God behandling, men uacceptabelt dårlig udførelse. Mistede mine egne vipper!!
Jeg havde købt en sweet deal på nettet til at få påsat ægte minkvipper i form af eyelash extensions. Jeg glædede mig utrolig meget til at få lange, flotte og naturligt smukke vipper! Jeg fik en tid og blev mødt af en venlig sjæl og smukke lokaler -tænkte, at det tegnede godt.. Det var relativt hurtigt overstået og jeg så resultatet. Det var lidt mere voldsomt (og unaturligt) end jeg havde regnet med, men tænkte at jeg nok lige skulle vænne mig til det. Jeg blev bekræftet i, at det var ægte mink! Flotte sad de i hele 4 dage, og straks efter røg de vippe efter vippe. Allerede en uge efter jeg havde fået det lavet, var jeg målløs og forarget over hvordan det nu så ud!! Store mellemrum mellem vipperne, vipper der hang lavere end andre, vipper der klumpede sammen og hang løst i mine egne vipper. Jeg flovede mig over at gå ud, og fik derfor en tid hos Lash Bar Copenhagen, som lovede at se på det. De bekræftede mig i den tro, at det IKKE var ægte mink-vipper jeg havde fået på, men almindelige syntetiske vipper, som oveni købet var meget tykke og lange (som mine egne vipper slet ikke kunne bære).. Der var intet andet valg end at pille de resterende vipper af, inden de ødelagde flere af mine egne vipper, som der allerede var knækket til halv længde og en del var faldet af! Hun fjernede én vippe og viste mig hvordan der sad 3 af mine egne vipper på denne, og forklarede derefter, at de kun må limes på én vippe ad gangen for at mindske skaderne af sine egne. Jeg var rystet!! Hun tog billeder af mine syntetiske vipper før aftagning og efter, som "bevis" for dårlig udførelse :( Måtte så betale 350 kr. (mit eget valg) for at få dem fjernet efter kun 1 uge og 2 dage.. Spild af penge og spild af mine egne vipper. Behandlingen og oplevelsen derinde var god, men kan simpelthen ikke give mere end 1 stjerne for den aftale jeg betalte for, men aldrig fik!!! Er SÅ ked af, at jeg fik det lavet dér :'(
12. november 2013