Deleted (permanently closed) Anmeldelser 134

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det tog över 1 månad utan svar. När jag väl fått svar, så säger ni att det tar 1 vecka. Det ger mig en känsla att ni glömt min beställning och gjorde den då jag kontaktade er efter 1 mån.. Kanske m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm. Snabb leverans. Jag hatade iofs monteringsanvisningen, helt hopplös, gav upp, slet till slut sönder den och använde min hjärna istället, det gick, som väl är,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Letade efter den "perfekta" Tv-bänken och efter veckors letande hamnade jag tillslut på den här sidan. Jag ställde tusen frågor kändes det som och blev otroligt bra bemött i varje meddelande. Pro... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jättebra service från futonota men leveransen gör det till fyra istället för fem stjärnor. Svårt att få till att någon annan kunde ta emot leveransen då DHL krävde att mitt leg skulle finnas på plats... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Företaget är stängt. The company is permanently closed.

Kontaktoplysninger

4,2

God

TrustScore 4 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Mycket bra service

Mycket bra service, rekommenderas.

24. august 2022

Hej Peter!

Tack för din fina feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leverans på utsatt tid och fin vara

Leverans på utsatt tid och fin vara. Om jag fick önska skulle informationen mellan beställning och leverans vara bättre/mer.

17. juli 2022

Hej Lydia,
Tack för ditt omdöme och önskemål. Vi ska tänka på det :)
Du är varmt välkommen tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
FutoNota team

fina grejer

Allt fungerade bra.. mycker nöjd

18. maj 2022

Hej Joakim!

Tack så mycket för omdömet! Du är välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Futonota är ett bra företag

Futonota är ett bra företag, bra service, personen som har haft kontakt med mig via Mail var hjälpsam, pedagogisk, förklarar om processen med leverans och retur på ett tydligt sätt. Tack Futonota, jag kommer absolut att rekommendera er. TACK 🙏

15. maj 2022

Hej!
Tack för din otroligt fina feedback!

Allt som förväntat

Bra vara, trevlig personal, allt funkade som förväntat! :)

1. maj 2022

Hej Kurbads,

Tack för din feedback och det omdöme du har valt att lämna!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är jätte nöjd med sängen och…

Jag är jätte nöjd med sängen och madrassen som jag har köpt hos er, kommer beställa fler grejer hos er och rekommenderar starkt till andra att handla hos er

27. april 2022

Hej Lena,

Tack så mycket för återkoppling och 5 stjärnor!
Hoppas att se dig igen bland våra kunder :)

Inga problem.

Bra hemsida, enkelt att betala och leveransen gick bra. Min andra beställning och jag är lika nöjd denna gång.

24. april 2022

Hej Stefan,

Tack för ditt fina omdöme gällande vår hemsida och service.
Du är varmt välkommen tillbaka!

Bra kundservice, rekommenderar

Bra kundservice och rådgivning, när tatamimattan sedan visade sig inte stämma helt med produktbeskrivningen fick jag snabbt hjälp att returnera den gratis. Madrassen som jag köpte är jag nöjd med.

12. april 2022

Hej Sofia,

Tack för ditt omdöme och val!

Toppen!

Bra produkt, perfekt kundservice, kunde inte vara nöjdare!

5. april 2022

Hej Tua!

Stort tack för ditt fina omdöme. Du är välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket trevlig och pålitlig service

Mycket trevlig och pålitlig service. Diana svarade snabbt på mina frågor. Första klass säng. Jag är väldigt glad.

9. marts 2022

Hej Marcin,
Tack för ditt fina omdöme gällande sängen och vår service. Du är varmt välkommen tillbaka!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hard to get out of bed in the morning.

Super happy with the bed and service! Thank You!

1. marts 2022

Hi Mantas,

Thank you! We are very grateful that you took the time out to leave us a 5-Star review.

Best regards,
FutoNota

helt okej

helt okej. 10 tecken

23. februar 2022

Besvarelse fra Deleted (permanently closed)

Tack så mycket för ditt omdöme och 5 stjärnor!
Hoppas att se dig igen bland våra kunder :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm

Bäddsoffan är skitsnygg och bekväm. Snabb leverans.

Jag hatade iofs monteringsanvisningen, helt hopplös, gav upp, slet till slut sönder den och använde min hjärna istället, det gick, som väl är, bra:)

Så stort minus för den men ändå högsta betyg för varan och leveranstid.

21. februar 2022

Hej Stina,
Tack för ditt omdöme och för fem stjärnor!
Vi blir glada att se dig igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Svarar snabbt på frågor via Mail

Svarar snabbt på frågor via Mail. Köpte sommar/vinter futonmadrass i specialmått. Trots det inte särskilt lång leverans. Madrassen är fast och skön, lagom hård för mig då det var en hårdare madrass jag sökte. Skönt med naturmaterial rakt igenom.

17. januar 2022

Hej Emma!

Tack för din fina feedback!

Möbler Bingo

Inköp av säng, nattbord, 2 hyllor, byrå samt garderob, gjorda av ek. Upplevelse av perfekt kommunikation med Futonota via mejl, då teamet svarat professionellt och adekvat till alla frågor inför inköpet och under leveranstiden. Möblerna är av hög kvalitet och ser ut precis som på bilderna. Alla skruvar och handtag ger känslan av kvalitet. Företaget stod för leveranskostnader samt ingick inbärningshjälp. Bra bemötande och härlig upplevelse att ha de möbler av trä hemma. Rekommenderar varmt Futonota.se.

14. januar 2022
Uopfordret anmeldelse

Hej!

Tack för ditt fina omdöme gällande vårt sortiment och vår service.
Vi hoppas att se dig igen!

perfekt

Allt funkade som det skulle.

10. januar 2022

Hej Helena,
Tack så mycket för återkoppling!

Med vänliga hälsningar, FutoNota.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.