God kvalitet og tålmodig kundebetjening
God kvalitet, pris og tålmodig kundeservice. :)
Fik for en lille uge siden 120 kvm rullegræs fra Amager Rullegræs.
Græs i baner på ca. 58x170 cm, der vejer ca. 20 kg hver. Det er værd at bemærke, at det er en hel kvm på hver rulle, og at de derfor er ca 25 % tungere end ruller, der er 40x200 cm.
Men telefonbetjeningen var venlig og tålmodig og prisen var rigtig (og jeg havde nok ikke helt gjort mig klar over, hvor store, tunge og uhåndterlige, rullerne egentlig var). Men det gik!
Græsset var for 100 af de 120 rullers vedkommende bare helt i top! De sidste ca. 20 var lidt tørre i jorden, havde pletter, der var tyndskåret, så der ikke rigtig var rødder og jord med, eller havde pletter ovenpå, der virkede mugne. Men da de først fik vand og lige blev luftet med en løvrive, hvor græsset virkede sammenpresset, så de langt hen ad vejen pæne og grønne ud. Det ser godt ud!
Og det med tiden er helt klart en faktor! Vi fik leveret kl. 9 om morgenen. Og pga. regn kom vi først i gang kl. 13 med at rulle ud (til gengæld på gennemfugtet jord!). Men vi bemærkede, at rullerne var temmelig varme allerede om eftermiddagen. Så det var bare om at komme igang, hvis ikke det skal brænde sammen.
Kan så oplyse, at en amatør-mand og en ditto dame kan lægge 120 kvm på ca. 5 timer.
Så indtil nu er vi rigtig godt tilfredse med produktet og kan varmt anbefale det!
Den sidste stjerne forbeholder vi os lige pga. de få ruller, hvor nogle virkede tørre, andre havde tyndskårede pletter og nogle havde med sammenpresset græs, der virkede muggent. Står plænen flot om tre uger, justerer vi op, for resten var bare i orden. Og det var prisen også. :)
Et lille råd til potentielle købere: Få evt. en anden transportør, hvis det ikke lige kan passe med tidspunkterne. Det behøver ikke være meget dyrere.
5. august 2019