Deleted (permanently closed) Anmeldelser 134

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det tog över 1 månad utan svar. När jag väl fått svar, så säger ni att det tar 1 vecka. Det ger mig en känsla att ni glömt min beställning och gjorde den då jag kontaktade er efter 1 mån.. Kanske m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm. Snabb leverans. Jag hatade iofs monteringsanvisningen, helt hopplös, gav upp, slet till slut sönder den och använde min hjärna istället, det gick, som väl är,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Letade efter den "perfekta" Tv-bänken och efter veckors letande hamnade jag tillslut på den här sidan. Jag ställde tusen frågor kändes det som och blev otroligt bra bemött i varje meddelande. Pro... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jättebra service från futonota men leveransen gör det till fyra istället för fem stjärnor. Svårt att få till att någon annan kunde ta emot leveransen då DHL krävde att mitt leg skulle finnas på plats... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Företaget är stängt. The company is permanently closed.

Kontaktoplysninger

4,2

God

TrustScore 4 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Rekommenderas!

Sängen och madrassen kom före utsatt tid och vi fick snabbt och bra bemötande från kundtjänst när vi hade frågor. Väldigt nöjda med vårt köp.

30. maj 2020

Very nice product

Very nice product, everything worked well.

27. april 2020

Hej Mathias,

10/10

Mejlade ang att jag läst om leveranstidernas längd. Fick min supersköna säng i exakt rätt tid. 100% bra kundservice och fantastisk produkt.

24. april 2020

Hej Anna,

Allt fungerade utmärkt

Allt fungerade utmärkt, även i dessa osäkra tider.
Allt från kundbemötande tills det att min order kom till dörren flöt på fint.
Ska bli skönt med lite sommarmöbler nu när värmen är på väg.

Rekommenderas!

24. april 2020

Kära kund,

Satisfied!

Nice product, nice customer service and delivery as fast as announced.

17. april 2020

Hej Arnault,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra leverans och bra prylar :)

17. april 2020

Hej Anna,

Perfekt!

Perfekt! Soffan är väldigt bra och bekväm och jag är väldigt nöjd över det. Futonota toppen!

17. marts 2020

Hej Alessandro,

Mycket nöjd!

Allt gick enligt plan, mycket nöjd med min futon och leveransen skedde inom den annonserade leveranstiden (~ 6 veckor). Hade dock varit trevligt med någon bekräftelse annat än orderbekräftelsen, det var knäpptyst fram tills den skeppades. En liten notis om när den beräknades vara färdig eller liknande.

17. marts 2020

Kära kund,
Tack så mycket för det fina omdömet! Det är trevlig att höra att du är nöjd med oss.

Superfina produkter

Superfina produkter, motsvarar bilderna på nätet, t.o.m. överraskar positivt.
Trevligt bemötande från företaget också.

16. marts 2020

Hej Eva,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snygg futon som känns ordentlig

Snygg futon som känns ordentlig. Hög kvalitet på tyget och läderremmarna. Kan rekommenderas!

16. marts 2020

Hej Erika,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Produkten är jätte bra

Produkten är jätte bra, men jag behövde att vänta nästan en månad mer än deras max väntatid på websidan. När jag frågade om leverans, första reaktion var att de har precis fått meddelanden och de levererar när de kan. När jag frågade om jag kan få rabatt pga försening på deras sida, plötslig de fick min order och levererad i 3 dagars. Det var fortfarande sen tyvärr för att det var en julklapp, men jag var jätte överraskad att det går så snabbt att leverera om man frågar efter rabatt. (Jag har fått ingen rabatt för försening iallafall).
Jag rekommenderar att titta på produkter, dom är faktiskt bra, men tänka på försening i leverans. Produkter kan vara fortfarande jätte dyr så man får tänke.

10. marts 2020

Hej B Barany,

Det är så trevligt att få veta du är nöjd med vår produkt!
Jag ser att order 150984737 har levererats till dig utan förseningar.

Men vid jul- och nyår kan det uppstå eventuella förseningar, och leveranstid blir lite längre än planerad, men vi jobbar ständigt med att förbättra den.

Futonota hoppas att du godtar vår ursäkt, och att även i framtiden kan vi räkna dig som en av våra nöjda kunder!

Tack att du gav av din tid för att ge oss feedback!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Very responsive customer service when I…

Very responsive customer service when I placed the order, but then unfortunately I had to return the bed as it was not suitable. The money was meant to be returned to my account within 3-5 days of receiving the return, but I have not received the repayment after 7 working days now.

26. februar 2020

Dear Kara,

thank you for your feedback. We recieved your return on February, 20th and it is processing now. We process returns within a time frame of 5 business days from the arrival date, but please note that it can take up to 14 working days to reflect the amount in your account depending on the payment method.
However, to follow up on a return status, customers can simply contact our customer service.

In case there is anything else I can do for you, please let us know and we will be happy to assist you.

Kind regards,
Futonota Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tog visserligen lite lång tid men det…

Tog visserligen lite lång tid men det visste vi kanske.

14. februar 2020

Hej Eva-Lena,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig service

Ingen som svarar om man får den innan julen och det ända svar jag har fått är att de har problem med sin leverantör. Beställde sängen Okt 22 och nu är det 12 dec och ingen säng! Snart över en månad försenad! Ska jag behöva vänta tills nästa år?! Och så har man redan betalat fakturan.

12. december 2019

Hej John,
Vi ber om ursäkt för att din leverans har försenats och vi tackar dig för din feedback.
Tyvärr inträffar det ibland förseningar hos våra leverantörer som vi inte alltid kan påverka. Vi arbetar med ständiga förbättringar av vår service och kommer att göra många ändringar hos oss för att förhindra att liknande förseningar inträffar igen.
Vi kan nu se att din beställning har levererats och vi hoppas att du är nöjd med din vara.

Om du ändå vill ha mer hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt eller mejl för en lösning.

Super bra!

Super bra!

Fantastisk support / svar innan om frågor om Futonmadrasser.
Under leverans va det bra support av frågor.
Mycket bra produkter! Sover otroligt gott!
(kokos madrassen luktar lite funky)

5/5!

29. november 2019

Hej Kalle,

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och produkterna som du har beställt. Lukten ska försvinna om ett par veckor.
Tack för ditt fina omdöme om oss och välkommen åter!

Vänligen,
Valerija

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Förseningar och dålig kommunikation

Beställde soffa vecka 42. Får en oväntad kreditkoll. Frågar om leverans, får vecka 44 som svar. Får faktura vecka 44, som betalas direkt. Frågar om leverans igen vecka 46, får vecka 48 som svar. Borde nog valt en annan leverantör.

Uppdatering: Soffan som skulle levereras inom 4-6 veckor levererades efter 4 månader. Det var först efter att jag kontaktat tillverkaren av soffan som jag fick reda på vad förseningen berodde på. Kommunikationen från FutoNota var extremt dålig.

11. november 2019

Hej Jonathan,

Rekommenderas 🍀

Leverans 🚚 tidigare än utlovat. Säng & madrass motsvarade beskrivningarna. /nöjd kund

9. november 2019

Hej Johanna,

mvh
Valerija

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.