nu när värmen är på väg.
Rekommenderas!

Satisfied!
Nice product, nice customer service and delivery as fast as announced.

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Bra leverans och bra prylar :)

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Det gick snabbt och allt levererades på…
Det gick snabbt och allt levererades på ett säkert sätt.

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Mycket bra produkt och fin service!

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Mycket nöjd med varan jag fått hem!
Mycket nöjd med varan jag fått hem!
Tack

Perfekt!
Perfekt! Soffan är väldigt bra och bekväm och jag är väldigt nöjd över det. Futonota toppen!

Mycket nöjd!
Allt gick enligt plan, mycket nöjd med min futon och leveransen skedde inom den annonserade leveranstiden (~ 6 veckor). Hade dock varit trevligt med någon bekräftelse annat än orderbekräftelsen, det var knäpptyst fram tills den skeppades. En liten notis om när den beräknades vara färdig eller liknande.

Superfina produkter
Superfina produkter, motsvarar bilderna på nätet, t.o.m. överraskar positivt.
Trevligt bemötande från företaget också.

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Snygg futon som känns ordentlig
Snygg futon som känns ordentlig. Hög kvalitet på tyget och läderremmarna. Kan rekommenderas!

Produkten är jätte bra
Produkten är jätte bra, men jag behövde att vänta nästan en månad mer än deras max väntatid på websidan. När jag frågade om leverans, första reaktion var att de har precis fått meddelanden och de levererar när de kan. När jag frågade om jag kan få rabatt pga försening på deras sida, plötslig de fick min order och levererad i 3 dagars. Det var fortfarande sen tyvärr för att det var en julklapp, men jag var jätte överraskad att det går så snabbt att leverera om man frågar efter rabatt. (Jag har fått ingen rabatt för försening iallafall).
Jag rekommenderar att titta på produkter, dom är faktiskt bra, men tänka på försening i leverans. Produkter kan vara fortfarande jätte dyr så man får tänke.

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Very responsive customer service when I…
Very responsive customer service when I placed the order, but then unfortunately I had to return the bed as it was not suitable. The money was meant to be returned to my account within 3-5 days of receiving the return, but I have not received the repayment after 7 working days now.

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)
Tog visserligen lite lång tid men det…
Tog visserligen lite lång tid men det visste vi kanske.

Dålig service
Ingen som svarar om man får den innan julen och det ända svar jag har fått är att de har problem med sin leverantör. Beställde sängen Okt 22 och nu är det 12 dec och ingen säng! Snart över en månad försenad! Ska jag behöva vänta tills nästa år?! Och så har man redan betalat fakturan.

Super bra!
Super bra!
Fantastisk support / svar innan om frågor om Futonmadrasser.
Under leverans va det bra support av frågor.
Mycket bra produkter! Sover otroligt gott!
(kokos madrassen luktar lite funky)
5/5!

Förseningar och dålig kommunikation
Beställde soffa vecka 42. Får en oväntad kreditkoll. Frågar om leverans, får vecka 44 som svar. Får faktura vecka 44, som betalas direkt. Frågar om leverans igen vecka 46, får vecka 48 som svar. Borde nog valt en annan leverantör.
Uppdatering: Soffan som skulle levereras inom 4-6 veckor levererades efter 4 månader. Det var först efter att jag kontaktat tillverkaren av soffan som jag fick reda på vad förseningen berodde på. Kommunikationen från FutoNota var extremt dålig.

Rekommenderas 🍀
Leverans 🚚 tidigare än utlovat. Säng & madrass motsvarade beskrivningarna. /nöjd kund