Jeg modtog hvad jeg havde bestilt og det svarede til forventningerne. Det eneste minus var at SMS'er fra UPS meldte fejl, så jeg fik ikke de nødvendige oplysninger til at kunne hente varerne. Det ordn... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Præcis og hurtig levering ☀️
Let og nemt.
Let og nemt at bestille. God og let at vælge leveringsservice.
Hurtigere leveret end jeg forventede…
Hurtigere leveret end jeg forventede dejligt- og det er et meget fint barsæt/ morgenmadsbar
Lidt dårlig kvalitet
Pakken er modtaget og efter at have samlet den, må jeg sige at kvaliteten ikke er af det bedste.
EKSTREM dårlig oplevelse!
EKSTREM dårlig oplevelse!
Vi har købt 6 havestole, der alle blev leveret med ben kun til venstre side. Jeg har oplyst om problemet men Boligcenter nægtede at lade os reklamere.
De er meget længe om at svare på mails, og de er ikke til at få fat på personligt. Vi endte med at købe et andet sæt fra et andet firma, men fik aldrig en krone tilbage fra Boligcenter til trods for ubrugelige stole.
Hold jer langt væk fra dette vanvittige gøgleri.
Top madrassen kom som lovet
Top madrassen kom som lovet, og den føles rigtig god.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, de nægter at tage deres vare retur, selvom der mangler halvdelen. Gør dig selv den tjeneste ikke at handle med dem.
Har købt et bogreol med led indbygget…
Har købt et bogreol med led indbygget og da fjernbetjening som følger med ikke virker men kun det indbygget på kablet virker så man ikke kan justere lysstyrken og andre ting, har boligcenter krævet en video med problemet som de så får, men nu kræver de så en ny video hvor man kan se om produktet er tilføjet strøm oh my god hvor svært kan det være at sende en ny billig kineser fjernbetjening der følger med, tror I ikke jeg ved hvordan et produkt fungerer med strøm 😡😡😡 prøv lige at komme ind i kampen og yde noget kundeservice og stol på jeres kunder. I har lige mistet en kunde for en sølle fjernbetjening til småpenge. Ordre nummer 865022
Leveret til tiden
Rulle gardinet jeg købte er elendigt
Rulle gardinet jeg købte er elendigt, de er sat fast på rulle stangen med klister(dårlig klister) så når man ruller den ned falder gardinet af…
God vejledning
Har bestilt en vare igennem jer
Har bestilt en vare igennem jer. Desværre læste jeg ikke herinde først. I har trukket pengene og man kan ikke komme i kontakt med jer.
Perfekt
Jeg fandt lige hvad jeg skulle bruge på jeres side og endda på udsalg.
Det var nemt og overskueligt og pakken blev sendt med det samme.
Jeg modtog et ufuldstændigt sæt med…
Jeg modtog et ufuldstændigt sæt med mange defekter.
Jeg bestilte et gråt og hvidt udendørstæppe og modtog antracit. Selvom billederne er meget tydelige, så man kan se disse defekter, har jeg ventet i 3 uger på en returlabel og et manglende stykke af møblet.Kundeservice er meget vanskelig at kontakte, kun via e-mail, som først svarer efter 3 dage.Jeg anbefaler ikke at købe produkter fra denne hjemmeside.
Rigtig hurtigt levering af pakken alt…
Rigtig hurtigt levering af pakken alt er I orden vil altid handle der igen.
Købte et solsejl til mig og min mand…
Købte et solsejl til mig og min mand til vores altan det er virkelig flot glæder os til at snart kan tag det i brug når vejret bryder på det❤️❤️❤️
Varen var let at bestille og blev…
Varen var let at bestille og blev leveret i løbet af et par dage.