Boligcenter Anmeldelser 31.068

3,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 3.302 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker tilfredshed med hurtig levering, hvor varer ofte ankommer før forventet eller inden for få dage efter bestilling. Flere fremhæver også, at produkterne lever op til beskrivelsen og er af god kvalitet, især i forhold til prisen. Den nemme bestillingsproces og den overskuelige hjemmeside bliver også positivt bemærket af forbrugerne. Dog er der en del utilfredshed med produktkvaliteten, hvor nogle oplever, at varer er billigt fremstillet, defekte ved modtagelsen eller går i stykker kort efter brug. Leveringsprocessen får også kritik, da nogle kunder modtager pakker uden forudgående varsel eller oplever manglende mulighed for at angive leveringspræferencer. Nogle anmeldere påpeger desuden, at de mangler information om den reelle sælger, og at kundeservicen kan være mangelfuld, især ved reklamationer eller manglende dele.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange forbrugere udtrykker skuffelse over... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, med mange der roser den hurtige levering og nemme proces fra... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor mange udtrykker stor utilfredshed og skuffelse... Se mere

Order

Kunder noterer tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange finder bestillingsprocessen nem og hurtig, med... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om prisen, hvor nogle kunder roser gode og fornuftige priser samt hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg modtog hvad jeg havde bestilt og det svarede til forventningerne. Det eneste minus var at SMS'er fra UPS meldte fejl, så jeg fik ikke de nødvendige oplysninger til at kunne hente varerne. Det ordn... Se mere

Savnede at det tydeligt fremgik at det var VidaXl som er den reelle sælger. Produktet er ok - glæder mig til at se det på sigt, har tidligere fået fra VidaXl, hvor kvaliteten var skuffende.

Bestilling var nem og ordrebekræftigelse var helt fin. Men levering var lidt mere forvirrende. De skrev en dato den ville blive leveret på og jeg kunne ikke skrive hvor chaufføren kunne ligge pakken... Se mere

3,6

Middel

31 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det er meget problematisk at man er…

Det er meget problematisk at man er nødt til at bruge en saks flere steder, fordi hullerne til at skrue i, er dækket ind i polyrattan, og man derfor ikke kan skrue i hullet. Nogle steder var der ikke engang et hul at skrive i men blot halvt lavet hul. Vi har i hvert fald måtte bruge saks flere steder, da der ingen fri passage var til hullerne.

3. juni 2026

Dårlige produkter og dårlig kundeservice

Jeg købte tre plissegardiner og jeg fortryder det inderligt.
For det første var produktet af så dårlig kvalitet at flere dele blev ødelagt i forsøget på at montere gardinet. Det stod efter første forsøg hurtigt klart jeg ville returnere de to andre, da det simpelthen ikke levede op til forventningerne.
For at returnere skal man bruge deres AI chat og jeg valgte muligheden at få et pakkelabel sendt til min adresse. Det pakkelabel dukkede bare aldrig op! Derfor forsøgte jeg igen at returnere ved selv at sende, men så fik jeg besked om at jeg havde overskredet fristen for returnering - fordi jeg havde ventet på det pakkelabel DE skulle sende!
Kundeservice er ubehjælpsomme og vil ikke kigge i deres chats logo for at bevise min påstand, men siger at jeg skulle have udskrevet samtalen?!
Kunne aldrig drømme om at handle derfra igen.

Køb ALDRIG noget her

Køb ALDRIG noget her. Der er ikke skyggen af kundeservice. Umuligt at komme i kontakt med virksomheden. En chatbot svarer hvis du er heldig 1-2 gange om ugen. Jeg har købt et havesæt for 3 måneder siden, de sendte en forkert kasse og jeg har fortsat ikke modtaget mine penge retur. Kan IKKE anbefale at købe noget her. ÆV. De fortjener ikke engang én stjerne.

Det er VidaXL

Fandt ud af at dette er vidaXL efter bestilling, havde jeg vidst det hande jeg ikke købt..
Dårlig kvalitet og møg besværligt og dyrt at returnere. Deres chat er ubrugelig...

1. juni 2026

Elendig kundeservice…… svarer ikke på…

Elendig kundeservice…… svarer ikke på mails. Ingen mulighed for at kontakte dem på telefonen. To ud af 3 produkter defekte ved modtagelsen. Herefter meget langsom respons og har nu sendt vare retur men intet nyt produkt på vej til mig på trods af jeg har dokumenteret at jeg har sendt varen retur. De har fået deres penge og nu er Boligcenter tilsyneladende ligeglad med mig ……

21. maj 2026

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag!
Annoncerer billigere pris end andre og hurtig levering.
Efter flere ugers ventetid fortsat ingen vare eller oplysninger om levering.

1. juni 2026

Leveringen var hurtig og blev sat ved…

Leveringen var hurtig og blev sat ved aftalt sted. Det er det eneste positive. Selve produktet skulle samles med et klik system, men kommer du til at samle det forkert, kan det ikke skilles ad, uden det går i stykker, samlingerne flækker simpelthen. Så nu står jeg med produkt som ikke funktion har.

Kina kvalitets dæk springer efter kun 40km

Købte en cykelhænger juni 2025, og bruger den kun til ture på lige knap 1 km og med en max hastighed på 20km/t og omkring en 6-7kg som er inde for spec.

Men efter omkring kun 40km og under 1 år, springer det ene dæk, og begge dæk ligner de har kørt jorden rundt 20 gange.

De erkender selv at dækkene er fra Kina af, men siger samtidig at det er en slidedel, så det har ikke planer om at være behjælpelige.

Så undgå for alt i verdenen at køb noget med slidedele og særligt hvis det er fra Kina af, for I får absolut ingen hjælp her.

Hvad der var heldigt var at der ikke skete mere da dækket sprang under bevægelse.

Til info har jeg kørt 10km på de nykøbte dæk og de ser fortsat nye ud.

22. maj 2026