Nemt at handle på hjemmesiden samt hurtig levering. Online fremgår det dog af produktinformationen, at madrassen er 3 cm i tykkelsen. Det stemmer ikke overens med virkeligheden - den er nok nærmere... Se mere
Ovenud god service! Vi manglede en reservedel til vores gitter, som ikke var muligt at købe løst i forhandler butikker. Herefter tog vi kontakt via mail til BabyDan, som efter hurtig respons tilbød... Se mere
BabyDan - Matters of the Heart since 1947
Vi vil hjælpe dig med at skabe et sikkert hjem for dine børn, hvor de trygt kan leve og lege. Vi udvikler, producerer og sælger sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-3 år. Vi forhandler også et bredt udvalg af tekstiler og møbler for børn i samme aldersgruppe.
Vi er ISO 14001 miljøcertificeret, medlem af Global Safety Cooperation og har vundet utallige priser og awards for vores produkter både nationalt og internationalt.
Niels Bohrs Vej 14, 8670, Låsby, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Muligt at købe reservedele til børnehegn.

Besvarelse fra BabyDan A/S
God men også ekstrem dårlig service på seng! Trods for at sengen bliver ved med og gå fra hinanden og bunden falder ud, selv efter skift af nye og bedre tilsendte skruer er der ikke andet hjælp og hente end man kunne lime sengen ved samlingerne. Mit barn risikere dagligt og få fingrene i klemme da skruerne ikke fungere med skruesamlerne.. ikke pengene værd!

Besvarelse fra BabyDan A/S
Nemt at handle på hjemmesiden samt hurtig levering.
Online fremgår det dog af produktinformationen, at madrassen er 3 cm i tykkelsen. Det stemmer ikke overens med virkeligheden - den er nok nærmere 1 cm. Tykkelsen var ellers en af årsagerne til, vi købte netop denne madras. Heldigvis var det er godt tilbud, men stadig lidt ærgerligt med forkert information - derfor 4 stjerner.

Kære Babydan.
En kærlig reminder om at sætte lidt fokus på Jeres kundeservice ved telefonen.
Vi har nu prøvet at ringe flere gange, både hvor vi ikke er kommet igennem men også hvor der er kommet telefonsvarer på.
I dag fik vi endelig fat i en medarbejder, som stiller os videre, som ja, så efter flere minutters ventetid i røret bliver lagt på…
Vi er sku lidt trætte af det, specielt når vi ringer med et par simple spørgsmål, som vi ikke finder svar på, på Jeres hjemmeside.

Besvarelse fra BabyDan A/S
Hurtig levering og så fandt jeg tilfældigvis produkterne jeg skulle bruge til en bedre pris hos dem selv i forhold til deres forhandlere. Vinbar efterhånden en del fra babydan her hjemme, som vi er glade for

Besvarelse fra BabyDan A/S
Jeg er målløs, virkelig god kundeservice, hurtig levering og et produkt der er som det skal være.
Jeg ringede til kundeservice da jeg allerhelst ville købe produktet i en fysisk butik. Kundeservice medarbejderen lover at undersøge om der er nogle butikker der har indkøbt produktet og derfor måske kunne forhandle det. Jeg får en mail tilbage allerede en halv time efter, tonen er virkelig venlig og rar.
Der var desværre ingen butikker der forhandlede det. Så jeg valgte at bestille produktet fra deres hjemmeside igår omkring kl 13. Under 24 timer efter er det leveret på min adresse!!
Jeg kan virkelig ikke andet end anbefale babydan, jeg er så imponerede over hele processen omkring mit køb.

Besvarelse fra BabyDan A/S
God service! Jeg havde købt et regnslag med LED lys i. Da jeg en dag pakkede regnslaget ud for at bruge det, røg lyset ud og ned på jorden hvor det gik i stykker. Jeg skrev til BabyDan for at høre hvor jeg kunne købe et nyt og fik hurtigt svar tilbage om at de uden beregning ville sende et nyt - og det gjorde de.

Besvarelse fra BabyDan A/S
Vi har to flexi fit sikkerhedsgitre af træ, som vi har været meget tilfredse med gennem tre år. Vi mistede desværre en fitting ifbm en flytning, så jeg kontaktede Babydan mhbp at købe en reservedel. De besvarede min henvendelse indenfor et døgn og fremsendte nye dele uden beregning! Super service! Tusind tak!

Besvarelse fra BabyDan A/S
Tak for god kundeservice! Vi havde fået fået ødelagt en del på vores sikkerhedsgitter, og fik tilsendt en reservedel uden omkostning. Det er god behandling!
Derudover er jeg helt tilfreds med alle produkter vi har fra BabyDan - god kvalitet!

Besvarelse fra BabyDan A/S
Jeg havde en købt en brugt bedside crib til vores kommende datter. Efterfølgende finder vi desværre ud af, at der mangler en sele til at fastgøre sengen på forsvarlig vis. Kontaktede Babydan, som var så søde at sende en ny helt uden beregning. Tak for super service! De varmeste anbefalinger herfra:-)

Besvarelse fra BabyDan A/S
Jeg får tilsendt en ny ladestation til min babyalarm, det er super god service når jeg ikke længere er i besiddelse af min kvittering
5 stjerner for god service til Mona
Vh Janni

God service!
En knækket lås til et trappegitter og så sender de en ny uden beregning.