Har nu allerede ventet to måneder på min bestilling. Enemo ser ikke ud til at har styr på sine leverandør. Hvad jeg er mest chokeret over er at man ikke har vist kulans med at at tilbyde et erstatnin... Se mere
Jeg har nu ventet i 9 dage på min bestilling, hvor I lover max 4 dage. I har hævet pengene på min konto for 2 dage siden. Jeg blev lovet levering i går, men der kom ikke noget og fragtmandens trac... Se mere
Jeg bestilte hos Enemo en opvaskemaskine fra Bosch inklusiv montering. På den aftalte dag for monteringen udeblev Enemos montører uden afbud og jeg var således nødsaget til at blive hjemme f... Se mere
Om eNemo.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mandag - torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 09:00-16:00
Lørdag - søndag: Lukket
Besøg vores YouTube kanal her.
Bredskiftevej 20, 8210, Århus V, Danmark
- info@enemo.dk
- enemo.dk
Andre kiggede også på
Perfekt handel og levering.
Få klik og varen var bestilt / betalt, selv levering uden at være hjemme virkede godt. Alt leveret til tiden og SMS leveret før levering. Så en god oplevelse. Vil i fremtiden kikke på dette website igen, ved yderligere bestillinger.
God handel
Med kun 4 klik på tasterne sparede vi hurtigt 500,00 kr. ved køb af emfang hos Enemo. Vi bestilte om lørdagen, og varen kom tirsdag. Dejlig hurtig levering og uden problemer. On-line køb hos Enemo kan kun anbefales. Det er ikke sidste gang, at vi handler hos Enemo.
Billig og hurtigt handel!
Vi stod at skulle ha et nyt fryserskab. Fandt den model vi vil have, og eNemo.dk var det billigste sted. :) Plus det havde vi en rabatkode som som gav yderlig 10% i rabat. Det er noget vi kan li´! Vi havde varen dagen efter vi havde bestilt den kl 9.00 om morgen. Super service.
Ny kummefryser
Fryser bestilt, ordrebekræftelse modtaget, leveringsmail modtaget, opringning fra vognmand og leverance af varen. SÅDAN skal det være. Uden nogen former for forsinkelse.
En rigtig dårlig oplevelse at handle hos enemo.dk
Vi skulle bruge et køleskab, da det gamle var brudt sammen. Vi søgte på nettet og valgte derfor enemo.dk, da de ifølge deres hjemmeside havde den hurtigste levering (og også reklamerede med en konkurrencedygtig pris). Men efter at have bestilt køleskabet og fået en bestillingsbekræftelse skete der ikke mere, før jeg begyndte at rykke dem pr. mail og chat. Først efter 3 dage var de i stand til overhovedet at finde og bekræfte ordren og derefter igangsætte levering. Så det endte med en meget lang leveringstid i forhold til hvad hjemmesiden lovede. Da fakturaen kom, var det desuden til en helt anden pris end på hjemmesiden (7424 kr i stedet for 4095 kr). Dette blev dog rettet inden for en halv time, efter at jeg havde sendt dem en mail. Men hele forløbet gør, at jeg aldrig mere vil handle hos enemo og jeg vil heller ikke anbefale andre at gøre det.
God information og hurtig levering
Vi fik den bestilte vare pådet aftalte tidspunkt - helt perfekt. to rigtigt gode ting: Man fik fin info på mail og leveringstid og på leveringsdagen ved man, at fragtmanden ringer en op en halv time før, så man skal ikke sidde bænket derhjemme for at vente. Der køber jeg gerne varer igen.
Perfekt
Lynhurtig levering. Varen er desværre ikke pakket ud endnu grundet ombygning, men indpakningen er tip top, så det kan vist ikke gå helt galt
Alt som forventet!
Bestilte ovn og køleskab på hjemmesiden, men måtte efterfølgende afbestille køleskab af anden grund. Enemo tog velvilligt i mod afbestillingen i telefonen med et smil pr. telefon - fin service - også fra et internetsite.
Billig og hurtig levering
Nemt at bestllle, god info hvornår varen kommer.
Klart at anbefale.
Med venlig Hilsen
Byggekontakten
Billigst og simpelt
Fandt vores nye kummefryser med en besparelser på over 15% i forhold til alle andre online hvidevarebutikker. Så lækkert med en god besparelse og så tilmed uden at skulle gå på kompromis med service og levering.
Tak.
Billigst og lynhurtig levering
Købte en Miele tørretumbler og kunne ikke finde den billigere nogen andre steder. Lynhurtig levering.
Fantastisk nemt...
Ledte efter et nyt køleskab og fandt det på eNemo.dk
Bestilte det og fik bekræftelse omgående - levering på en ønsket dag - alt gik fuldstændig som jeg havde ønsket... Fantastisk god service :-)
Perfekt.
Ingen problemer med bestilling, betaling gnidningsfrit og levering helt efter aftale.
Frank Wichmann.
Kølefryseskab
Nemt og billigt køb.
Nem hjemmeside. God pris.
Valgle selv at hente, kunne desværre kun hentes ml. 9.00 og 15.00 på hverdage.
Super pris og hurtig forsendelse
Søgte lidt rundt på diverse prisoversigter for at finde en erstatning for den udtjente ovn vi havde i køkkenet. Havde egentlig fundet det jeg troede var den bedste pris og fandt så ved en lille tilfældighed Enemo.dk.
Prisen viste sig at være markant billigere på den Miele ovn vi havde i tankerne hos Enemo.dk og ovnen blev bestilt her. 2 dage efter kunne vi atter bage boller i køkkenet. Super hurtig service og fantastisk pris. Ingen tvivl om at Enemo.dk bliver det første sted jeg kigger, næste gang der skal købes hvidevarer til vores hjem.
Lidt synd, at de ikke kommer frem ved sammenligning på de forskellige prishjemmesider, for besparelsen var til at få øje på.
Nem og overskuelig hjemmeside , med billige priser.
Hurtig levering og fragtmand der ringer inden levering.
Stor ros til enemo ,kan stærkt anbefales.
hurtig levering
Fik min kogeplade indenfor 24 timer.
Fin service ved telefonisk kontakt.
En positiv oplevelse.
Skulle bruge en Miele Tørrerumbler T8833C som ikke ligger i den billige ende af prisskalaen, men på eNemo.dk kunne man levere til en meget konkurrencedygtig pris, så da firmaet var "E"-mærket lagde vi vores bestilling her. Hele handelsforløbet inkl. levering er forløbet efter aftalen og med rigtig god information undervejs. Vi anbefaler gerne eNemo.dk.
Super fin service
meget bruger venlig hjemmeside super fin pris og meget hurtig levering kan varmt anbefales Mvh Betina Thorup
Super
Nemt og overskueligt, hurtig og god service at ringe før levering.