Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 137 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den hurtige levering og de konkurrencedygtige priser. Mange fremhæver også den gode kvalitet af brændet, som ofte beskrives som tørt og klar til brug, og passer til ovnens størrelse. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, hvor fragtmændene ikke altid fulgte aftalte anvisninger for placering, eller leverede beskadigede varer. Kvaliteten af brændet og servicen var også punkter, hvor der var delte meninger, med enkelte oplevelser af vådt brænde eller manglende opfølgning fra firmaet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen. Mange fremhæver hurtig levering og god kvalitet af... Se mere

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet. Kunder roser især den hurtige levering, produktets tørhed og... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktkvaliteten. Mens nogle kunder roser brændets høje... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med hurtig... Se mere

Price

Kunder havde positive oplevelser med prisen. Mange fremhæver konkurrencedygtige og rimelige priser, selv med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig fint træ og hurtig levering, MEN fragtmanden fortjener ikke ros!! - aflæsning af palletårnet længst muligt fra fast underlag, trods andet var muligt. Altså kunne det ikke flyttes, uden at blive... Se mere

Brændet ser fint ud god længde og varierende og kun få store stykker, men man skal være opmærksom. På at fragtmanden stiller tårnet ude på kørebanen så man har selv ansvaret for afmærkning og få kørt... Se mere

Brændet ser pænt og ordentligt ud. Pallen kunne dog ikke stilles på det prioriterede sted, men det kan jeg leve med, dog ville jeg have ønsket mig, at man kunne have købt buret med tilvalg af dug på... Se mere

1. nr. 8 af de 9 bedste virksomheder i Leverandør af optændingsbrænde
  2. nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Fastbrændselsvirksomhed

Vores firma, som er baseret i Horsens, specialiserer sig i at tilbyde miljøvenlige opvarmningsløsninger gennem vores omfattende sortiment af træbriketter, træpiller og brænde. Vores engagement i bæredygtighed og kundetilfredshed kommer til udtryk i den førsteklasses kvalitet af vores produkter, der overholder de højeste produktionsstandarder. I kan nemt og hurtigt bestille varer fra vores hjemmeside. Kunderne kan vælge hjemmelevering, som er tilgængelig over hele landet, eller vælge at afhente deres varer direkte fra vores lager i Horsens. Denne fleksibilitet sikrer, at vi imødekommer de forskellige behov hos vores kunder, fra private til erhvervskunder, der søger pålidelige og effektive opvarmningsmuligheder. Vi er stolte af at tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Vores prisstrategi sammen med vores produkter af topkvalitet sikrer, at kunderne ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten for at få råd til produkterne. Hvert produkt testes nøje for at sikre, at det opfylder vores strenge kvalitetsstandarder, hvilket garanterer maksimal effektivitet og bæredygtighed. Som virksomhed er vi dedikerede til at tilbyde enestående service og værdi og sikre, at hvert køb er problemfrit og tilfredsstillende. Uanset om du skal bunkre op til vinteren eller håndtere en kommerciel drift, er vores webshop designet til at gøre din købsoplevelse så bekvem og givende som muligt.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Bestilte RUF briketter

Bestilte RUF briketter - det har aldrig været i nærheden af at være RUF briketter.
Gør dem opmærksom på det, og de erkender at de ikke er gode.
Er derfra ophører alt hvad der kan "ligner" kundeservice. Får af vide jeg får kompensation, det er sendt til bogholder... De vil ikke svare på hvornår pengene er overført, andet end at de er der indenfor 5 dage. Den til er gået.
Nu er de ved at "undersøge" et eller andet med med de andre briketter som de har fået (de har erkendt at det ikke er de rigtige) så stadig ingen penge.
Utallige opkald - der svares IKKE på opkald.
Utallige mail - svar igen... "undersøger"

Faktum er at har købt og betalt for RUF - har fået næsten 960 kg. savsmuld i stedet og har måtte købe andet sted også.

Har nu efter en måned, med utallige mails (telefon bliver ikke taget) fået 500,- retur.
Det dækker ikke i nærheden af det bras jeg har modtaget, så absolut sidste gang jeg handler her, og kan ikke anbefale, hvis noget går galt.

13. oktober 2025

Alt for små stykker træ

Fin leveringstid - Fint stablet på palle Nem at bestille.
Men det træ vi allerede har brugt er alt for små stykker - Ligner pindebrænde. Så næsten ingen brændeværdi.

10. november 2025

Hej Torben
Tak for din anmeldelse , du er velkommen at sende billeder til os , brænd skulle være cirka Diameter: 6–15 cm, hvis det er for meget små stykker vi skal nok snakke med fabrikker , håber vi hører fra dig tak .
MvH Briqs.dk

Briqs er et godt valg!

Briketterne var et godt valg. God valuta for pengene. Superb fragtmand! Har brugt Briqs flere gange, det ser ud til at være et anstændig firma! Karl Karlsen, Hundested.

4. november 2025

Kære Karl
Tusind tak for anmeldelse samt de 5 stjerner, vi håber du vælger os igen næste gang.
Briqs.dk

Levering som beskrevet og betalt for

Levering som beskrevet og betalt for!

Utrolig at man stadig bruger samme fragtmand, når jeg kan læse at det er gået galt flere gange.
Jeg har bedt om kontakt før levering, høre bare intet også når man ser fragtmanden i området, tager en snak med ham, er han så snot dum, at man føler at det kun kan gå galt - og det gjorde det!
Bad om kald, da jeg har betalt for levering, og skriver at de skal læsses af ved 1 port, da de ikke skal stå ude. Så han fragtmanden uden omløb i hoved sat dem midt på gårdspladsen, på modsatte side end der hvor vi ønskede levering, siger det til fragtmanden og får svar at han laver kantstens levering????? Er du helt blæst ?? De står midt på gårdspladsen, hvilket da ikke er kantsten, og havde han bakke lastbilen ind på modsat side, handle det været samme “længde” som skulle bakkes ind…

Det er utrolig dårlig service at selvom man skriver en roman om levering så bliver intet overholdt!!!!
Jeg er færdig med at handle her med så utrolig dårlig service.

12. november 2025

Fint stablet brænde.

22. oktober 2025

Hej Bettina

Rigtig god service!

Rigtig god oplevelse. Nemt at bestille, hurtig levering og rigtig god service.

15. oktober 2025

Hej Johanna

BRIQS - hurtigt og effektivt

Jeg har handlet hos BRIQS gennem et par år.
Alt fungere upåklageligt.
Kan klart anbefales.

2. oktober 2025

Hej Mikki
Tusind tak for anmeldelse samt de 5 stjerner, og dine anbefalinger , vi håber du vælger os igen næste gang.
Briqs.dk

Stort udvalg til konkurrence dygtige priser. Bestillingen blev leveret hurtigt med super service fra firmaet Danske fragtmænd

8. oktober 2025

Hej Flemming
Briqs.dk

Godt tørt Birke brænde og god levering

Købte et 1.8m3 brændetårn Birk.
Brændet er tørt, leveringen var hurtig og det var en flink chauffør, som stillede brændet som anvist.
Mange tak :-)
Michael
Vallensbæk

6. oktober 2025

Kære Michael
Tusind tak for anmeldelse samt de 5 stjerner, vi håber du vælger os igen næste gang og tak du er vores kunder.

13. oktober 2025

Hej Maja
Tusind tak for anmeldelse samt de 5 stjerner 😉
Briqs.dk

Hurtig levering. Desværre med forhindringer pga. fjernvarme arbejde på vejen. Den sidste stjerne mangler pga. at det sidste af palle burene ikke kunne flyttes efter leveringen, da det var beskadiget under transporten til adressen.

100 % SKATTEFRI levering lyder ellers godt, men nej skadefri er måske også for meget at forvente.

6. oktober 2025

Hej Karsten
Tak for anmeldelse samt de 4 stjerner, desværre vi kan ikke undgå 100% skattefri leveringer .

Har snakket med jer i telefonen

Har snakket med jer i telefonen
Og fik at vide jeg skulle sende en mail grundet forkert levering så ville høre fra jer hurtigt
Men får ingen tilbage melding
Meget dårlig service.

2. oktober 2025

Hej Palle
Du ringede om en klage at briketter er før langer , du bestilte Rondo briketter som Størrelse: Ø 92 mm × 270 mm, du sagde at de er for længe så vi spurgt om send en mail med klage , og billeder som vi kan ser hvor længe er briketter . Vi fik ikke nogen mail fra jer , har du sendt det til info@briqs.dk , det er altid alle mails bi behandler og svarer.

Bestilte RUF briketter som altid

Bestilte RUF briketter som altid, men fik istedet mega dårlige briketter der er løse og ikke holder længere end til at man har lukket lågen til brændeovnen. Næsten. De gider ikke sende de rigtige, eller i det hele taget at hjælpe. Faktura får man heller ikke selvom man spørger. Dyb tavshed. Alt i alt en meget dårlig oplevelse med Briqs.
Faktura er dukket op nu. Tak for det

4. oktober 2025

Hej
Faktura vi fremsender altid efter kunder spørger, det er også altid en automatisk mail med gennemført ordre , jeg kan se du har fået en mail med dine faktura .

Super nemt og hurtigt levering, handler gerne hos jer igen 👍

9. oktober 2025

Hej Rene
Briqs.dk

Hvis man opgiver en max diameter skal den overholdes

Vi har 2 ret små brændeovne i huset. Netop derfor valgte vi Brigs fordi de lovede en diameter på 9-15 cm. Desværre har vi konstateret at laget i midten indeholder brændestykker der har en diameter på op til 10 cm mere. Samtidig er vi også stødt på ret meget birkebrænde - også i midterste lag. (Vi har købt ask). Det skal dog tilføjes at vi til nu kun har tømt 2/3 af det første tårn. Det værste af det hele er faktisk, at vi kunne finde ask billigere andre steder, men valgte at gå med Brigs netop grundet størrelsen. Det næstværste er faktisk at vi valgte at købe 3 tårne i samme levering.

9. oktober 2025