Deleted (permanently closed) Anmeldelser 134

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det tog över 1 månad utan svar. När jag väl fått svar, så säger ni att det tar 1 vecka. Det ger mig en känsla att ni glömt min beställning och gjorde den då jag kontaktade er efter 1 mån.. Kanske m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm. Snabb leverans. Jag hatade iofs monteringsanvisningen, helt hopplös, gav upp, slet till slut sönder den och använde min hjärna istället, det gick, som väl är,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Letade efter den "perfekta" Tv-bänken och efter veckors letande hamnade jag tillslut på den här sidan. Jag ställde tusen frågor kändes det som och blev otroligt bra bemött i varje meddelande. Pro... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jättebra service från futonota men leveransen gör det till fyra istället för fem stjärnor. Svårt att få till att någon annan kunde ta emot leveransen då DHL krävde att mitt leg skulle finnas på plats... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Företaget är stängt. The company is permanently closed.

Kontaktoplysninger

4,2

God

TrustScore 4 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är så nöjd med både fåtölj och…

Jag är så nöjd med både fåtölj och madrass jag köpt. Kvaliteten var precis det jag hoppats på. Det var väl värt väntan.

27. september 2021

Hej Lisa!

Vad bra att allt har funkat utmärkt. Du är välkommen åter!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ojämnt utförande på samma säng, men väldigt fin ändå

Vi beställde två likadana sängar till våra två pojkar. Sängarna är en jätte fin modell, man känner att barnen kan sova tryggt med de höga sidorna och väl uppmonterade så ser man inte alla de småsaker som vi tänkte på medan vi monterade. (Väldigt lättmonterade)
Bra service och trevlig personal som vi blev uppringda av när de var leverans klara eftersom det var semestertider för att säkerställa att vi kunde ta emot.
Det som blev minus för oss var att färgen var dåligt täckt på några ställen. Den första sängen var i sämre skick än den andra på den punkten. Plankorna till sängbotten var med mycket fula kvistar till den första där det på några till och med ruttnat rakt igenom kvistarna, samt en planka såg ut som den hade fått mögel. Till den första sängen fick vi 14 plankor till den andra fick vi 12, vilket inte räckte så vi fick såga till en planka själva. Dessa 12 var dock i bättre skick än de andra 14z (Hade vi vetat att det var ojämnt hade vi satt 13 på båda då det räckte men den med 14 var redan monterad, och vi ville slippa besväret med att skruva upp alla och göra om så de låg jämt. Som tur var hade vi virke för det.
Väl uppe så kändes stegarna inte 💯 stabila. Vi satte en extra skruv lite längre ner som inte fanns med på beskrivningen vilket löste det problemet. Nu är de på plats och väldigt fina ändå trots dessa skavanker som inte syns när madrasserna ligger på plats

26. september 2021

Toppen

Mycket nöjd med det jag beställde och mycket trevligt bemötande vid frågor mm.

8. september 2021

Hej Linda!

Det är alltid trevligt att höra att kunderna bli nöjda. Du är välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevlig webbplats som är enkel att…

Trevlig webbplats som är enkel att navigera. Bra kvalité på produkterna. Det enda negativa som jag ens komma på är att jag önskar att de skickar med ett papper med skötselråden för en futon. Detta skulle underlätta för nya futon ägare.

18. august 2021

Hej Daniel!

Stort tack för ditt omdöme! Du är såklart välkommen åter!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det är inte så bra kvalitet

Det är inte så bra kvalitet, tyvärr.

11. august 2021

Hej Olga

Det är visst tråkigt ifall varan kom med defekt. Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig att lösa ditt problem.
Vi har även 14 dagars testperiod och under den tiden kan du returnera din beställning ifall du inte är nöjd med den helt kostnadsfri, vi betalar även för returfrakten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leveranstiden var lång men den…

Leveranstiden var lång men den traditionella futonen och bäddmadrassen av tagel var av utmärkt kvalitet.

9. august 2021

Hej Mai!

Tack så mycket för ditt omdöme! Du är varmt välkommen åter! :)

I stort sett nöjd

Inte haft madrassen så länge. Men är i stort sett nöjd. Måtten stämde inte med beskrivningen. Den hade fraktats dubbelvikt och blivit lite ojämn.
Men hoppas att den rättar till sig. Den är väldigt fin annars. Mjuk och skön att sova på.
Leveranstiden var som utlovat.

9. august 2021

Hej!

Tack så mycket för ditt omdöme! Har du frågor är det bara att slå en signal.

Excellent service

Excellent service. They were very fast at responding on questions about my order, and when I was away for holidays during the planned date of delivery they easily sorted it out by keeping the futon in their storage for over a month until I could return. The futon is of a very high quality. Highly recommended!

6. august 2021

Hi Linus!

Thanks a lot for your review! You are more than welcome again :)

Kind regards, Futonota.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nöjd, beställer gärna igen.

Tatamimattorna finns i flera olika mått (utan specialbeställning). Levererades snabbare än förväntat. Välpaketerade och jättefina. Kul, inspirerade utbud. Beställer gärna igen.

26. juli 2021

Hej Cecilia!

Tack så mycket för din recension! Du är varmt välkommen åter! :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra kommunikation med säljaren

Mycket bra kommunikation med säljaren, snabb och pålitlig leverans. Jättenöjd

23. juli 2021

Hej Anja!

Tack så mycket för ditt omdöme! Du är varmt välkommen åter! :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Letade efter den "perfekta" Tv-bänken…

Produkten kunde anpassas utifrån mina önskemål och kom fram precis som på bilden i toppskick.
Det här är verkligen den bästa servicen och bemötandet jag någonsin varit med om, tack snälla! <3

5. juli 2021

Hej Kristina

Stort tack för ditt omdöme! Du är varmt välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är väldig nöjd med stolen

Jag är väldig nöjd med stolen. Den ser precis ut som på bilden och bra kvalite.

28. juni 2021

Hej Erika!

Stort tack för din recension! Du är varmt välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nöjd med produkten och butiken!

Otroligt snabb leverans!
Mycket nöjd med både produkten, leveransen och kundtjänsten. Alla är trevliga, svarar fort och gör det bästa åt kunden. Tusen tack!

28. juni 2021

Hej Darya

Stort tack för din recension och dina fina ord om oss. Du är varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar, Futonota.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.