Rondweg 101, 5406 NK Uden, NL

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenudstyrsbutik

Bij ASWA Keukens ontwerpen en realiseren wij keukens die perfect aansluiten bij jouw wensen en leefstijl. Met persoonlijk advies, hoogwaardige keukenapparatuur en doordachte indelingen creëren wij een keuken die zowel stijlvol als functioneel is. Van landelijke keukens tot moderne designkeukens: wij begeleiden je van eerste ontwerp tot vakkundige montage. Jouw tevredenheid staat daarbij altijd centraal.

3,8

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Aswa heeft ons fantastisch geholpen bij onze keuken

Aswa heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van de keukenindeling. Onze ruimte was best uitdagend, vooral als het ging om de juiste positionering van de keuken. Toch is het eindresultaat werkelijk perfect geworden. De kleuren komen prachtig tot hun recht en we hebben enorm veel opbergruimte gecreëerd. Daarnaast is het echt een leefkeuken geworden waar we samen met ons gezin, familie en vrienden volop van genieten, precies wat we voor ogen hadden.

Ook de service van Aswa verdient een dikke aanbeveling. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep soepel. Wil je jouw droomkeuken realiseren? Dan kunnen wij Aswa absoluut aanbevelen.

15. januar 2026
ASWA Keukens - Uden-logo

Besvarelse fra ASWA Keukens - Uden

Beste Kelly,

Hartelijk bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Goed om te lezen dat er bij het ontwerp zorgvuldig is meegedacht, zeker bij een uitdagende ruimte en dat het eindresultaat zo goed aansluit bij jullie wensen. Fijn dat de keuken echt een plek is geworden waar jullie samen van genieten.

Veel plezier met jullie keuken en bedankt voor deze mooie aanbeveling!

Groetjes,
Fleur - ASWA Keukens

Goed mee denken wat voor keuken te kopen

We kwamen voor een lichte keuken omdat de oude keuken een zwarte keuken was, de verkoper heeft ons hierbij daarbij heel goed geholpen om een nieuwe keuken bij Aswa te kopen.
Snelle service en ook de levering/plaatsing van de nieuwe keuken was goed geregeld.

13. marts 2026
ASWA Keukens - Uden-logo

Besvarelse fra ASWA Keukens - Uden

Beste Michael,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat er goed is meegedacht bij het kiezen van een nieuwe keuken en dat zowel de service als de levering en plaatsing goed zijn verlopen.

Veel plezier met jullie keuken!

Groetjes,
Fleur - ASWA Keukens