Artifakt Anmeldelser 166

4,9

Smukke smykker, fantastisk kundeservice, og altid en sød hilsen med i pakken, når man køber!

Jeg har handlet et par gange på hjemmesiden, og har altid fået fine vare. Som er smukt pakket ind, og der medfølger altid et lille kort, men en forklaringen på krystallen. Mette svare venligt og... Se mere

Efter en lang søgen på et måne vedhæng til en barnedåbsgave stødte jeg på spirit of wonder i anledning af, at hendes navn er Luna. Da denne lejlighed var vigtig for mig - skrev jeg en lang forklarin... Se mere

Kan kun anbefale Spirit of Wonder, som er den skønneste webshop med fine, fine specielle smykker og andre skønne sager med krystaller. Jeg har forelsket mig i flere af smykkerne og endte denne gang... Se mere

1. Smykkeforretning

Et smykke kan minde dig om én, du elsker. Om noget, du har været igennem. Om noget, du ønsker at holde fast i. Eller om en side af dig selv, du gerne vil bære lidt tydeligere. Hos Artifakt finder du smykker og vedhæng, der kan sammensættes på din egen måde. Du kan vælge symboler, bogstaver og små detaljer, der passer til din historie. Det kan være enkelt og diskret eller mere personligt og sammensat.

4,9

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Der ligger SÅ meget kærlighed bag 🙏🏻❤️

Jeg elsker sirligheden og håndarbejdet der ligger bag smykkerne fra Spirit of Wonder ❤️ De emmer af kærlighed og dedikation og det synes jeg mærkes 🙏🏻🥰
Desuden elsker jeg at støtte små erhvervsdrivende i en tid hvor det ikke er det nemmeste at være 🙌❤️🤗🥰

26. februar 2023

Tusinde tusinde tak for de smukke ord. Det betyder utrolig meget <3

Spirit og Wonder

Hvis du gerne vil have smukke smykker og krystaller, kan jeg varmt anbefale Spirit og Wonder.

3. februar 2023

Tusinde tak for din anbefaling <3

Stor anbefaling herfra

Jeg købte et måneophæng med regnbueprisme, som gave.
Modtageren blev meget glad for gaven og det var også virkeligt smukt. Fuldstændig som på hjemmesiden.
En rigtig fin indpakning med personlig hilsen.

Stor anbefaling herfra.

9. januar 2023

Besvarelse fra Artifakt

Tusinde tak for de meget fine ord og beskrivelse. Det er jeg meget glad for at høre <3

Jeg har købt flere halskæder fordi…

Jeg har købt flere halskæder fordi kvaliteten er så høj, både kæderne men selvfølgelig også krystallerne.

Jeg har måneophæng og massage lys og jeg kan kun anbefale hendes produkter fordi alting er så god kvalitet.

Derudover er service høj, selvom hun driver det hele alene.

Jeg har anbefalet hende flere gange på IG, fordi jeg så vild med de ting hun laver.

8. januar 2023

Wow altså. Af hjertet TAK for de meget smukke ord. Det betyder alverden

Mine yndlings smykker kommer herfra. <3

Jeg har handlet ved Spirit of Wonder flere gange, og jeg vender altid tilbage, da jeg synes smykkerne er så smukke og energierne i dem er så fine.
Jeg har kun oplevet god kundeservice, især da jeg ønskede at få byttet to kæder :)
Mine varmeste anbefalinger hvis du elsker krystaler, æstetik og at støtte kvindelige iværksættere. <3

7. januar 2023

Besvarelse fra Artifakt

Wow altså. Tusinde tak for den meget smukke anbefaling. Det gør mig utrolig glad at høre.

God og hurtig service

God og hurtig service. Svarer på alle spørgsmål man må have
Fin hjemmeside. Nem at finde rundt i. Ikke sidste gang jeg handler der

1. december 2022

Besvarelse fra Artifakt

Kære Nita. Tusinde tak for de fine ord. Jeg er glad for det var en god oplevelse at handle hos mig :)

Smukt smykke!

Smykket var meget smukkere end på billederne 😊 lynhurtig forsendelse!

5. december 2022

Besvarelse fra Artifakt

Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både smykke og levering :)

Super levering

Super levering, lige til tiden uden problemer

28. november 2022

Besvarelse fra Artifakt

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds :)

Som det skal være

Købte en halskæde på deres hjemmeside. Havde et spørgsmål ifm. købet og fik hurtig respons. Efter køb blev varen afsendt indenfor forventet og angivet tid og modtaget i god emballage. Alt var, som det skulle være.
I øvrigt, nogle rigtig fine smykker.

18. oktober 2022

Besvarelse fra Artifakt

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for. Det er dejligt at høre, at du var glad for oplevelsen

Super flot.

Jeg har kun ros til dem. Det var hurtig forsendelse. Super flotte sten, jeg er meget tilfreds. især det lille håndskrevne brev jeg fik med. ❤️❤️

19. oktober 2022

Besvarelse fra Artifakt

Tusinde tak for de meget fine ord. Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med det hele. Tak :)

Jeg er så glad for min fine nye…

Jeg er så glad for min fine nye halskæde, som 100% lever op til forventningerne. Den kom flot pakket ind med en håndskrevet seddel, som bare gør hele oplevelsen personlig. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber noget hos Spirit of Wonder🥰

11. oktober 2022

Besvarelse fra Artifakt

Hvor gør det mig glad at høre. Og tusinde tak for at tage dig tid til at lave en meget fin anmeldelse <3 Tak